Citiraj dp prvotno napisa
Citiraj Ria prvotno napisa
Dp, mislim da definitivno trebaš stati na loptu. Koliko god teško bilo, stvarno se trebaš malo skulirati. ne znam da li ti ovo s forumom uopće pomaže, bojim se čak da ne.
Mislim da ti izmišljanje i prevrtanje raznih scenarija trenutno nije najpametnije koliko god se teško otrgnuti od toga. I mislim da ti ništa drugo ne preostaje osim onoga za što kažeš da nisi spreman - čekanje.
Kako je netko gore rekao, do ove situacije niste se doveli u 3 dana, pa jesuludo očekivati da će se u 3 dana i riješiti.
I ne, naravno danisi jedini krivac, oboje ste krivi!
Traje to već 2 mjeseca (otkako su počele "svađe"), nismo se nikamo pomakli... u biti jesmo, udaljili se još više.

... idem probati napisati mail.
Da, dakle od kad su počele svađe, posljednja dva mjeseca vi ste intezivno razarali i ono što je od vašeg odnosa ostalo.
Tek nakon što kulminacija prođe i sve se smiri stvari se mogu pokušati popravljati. Zato ta 2 mjeseca ne računaj uopće kao riješavanje problema.
Ali ako se ti sad opteretiš sa milijun raznih scenarija izgubit ćeš kontakt sa stvarnoim dogđajima, a to neće biti dobro ni za tebe ni za djecu niti će doprinjeti riješavanju ičega.
Pokušaj s mailom, ako ništa drugo, barem ćeš reći sve što imaš bez da te se prekida.