I jesam i nisam; počeo sam normalno spavati - to je dobro. Situacija se nije "raspetljala" jer ona i dalje ne zna što hoće (poriče vezu s tipom, veli da se samo druže (!!!), ali i dalje ne želi reći adresu)...elin prvotno napisa
Navodno je predala zahtijev za rastavu, na moje inzistiranje.
Ja još nisam zauzeo čvrst stav, (iako trenutno ne mogu ništa napraviti), htio bih još jednom pokušati, a u "napadima" logike sam svjestan da to vjerojatno ne bi hodalo.
Doma nemam volju ništa raditi, a ne znam kuda izaći, bez veze mi ići sam u kino (to mi je nekad bila omiljena zabava), izlazio u smislu klubova i kafića nikada nisam, pa me niti sada ne privlači... Onda visim na Internetu, tu i tamo razmijenim poruku na "iskrici", ali mislim da mi u profilu jako smeta ono "rastavljen" (čak još niti nisam) i "imam djecu" ... Lagati i dalje ne znam
Za bicikl je loše vrijeme ... Biti će bolje.
Ovaj vikend sam opet bio s klincima, vješaju se po meni k'o krpelji, nedostajem im. Paula me nije htjela pustiti dok ih je odvodila, mislim da joj je svaki put sve teže (a i meni).
Bio sam kod psihologa (preko veze, pa sam u nedostatku psihologa završio kod neuropsihijatra) ... Zanimljivo iskustvo, mislim da mi je ženska "proširila horizonte", pročitala je situaciju u 5 min., rekla da moram sam sebi odgovoriti na pitanje "želim li opet biti s njom". Ja još uvijek ne znam taj odgovor. Onda je tražila da pošaljem ženu idući termin, kao, da će lakše meni pomoći nakon razgovora s njom. Žena je pristala, kaže da misli da i njoj treba pomoć.
Pitanje imovine do daljnjeg ne diramo, ima vremena...
Sve mi se čini da je kraj još jako daleko...

) ... Zanimljivo iskustvo, mislim da mi je ženska "proširila horizonte", pročitala je situaciju u 5 min., rekla da moram sam sebi odgovoriti na pitanje "želim li opet biti s njom". Ja još uvijek ne znam taj odgovor. Onda je tražila da pošaljem ženu idući termin, kao, da će lakše meni pomoći nakon razgovora s njom. Žena je pristala, kaže da misli da i njoj treba pomoć.
Odgovori s citatom