Citiraj dp prvotno napisa
Trenutno sam mišljenja da bih sve još mogao progutati (i oprostiti, nadam se) kada bi druga strana priznala da je pogriješila i pokazala želju staviti stvari na svoje mjesto. Znam da bi me zbog toga popljuvala familija, prijatelji kojima sam se povjerio i dio Vas na forumu, ali boli me ona stvar za to (pardon na izrazu). Možda bi na kraju opet bilo po starom, neznam.
daa, hm, ovak: i ja bila spremna na isto. Gle, dp, ja sam čekala da kaže oprosti žao mi je što sam te povrijedio i žao mi je zbog mojih postupaka. Ja sam njemu rekla: ja tebe volim i želim da to rješimo i ostanemo skupa. On je rekao: ja ne znam da li tebe volim, nije mi žao i hoću ići. Bez želje da te povrijedim, sad ti kažem ono što mislim, pokušaj zašto ne, ali budi spreman da će ti ona odgovoriti ono što je meni MUBM odgovorio (u konačnici već ti je rekla da te ne voli). Ne znam, zapravo cijelu vašu priču, samo ti govorim moju i da ti još nekaj kažem: to ti je najgore poniženje koje čovjek može doživjeti, osjećaš da ti duša trune.