Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 136

Tema: Salma Hayek dojila Afričko novorođenče.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Salma Hayek dojila Afričko novorođenče.

Ne znam je li na dobrom pdf-u, ali evo dirnulo me i rasplakala sam se i sličice su tako lijepe, i bravo za glumicu.

http://www.24sata.hr/show/clanak/hum...main_page_show

Tužno i plemenito u isto vrijeme.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ma salma je zakon

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

vidjel sa to!!

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

E da sad čujem ove na facebooku. Sad kad je Salma izvadila i pokazala sisu, možda im to još postane hit, mast have fotke. Joj kako su ljudi glupi (da mi izvinete, mislim na moderatore FB).
    Ovo je tako lijepo i plemenito, a tamni bebač sa bijelom cikom. Kažem raznježila sam se koliko ne plemenitosti, ne rasizma, ne predrasuda, tuge i sreće u jednom členku. A slikica dojenja za fotku godine.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    vidjel sa to!!
    vidjela sam to!

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A pogledajte ovu curu sa stavom i jasnom porukom na FB-u
    http://www.facebook.com/photo.php?pi...0435618&ref=mf

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Selmi svaka čast iz više razloga (po meni ona je jedna od onih koja se sustavno odupire holivudskim kanonima ljepote, pa iako zna da bi lakše bila anoreksična kad ne bi dojila, odabrala je dojiti )

Nego, ma baš se pitam....
    Bi li najveće humanitarka i ubermajka kugle zemaljske Angelina Jolie napravila isto? ili bi se samo naslikavala i cmizdrila na temu? i ako je već dojila vlastitu djecu je li mogla dojit i one manje posvojene? :?

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

salma

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

salma je zakon, ali ne dirajte mi angie! molim lijepo!

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

prema ovome, ona je glumica koji doji evo već 16mj
    ako se ne varam

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    salma je zakon, ali ne dirajte mi angie! molim lijepo!
    Takođe
    Muž joj je izjavio da im treba sat vremena da se svi spreme kad idu negdje Nama treba dva, svaka im čast!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa

prema ovome, ona je glumica koji doji evo već 16mj
    ako se ne varam
    Jel ovo nešta kontra glumica?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

zapelo mi je za oko , da ih malo doji
    ili kratko
    bar ove zadnje , od 2006. koje su rodile
    od mojih početaka dojenja, takvo što mi upada u oči

eto, jedan lijep primjer celebrity osobe za produženo dojenje

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa
    Selmi svaka čast iz više razloga (po meni ona je jedna od onih koja se sustavno odupire holivudskim kanonima ljepote, pa iako zna da bi lakše bila anoreksična kad ne bi dojila, odabrala je dojiti )
    Salma nije nikad bila anoreksična...
    Pogledajte prilog, priča o dojenju i njenoj familiji u Mexicu, tj. ima baš jedna priča koja joj se usjekla u glavu.

I još nešto sam primjetila... nakon što je podojila dijete ipak se osjećala "krivom", tj. izjavila je da se osjeća da daje drugom djetetu mlijeko koje je namjenjeno njenom djetetu, tj. pokazala je one osjećaje sumnje i normalne osjećaje koje se mogu pročitati i ovdje na forumu - ono u stilu majka/nemajka...

I od kad sam je vidjela kako doji bebu cijelo vrijeme mislim na to...

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

MGrubi potpis.

Upravo zato i moj komentar za AJ. Da se razumijemo, hvalevrijedno je njeno humanitarstvo, ali budimo realni, ona je 3 mjeseca nakon poroda skoknula na operaciju da se ne vide tragovi trudnoće/poroda/dojenja, čega god. Takav joj je posao, mora izgledati dobro.
    Doduše i Selmi je takav posao, pa je opet ostalu uz tu svoju malu i doji ju već 16 mjeseci, bez obzira kako ona izgledala. Eto razlike.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Je pa znam da nije bila anoreksična, al ako ćemo baš cješpidlačit i biti jako površni, prije poroda je bila mršavija. A kao glumici bi joj kao trebalo biti bitno kako izgleda. Tj. prije je imala velike sise i uski strukić i to je prolazilo, al sad su joj sise još veće i strukić je sad struk, pa može ne upada u propisane gabarite. A zato mi i je draga.
    Eto, kad bi bili površni...

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    zapelo mi je za oko , da ih malo doji
    ili kratko
    bar ove zadnje , od 2006. koje su rodile
    od mojih početaka dojenja, takvo što mi upada u oči

eto, jedan lijep primjer celebrity osobe za produženo dojenje
    A ja baš imam osjećaj obrnuti...prije 2006 se nije ni spominjalo dojenje, ni u ludilu... sada ove nove pričaju i promoviraju dojenje....
    I doje kratko da...
    ali opet mislim da je to problem kao i ovdje kod nas...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Izgleda da sam dala pogrešan link curke sa stavom, ne zamjerite, probam opet:
    http://www.facebook.com/photo_search...3&id=630435618

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    Nisi, i onaj prvi je radio...pogledala sam ga

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ma vidi ti ove crne okice kad se dočepao sise
    nema ljepše stvari na svijetu od dojenja, nema
    i salmi...bravo, bravo

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja sam se totalno razniježila na slikicu malene mišice na cici, koji pogled

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za sva dojenja ovoga svijeta

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    ja sam se totalno razniježila na slikicu malene mišice na cici, koji pogled

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

A tko doji njeno dijete dok je ona u S.L.-u?

Kad već naglašava da i mala doji...

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

pa ima 16 mjeseci

nije da će skapati bez dojenja.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

e bravo corny
    dajte ljudi, ja sam jedna od mnogih koje su rodilištu dojile tuđe dijete (nije bilo Afrikanac, ali ipak ) jer njihove mame još nisu dobile mlijeko, pa nas nitko nije stavio (hvala Bogu) u novine; (samo)promidžba je gadna stvar i daje osjećaj da su neki vrijedniji od drugih ( a nisu ); svaka od nas bi po potrebi postupila isto;
    za pogled i rascmolj (dojenje je stvarno divna stvar)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Joe, kako koje dijete!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dajte, najte bit naivne, sve je to super, žena dojila dijete, bla, bla...

ALi iskreno, gadi mi se od tih mama koje promiču ovo i ono a kod kuće im netko drugi čuva dijete dok se one šepure po svijetu radi svoje promidžbe.

Jedino što je prekrasno u ovoj priči je to što je dijete bilo GLADNO.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ha čuj, Salma je zvijezda, i lijepo je da promovira dojenje kad može promovirati što god hoće.

Ja zaista ne uspijevam vidjeti ništa ružno u ovoj priči :?

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa
    e bravo corny
    dajte ljudi, ja sam jedna od mnogih koje su rodilištu dojile tuđe dijete (nije bilo Afrikanac, ali ipak ) jer njihove mame još nisu dobile mlijeko, pa nas nitko nije stavio (hvala Bogu) u novine; (samo)promidžba je gadna stvar i daje osjećaj da su neki vrijedniji od drugih ( a nisu ); svaka od nas bi po potrebi postupila isto;
    za pogled i rascmolj (dojenje je stvarno divna stvar)
    Dijete Salme Hayek je sa njom u Africi cijelo vrijeme, ali ga nije dala slikati.

mandy, meni je drago za bilo koju mamu koja je napravila takvu gestu. Žao mi je što si ovako doživila Salmino slikanje, jer ja mislim da je to odlična promiđba za dojenje i ako će to i samo jednu majku potaknuti na isto pa makar i samo zato jer želi biti kao Salma, meni je to super. Zaista ne bih u njenoj gesti tražila samoreklamu. Iako nije riječ ovdje o promicanju dojenja, nego je samo nahranila gladno dijete. Pružila mu je jedan obrok koji je dijete trebalo i možda mu baš spasila život do sljedećeg. What ever...
    Naravno svatko ima pravo na svoje mišljenje.
    I naravno bez obzira jesu li te slikali ili ne, bravo za tebe što si pomogla nekome na isti način.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj corny prvotno napisa
    ALi iskreno, gadi mi se od tih mama koje promiču ovo i ono a kod kuće im netko drugi čuva dijete dok se one šepure po svijetu radi svoje promidžbe.
    promicala je unicefovu akciju, nije išla po afričkim selima s natpisom na majici "dajem sise potrebitima" i onda to sve dojavljivala paparazzima radi svoje promidžbe.

između ostalog, kako znamo da njena kćer nije putovala s njom?

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj nenaa prvotno napisa
    Žao mi je što si ovako doživila Salmino slikanje, jer ja mislim da je to odlična promiđba za dojenje i ako će to i samo jednu majku potaknuti na isto pa makar i samo zato jer želi biti kao Salma, meni je to super. Zaista ne bih u njenoj gesti tražila samoreklamu. Iako nije riječ ovdje o promicanju dojenja, nego je samo nahranila gladno dijete
    X
    I mislim Corny to je isto kao da se pita da li je opravdan poslovni put majke koja doji, a dijete od 16 mjeseci kući...

Ja bih rado da je dijete s njom, ali mi se čini da jeste, jer ne bi rekla da se osjeća kao da daje djetetu sa slike nešto što pripada njenom djetetu - pa valjda su zajedno, zar ne? To mi je upalo u oči, i već sam to gore navela...
    Ja se nadam da su zajeno..

I da, ovo dijete nije NOVOROĐENČE nego dijete koje je istog doba kao i njeno dijete, ali duplo manje veličine. Dijete bilo gladn, puno manje od njenog, sažalila se, podojila, promovirala i SUPER!!!!
    Da ima još više koje će tako promovirati tako da žene znaju da je DOJENJE OK i još ovako u JAVNOSTI...

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj melange prvotno napisa
    promicala je unicefovu akciju, nije išla po afričkim selima s natpisom na majici "dajem sise potrebitima" i onda to sve dojavljivala paparazzima radi svoje promidžbe.

između ostalog, kako znamo da njena kćer nije putovala s njom?

U emisiji Reporteri svijeta, pred nekih mj. dana bila je kratka reportaža o Salmi i njenoj (unicef) misiji i naglašeno je kako je njeno dijete sa njom.

Meni je žao kad se smatra da poznati ne čine ama baš ništa za druge i kada se i u najplemenitijoj gesti traži zla namjera. Ili sebična. I oni su ljudi.
    Svi mi za sve doznajemo iz medija, zbog reklame kupujemo Dukat mlijeko, a ne mlijeko Žminjske mljekare (jer nismo za njega čuli), kupujemo Mercedes ili peugeot ili renault ili... ili citroen jer Balić stoji u salonu bulji u njega. Zašto ne kupimo kineski TATA auto ako nam je svejedno?
    Ili ne kupimo neki now name dezić nego chanel jer ga reklamira Nicol Kidman na tv-u.
    Ja sam u njenoj gesti našla puno pozitivnih poruka i njeni me motivi ne zanimaju. Vjerujem da će puno druge djece biti spašeno ili će potaknuti da im se pomogne na još neke načine.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    Citiraj nenaa prvotno napisa
    Žao mi je što si ovako doživila Salmino slikanje, jer ja mislim da je to odlična promiđba za dojenje i ako će to i samo jednu majku potaknuti na isto pa makar i samo zato jer želi biti kao Salma, meni je to super. Zaista ne bih u njenoj gesti tražila samoreklamu. Iako nije riječ ovdje o promicanju dojenja, nego je samo nahranila gladno dijete
    X
    I mislim Corny to je isto kao da se pita da li je opravdan poslovni put majke koja doji, a dijete od 16 mjeseci kući...

Ja bih rado da je dijete s njom, ali mi se čini da jeste, jer ne bi rekla da se osjeća kao da daje djetetu sa slike nešto što pripada njenom djetetu - pa valjda su zajedno, zar ne? To mi je upalo u oči, i već sam to gore navela...
    Ja se nadam da su zajeno..

I da, ovo dijete nije NOVOROĐENČE nego dijete koje je istog doba kao i njeno dijete, ali duplo manje veličine. Dijete bilo gladn, puno manje od njenog, sažalila se, podojila, promovirala i SUPER!!!!
    Da ima još više koje će tako promovirati tako da žene znaju da je DOJENJE OK i još ovako u JAVNOSTI...

Maslačkica također X

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne vjerujem da se oko gotovo svake teme uspije biti sitničav. :/

Moram priznati ( ) da nisam niti pomislila na Selmino dijete, već samo na to kako ovo neuhranjeno barem taj dan nije bilo gladno. Way to go, Selma!
    Strobery Shortcake (napisa):
    Bravo za curu sa stavom! (I ja sam malo škicnula na tvoje fotke i baš ste mi )

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ha čuj, Salma je zvijezda, i lijepo je da promovira dojenje kad može promovirati što god hoće.

Ja zaista ne uspijevam vidjeti ništa ružno u ovoj priči :?

Da, Salma je zvijezda. Ali meni nije jasno kako se svake godine ponavljaju ambasadorice, redom mlade mame koje se naslikavaju i naslikavaju u toj ulozi umjesto da organiziraju humanitarne evente, da utječu na zvijezde da se odreknu dijela zarade od recimo premijera u toj godini...ma masa je stvari koje mogu učiniti za tu djecu, kad već imaju čast i priliku nešto zaista promijeniti.

da, nahranila je to dijete. i otišla. A što će ono sutra jesti????

Eto to me zasmetalo u priči. Donijela Pampersovo cjepivo i nadojila dijete. Nemam ništa protiv Salme samo me rastužuje pasivnost tako utjecajnih i moćnih...

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

a otkud ti znaš što jest ili nije učinila? i nije li već ukazivanjem na problem učinila puno?

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i nije li već ukazivanjem na problem učinila puno?
    X

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja tu ne bih o pasivnosti moćnih kad sama itekako pasivna, zašto hrvatske dojilje ne hodaju domovima za nezbrinutu djecu i tamo podoje koje dijete, pa besplatno je?
    Da sam volonterka i humanitarka onda bih si dala za pravo raspravljati koliko je Selma napravila u životu, ovako joj samo mogu kapu skinut jer se moja djela još ne mogu usporediti s njenim. I sigurno neću kukat kako je žalosno što ga je "samo" podojila kad ga je mogla šta? usvojiti? dojiti do treće?

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

i nije li već ukazivanjem na problem učinila puno?

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa
    Ja tu ne bih o pasivnosti moćnih kad sama itekako pasivna.

Da sam volonterka i humanitarka onda bih si dala za pravo raspravljati koliko je Selma napravila u životu, ovako joj samo mogu kapu skinut jer se moja djela još ne mogu usporediti s njenim. I sigurno neću kukat kako je žalosno što ga je "samo" podojila kad ga je mogla šta? usvojiti? dojiti do treće?
    Corny, djelomično se slažem s tobom o odricanju od zarade, iako takvih ima jako puno, ali jako puno para ode ko te pita gdje, i jako puno je ljudi kojima je potrebna takva pomoć...

Pa dobro, da li ste vi gledale i slušale šta kažu u klipu? Vezano za tetanus, dojenje i zašto se ne doji, a djeca umiru od gladi?
    I opet smo na edukaciji, ali koliko ljudi znate u svojoj okolini i pokušali se ih educirati ili promijeniti mišljenje evo o DOJENJU ILI PORODU, pa vas gledaju kao da ste sa neba pali i pokupili pamet cijelog svijeta?

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

pa ima 16 mjeseci

pusti ti to, moja M bi skapala

Za S

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

pa ima 16 mjeseci

pusti ti to, moja M bi skapala

Za S

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jooooooooooj znala sam da će jedan post potaknuti lavinu.

Nemam ništa protiv Salme, dapače, lijepo je što je podojila to dijete. Ali da se svi ponašamo malo aktivnije, gladi ne bi bilo.

Jedno je vrijeme naš svećenik skupljao priloge- 10 kuna mjesečno za školovanje jednog djeteta. Trajalo je godinama i 50-ak djece (neznam više odakle su) su završili osnovno obrazovanje. I narod je davao. A onda je i to stalo. I tako sve. Ljudi će dati, ako se traži. Pogotovo kad Salma ili netko tko ima milijune obožavatelja traži.

To mi je krivo.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

corny, nije jedan nego 5

čovjek bi pomislio da ti se Salma osobno zamjerila

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ljudi će dati, ako se traži. Pogotovo kad Salma ili netko tko ima milijune obožavatelja traži.

To mi je krivo.
    krivo ti je što ispada da daju samo zato što to salma traži ili?

vidiš da su ljudi i u tvojoj župi davali, na poticaj svećenika koji nema milijune obožavatelja.

ljude samo treba animirati.

zašto ti nisi nastavila s tim skupljanjem novaca? ili se raspitala gdje je zapelo?

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nemam ništa protiv Salme, dapače, lijepo je što je podojila to dijete. Ali da se svi ponašamo malo aktivnije, gladi ne bi bilo
    X

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ustvari, bilo bi, ali ne u tolikoj mjeri...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni je ovo baš ok i svaka joj čast.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jooooooooooj znala sam da će jedan post potaknuti lavinu.

Nemam ništa protiv Salme, dapače, lijepo je što je podojila to dijete. Ali da se svi ponašamo malo aktivnije, gladi ne bi bilo.

Jedno je vrijeme naš svećenik skupljao priloge- 10 kuna mjesečno za školovanje jednog djeteta. Trajalo je godinama i 50-ak djece (neznam više odakle su) su završili osnovno obrazovanje. I narod je davao. A onda je i to stalo. I tako sve. Ljudi će dati, ako se traži. Pogotovo kad Salma ili netko tko ima milijune obožavatelja traži.

To mi je krivo.
    ne kužim , šta ti je krivo?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •