Da pojednostavimo, ti si se javio i rekao da te žena ostavila, ti je voliš i dao bi sve da se pomirite. Nakon dva posta rekao si da je bolje tako, i da želiš samo da sve završi i da s djecom bude sve ok. Nakon tri posta javljaš da ona hoće s tobom na motor i da se želi družiti s tobom.

Ja bih rekla da bi mene sigurno oborilo s nogu kad bi muž kojeg sam upravo ostavila sjeo sa mnom na kavu i bio totalno kul, ono mi sjedimo, razgovaramo nakon svega kao stari prijatelji, imamo djecu, imamo sve te događaje za sobom, usprkos svemu želimo jedno drugom sve najbolje. To mi se čini kao vrhunac ljubavi kad si spreman pustiti drugoga da ode i živi svojim životom. Kad bih vidjela čovjeka koji je to sposoban, cijenila bih ga iznad svega, i znamo što ide dalje, javlja se plamičak, njoj se možda i protiv volje javljaju ponovo osjećaji, jer te takvog već dugo nije vidjela - viđala te neobrijanog, s 14 kila više kako gunđaš mrzovoljan u kuhinji, prigovaraš i nešto hoćeš. Da se razumijemo, i ona je bila takva. Sad kad ste došli do dna, našli ste snage da ipak pozitivno gledate na to i da se usmjerite na djecu. To je super. Najbolji način prekida, ako do njega mora doći. Samo se čovjek zapita, ako je sad tako super, možda ovaj drugi ipak ima kvalitete koje ga čine vrijednim ljubavi i poštovanja?

Budi siguran što želiš dalje, može sve biti bolje nego što je bilo, a može te baciti natrag u ponor... nitko ti to ne može reći, moraš sam odlučiti.