Citiraj Trina prvotno napisa
Pa pitaj je. Ja mislim da bi ti najbolji potez bio otvoriti sve karte i bez ikakvih mudrovanja izreći sve što misliš. Možda onda i ona bude iskrena. reci joj da je kod tebe situacija takva i takva, da bi ti ovako i onako i pitaj jeli toliko zaribala da je došlo do trudnoće? Kod mene bi iskrenost upalila.

Sad kad si spomenuo tu trudnoću ,nekako mi sve i ima smisla. A možda sam i ja zabrijala kao i ti
Pitao sam je početkom veljače, kad je došla od giniča. Veli ne, imam cistu, za 2 tjedna kontrola. Liječnički nalaz nije mi pokazala, glupo mi ga tražiti. No, zanimljivo je da ju je na pregled "odvezao netko s posla", pa me zvala da je pokupim u Nemetovoj, pa je onda javila da je ipak pokupim kod posla "jer je našla ženu koja tu stanuje i s njom će se spustiti".
Eh, neznam kolika si ti "brijačica", ali više me NIŠTA ne može iznenaditi. Volio bih da sam ipak ja jedini krivac, da lik ne postoji, da je trudnoća plod moje bolesne mašte, da je otišla jer sam ja idijot i da će nakon razvoda imati normalan život sa našom djecom jer je ona OK, i riješila se mene idijota.
... OK, dobro mi je, nisam pivu pio, već se bolje osjećam Brijem, brijem...