Tata! prvotno napisa
al kaj je najbolje ja još uvijek imam osjećaj da si ti preblag prema njoj i da te mama zovne izazovno savinutim kažiprstom k sebi "come here my darling" da nebi puno razmišljao pajdo... tc tc tc...
nemoj tako, daj više stani na loptu! suoči se sa zbiljom! Žena ti je malo nezrelo gono koje je u poznim godinama, kad je trebala sazrijeti kao žena i majka, skužila da bi se mogla malo zabaviti i istražiti malo sve one madalačke znatiželje koje nije na vrijeme kad je trebala... ne vidi ti ona potrebu djece za sigurnosti obitelji, svoju još manje, a nit joj bitno imat toplog oca svojoj dječici, ona je centar svog svijeta i sve je podređeno njenim potrebama, pa i ta stresna i naprasna selidba djece, i to ti je tako!
Nema se tu puno više ni za reć, ni tebi za pronać, al ti ko da još tog nisi svjestan, ko da čekaš da ti se poš*** s tipom na tvom kauču, u tvom boravku, da bi konačno prosvjetlio i povjerovao svojim instinktima?
žene su ti ovce po pitanju tehnike i kolko god bile uvjerene da igraju prljavu igru i da su neuhvatljive u njoj, nisu svjesne te smješne činjenice da je svaki zapisani trag na bilo kojem gadget mediju itekako vidljiv i nakon brisanja... e šta čovjek sve sazna iz "obrisanih" mailova!
predugo traje ta istraživačka faza kod tebe... samo sebe zamaraš ko da uživaš u mazohizmu! radije okreni novu stranicu! aj nisi sam, pa javit će ti se i pokoja mama s ovog mjesta (gdje li je ona elin sad kad je čovjek treba, sve mi žena miriše na dobru vibru s tobom)... idi popij kavu, popričaj, izađi s frendovima, imaš valjda koju frendicu čist radi spolne ravnoteže u društvu i fiju briju, mozak na pašu...
a te filmove i slike čuvaj za sudske rasprave i eventualna objašnjenja okolini tko je u stvari "the lady" i što je u stvari u scenariju tog naprasnog bijega!
nisi ni prvi ni zadnji, al prestani se mučit više filozofijama o povratku... misli sad na budućnost, misli na svoju djecu i kako ćete provodit sretne i ispunjene dane u igri i zajedništvu, učenju i otkrivanju novih saznanja... a jednog dana sve to i s tvojom novom dragom, koju ćeš vjeruj mi deset puta opreznije birat od ove bivše i život ide dalje - "the show must go on"... a tvoja bivša će negdje u osami gdje je niko ne vidi gristi usne i žalovat za svojom glupošću... vratit će joj se to ko bumerang u životu! Ti samo zadrži svoje dostojanstvo, budi plemenit otac svojoj djeci i kvalitetan sveprisutan roditelj u njihovim životima i njihova privrženost bit će ti najveća radost i nagrada!
drš se legendo!
ps. uh al što mi je drago viđet mušku facu ođe, nemaš pojma! sam nek si ti nama živ i zdrav sve će drugo doć na svoje!