-
Keko, znam da nam objema želiš sve najbolje. I mi si želimo sve najbolje, tko ne bi ?!
A da li imamo što spašavati, možemo li i želimo, teška su to pitanja. Na neka imamo odgovor, na neka još ne znamo odgovoriti.
Vidim da će vrijeme učiniti svoje, već se mnogo toga riješilo. ...ili tek bude, ali sigurno je da bude.
I ovo što si o mojoj ženi napisala mogu potpisati, ne vjerujem da mi želi napakostiti, barem ne svjesno. Kroz neke razgovore koje smo imali priznaje da je bila ne-fer prema meni u nekim situacijama, ali isto tako da je imala svoje razloge za to. To baš ne shvaćam, ali dobro, bolje nego da je to radila iz pakosti.
Sada što je - tu je. Na njene odluke (više) ne mogu utjecati, a htio bih i da ona mene pusti na miru da si sređujem život.
Slažemo se oboje da se nećemo prepucavati preko djece, za sada sve dobro funkcionira, nema razloga da tako ne nastavi.
Ja nisam forsirao saznati adresu (a siguran sam da bih mogao) jer ne znam što bih bio napravio; možda bih stvarno uzeo toljagu i čekao iza ugla, možda bih zapalio njegov motor, možda ... Prošlo me je vrlo brzo, odgovore na svoja pitanja saznao sam puno bezbolnije i miran sam što se toga tiče. Još jednom povrijeđen, ali što sad ?
Sada ostaje pričekati sudski poziv, pa mirenja, pa dogovor oko imovine ... Još nije gotovo, ali vidi se kraj.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma