Citiraj nenaa prvotno napisa
Ja za sebe npr. ne bih stavila ruku u vatru da me MM ne bi mogao toliko naljutiti ili da se ja ne bih nikada mogla kemijski i iskreno zaljubiti u drugog. Iako mi se trenutno čini da je to ne moguće.
Život je nepredvidiv i ne znamo što nas čeka iza ugla.
e nenaa, nenaa STRAŠNO nezrelo razmišljanje!!! ja sam oduvijek molio boga da sa takvom ženom kako opisuješ sebe ne dođem u životu u doticaj. Vjerovati nekome, graditi život s njome, odricati se u to ime, stvarati nove životne vrijednosti, i duhovne i materijalne, društveno i socijalno kao par sticati neki status, podizati nove male živote, i da mi onda kao kruna svega, ta ista partnerica u jednom trenu mrtvo hladno kaže "čuj sorry ja sam se predomislila proradila mi kemija za drugim"... ma STRAŠNO!!!

Iskreno žao mi je TM s takvim tvojim stavom, jer jadan ni nema pojma kakva mu se prijetnja valja iza leđa!

Pa kvragu čovječe, valjda smo odrasli ljudi, koji zrelo donose odluke i ako izabereš partnera s kojim ćeš imati obitelj, valjda ćeš automatizmom odraslosti jednako tako zrelo dati sve od sebe da tu obitelj prvo izgradiš, na osnovama povjerenja, poštovanja, tolerancije i razumijevanja... a još bitnije da ćeš znati očuvati stabilnost i cjelovitost svoje obitelji i partnerske zajednice i da NEĆEŠ sebi dopustiti koketiranje sa strane i uopće priliv "nečije kemije"!!!!

Zlato, NE MOŽE ti ni jedna kemija odradit, kolko kod ti "suđena" bila, ako je TI SAMA, svojom voljom i htijenjem, ne pustiš u svoj život!!!! i točka