Citiraj icyoh prvotno napisa
uz sve dužno poštovanje svakome, no ako ja napišem da tražimo nekoga tko je probao s npr. čajem jer imam xy problem, onda tražim točno to - nekoga tko je probao s čajem. A ne savjete svih forumaša koji jesu ili nisu medicinske struke. Niti me zanimaju njihovi komentari kako čaj ne valja i kako je to smiješno - jer sam sve te iste komentare već čula od svog doktora - koga sam vidjela uživo i znam da je doktor.
Uz sve duzno postovanja, ako napisem da trazim iskustva o epiduralnoj, jer se bojim boli i ne zelim roditi prirodno, znaci da trazim tocno to - iskustva s epiduralnom. A ne savjete svih forumasica kako epiduralna nosi neke rizike, kako usporava otvaranje, kako sam zena i ja to MOGU - jer sam dosla po savjete o epiduralnoj.

Trebam li ja podforum podrske?

(Stavi umjesto epiduralne jednokratne pelene ili nesto drugo, naslo bi se vec primjera...)

Meni to dodje na isto, kad je tema na javnom forumu, bit ce odgovora i ovakvih i onakvih, to je i jeste poanta, vrijedjanje je nesto sto bi trebalo sprijeciti, a ne suprotna misljenja.