Citiraj elin prvotno napisa
dp, evo mene nazad. Ova tvoja brija je normalna u smislu da sam i ja sve scenarije vrtila po glavi, ali nije zdrava - toga se moraš rještiti. E sad, u vidu novih događanja, nažalost moram potpisati tatu - ja sam se u želji za pomirbom isto previše kompromitirala, tako da ti sad odmah velim nemoj.
Vi možete razgovarati iskreno i možeš iskreno reći što ti je na duši i možeš se tu kompromitirati i poniziti, ali ćeš bar znati na čemu si. Ovako, ovo vaše viđanje-neviđanje, toplo-hladni odnosi nemaju baš previše smisla.
Ona nema vremena odgovoriti ti na mail :/ - stari moj, gotovo je to. Ne znam kaj si joj napisao, ali osoba koja iole želi nekakvo pomirenje ili komunikaciju bi našla vremena odgovoriti ti na mail.
Nažalost, valjda moraš proći taj put, kao i ja, da bi shvatio da je gotovo. Dobro, uvijek svako zlo za neko dobro. Moja mama je meni odmah u početku rekla nešto što ja nisam poslušala, ali tek sad vidim koliko je bila u pravu. Reći ću ti, znam da nećeš poslušati kao niti ja, ali evo: ne zovi je, ne traži ništa od nje, možete se razgovarati o djeci i kaj treba djeci i kad će ti dofurati djecu i sl. i to treba biti kraj vaših razgovora. Sretno.
I da, poslušaj mukicu i nemoj piti, nije to rješenje.
Ma OK, svaki dan se po malo prizemljujem. Neću piti, nikada nisam tako "rješavao" probleme, to je više kroz šalu rećeno.
Jučer smo definirali da ostajem u gorenjem dijelu kuće, planiram se "zabaviti" uređenjem svoje "nove" gajbe, ima još dosta posla jer je dio nedovršen, a dio traži osvježenje (pošarani zidovi i sl.).

Komunikacija se i svodi na preuzimanje/vračanje djece, plus što još imamo neke tekuće finacijske detalje definirati...

Prašina se sliježe ...