Citiraj modesty71 prvotno napisa
Citiraj dp prvotno napisa
Javim se kasnije, iz kreveta jer ću za 1 sat biti sa dječicom, mijesiti nekakvo tijesto i raditi figurice
I zaboravih napisati, javi kak su klinci? Da li ti se čine da pate, ili su se prilagodili? Nadam se da ste se dobro zabavili mijeseći tijesto i figurice
Izvukao sam se iz kreveta, oboje su zaspali samnom u velikom krevetu. Sa Paulom sam dogovorio tajnu, da je tata voli najviše na svijetu i to je tajna koja se smije samo šapnuti nekome tko je voli. Grlila me dok nije zaspala, Filip je zaspao puno brže.
Pokupila ih je ranije i ostavila punici. Došao sam doma oko 17 i odmah su se povješali na mene. Kupio sam im kraševe tortice, pa smo mijesili tijesto, rezuckali ga, ispekli (nije baš ispalo jestivo) ... Onda sam im pustio crtić dok sam ispekao palačinke, svaki je pojeo po jednu. Onda smo od deke napravili šator, pa se provlačili, pa skrivali po kući i tako cijelu večer.
Malo mi je teško kvalitetno baviti se s oboje jer je Filip još mali i moram ga zabavljati na drugačiji način nego Paulu; tu stvarno trebaju oba roditelja angažirati se.