Citiraj Trina prvotno napisa
dp, stvarno si neki ful kul tip Postavljaš se super, svaka ti čast na stavu (makar odglumljenom pred njom, nije bitno), ako je takvo ponašanje ne zagolica onda ne znam što će. Bar će je natjerati da doobro razmisli o svemu, o vama, o osjećajima, o braku, životu, djeci...možda i usporedit tebe s onim fakerom koji ševi sve oko sebe..možda shvati. A ovo što si rekao da bi joj oprostio prevaru i uzeo je natrag..skidam kapu, svaka čast i divim ti se, majke mi.
Dakle, ponavljam, nisam ful kul, imao sam ispade plača, skočio mi tlak, upao u aritmiju pred njom, skoro odapeo. Nekoliko puta (ajde, aritmija samo jednom). Nisam se mogao kontrolirati.
Sada se kontroliram, uspijem sve zadržati na knedli u grlu i kojoj suzi koju više - manje sakrijem, dok joj objašnjavam svoje stavove ili dok mi klinci kažu da bi radije ostali nego išli u "novu kuću".
Glede prevare, valjda bih ostao dosljedan u oprostu jer se osjećam dijelom krivim. No, ne mogu garantirati, morao bih steći potpuno povjerenje u nju, a kako je to sad moguće ? Taj dio ovisi najviše o njoj. Ako njoj nije stalo, ili nije sigurna što hoće - sve je uzaludno.
Toga sam svjestan i zato sam sada kul, više nemam kamo, više nemam što za izgubiti. Svaki ishod je korak naprijed u odnosu na ovu situaciju.
... opet nisam kupio pivu, pitam se kako zaspati ?!