Citiraj dp prvotno napisa
ŠTO HOĆEŠ OD MENE !!! Već si sve napravila što si htjela, pusti me sada na miru, srušila si me i sada prestani gaziti po meni !
Ovo si rekao njoj ili samo nama ovdje? To trebaš konačno reći i njoj. Oprosti, ali ona sjedi na tvojoj rani sa posoljenom guzicom, i trlja li ga trlja. Mislim da joj je super u njenoj taštini gledati kako patiš i kako si uvijek tu i uvijek čekaš da ona tebi gladnom baci mrvu, treptaj okicama.

Citiraj dp prvotno napisa
Kako mrzim kada me pravi idiotom, vrijeđa mi zdrav razum (eh, da je barem zdrav), dopušta da cvilim oko nje i dalje se pravi neodlučna što bi gospođa htjela od života. A što bih ja htio ?! Da je nikada više ne vidim, da je izbrišem iz sjećanja i da nikada ne čujem njen glas.
dp
to moraš reći i njoj. Ona neće iskristalizirati svoju odluku, koliko god tebe bulo strah čuti NE NEĆU TI SE VRATITI: Moći ćeš napred tek kad sam budeš znao i svoj i njen odgovor. IMA NADE- NEMA NADE? Ovo te uništava.

I plači ako moraš to nije sramota, možda kad sve isplačeš... , žao mi je stvarno mi je žao, ali njezini postupci nisu nimalo lijepi, a i ponašanje . Igra se sa tvojim osjećajima i svjesna je toga.