ja sam to otprilike tako i zamislila, prema dijelovima nekih postova.dp prvotno napisa
Nije nužno da cijelo vrijeme budeš kul, shvatila sam da ste imali scena u kojima si imao ulogu koja ti nije draga, ali to je, recimo, ljudski u takvim situacijama. To je i njoj jasno. (btw kad ti Trina kaže da si kul, onda molim primi kompliment i šuti, nama to nikad nije rekla)
imaš još dosta toga za izgubiti (djecu, zdravlje, razum, posao...), ali si stao i odlučio da zbog sebe, nje i djece nećeš još dublje. To je ono što njoj imponira, jer premda si pokazao slabost (iz čega zna da ti nije svejedno) sad pokazuješ da si ipak jak. Moguće da ponovo vidi čovjeka u kojeg se nekad zaljubila.dp prvotno napisa
Ja bih joj na tvom mjestu, ako ona nastavi cimati oko tebe, dala priliku, ali ne na takav način da se navlačite bi - ne bi. Reci joj da si spreman ponovo pokušati, ali i da si spreman pustiti je da ide svojim putem ako to želi. I zbilja budi spreman. I traži od nje da bude jednako iskrena prema tebi.
Ali mislim da nema smisla da se družite zajedno s djecom zato jer je njoj teško s njima, nema smisla da te zove s izlikom je mala nemoguća dok niste riješili vaš odnos. Ako hoće rastavu mora biti spremna da će često morati s njima sama. I glupo je da trzavice rješavate pred klincima koji vjerojatno ne bi znali što da više misle. Ako te zove, neka bude fer i kaže da se hoće vidjeti s tobom.