drage moje molite veceras da se moj jucerasnji - cudom Bozjim sutra pretvori u lijepu betu. molite da mi Bog da snage za dalje jer je sama sada ne nalazim...
drage moje molite veceras da se moj jucerasnji - cudom Bozjim sutra pretvori u lijepu betu. molite da mi Bog da snage za dalje jer je sama sada ne nalazim...
Drage Sandy i Splićanka, večeras ste sa mnom u molitivi..![]()
Draga sandy molila sam za tvoje malo čudo....![]()
Naša molitva dovela je moju jednu js do pozitivne bete... Molim se i dalje da dođemo do srčeka
Prekrasno Vrci! Molimo i dalje, i za našu Frćku i njezinu mrvu, i sve vas za blagoslov, mir, pozitivu, js, embrijiće, bete i srčeka!
Posljednje uređivanje od Ruthy : 12.06.2013. at 16:32
Super vrci, konačno lijepe vijesti.....![]()
Frćka ti si sljedeća~~~~~~~~~~~~~~
Daj Bože dragi da trudnica bude još više.....
Vrci, čestitam!!!! Snaga molitve je dovela do plodova![]()
Vrci![]()
Prvo ina,pa ti... sara sad si ti na redu![]()
Drage cure, danas je sv Ante, svetac svega svijeta... čudotvorac, zaštitnik djece, siromašnih, bolesnih, mira ... Pomolimo se za njegov zagovor ...
Može, to je baš lijepo![]()
Meni sad treba još puno molitve do srčeka... ali svaki dan ste mi i vi u mislima
Draga Vrci, naravno - ali prvo zahvaljivanje za beticu, i molitva za zagovor, i za dalje, a također i da bude kako on misli da treba ... Sretno draga!
Da, rekla sam i ja. Doktori su napravili svoje, dalje neka pomogne Bog...
Sad mi je stvarno već u naviku ušla ta večernja molitva![]()
Dans u jednom dnevnom tisku ima prilog molitvenik sv Anti,ja ga imam več mjesec dana i nemogu se odvojit od njega znam da mi je pomoga sad u najtežim trenutcima,hvala ti čudotvorče što mi daješ snagu za dalje hvala ti...sv.Ante pogledaj na nas podari nam svima snagu da dođemo do našeg cilja molim te časni čudotvorče....
Moram priznati da ponekad zaboravim na molitvu u 22. To nadoknadim u neko drugo doba.
Vrci, molit ćemo se za tebe da sve bude super.
Sjetit ću vas se svih večeras na misi u čast Sv.Ante!
I čestitam svima koji slave imendan!
Hvala vam svima što mislite sve na svaku curu ovdje, ja mislim na vas stalno! Vrci, prekrasno! Molim za dalje! Za sve cure tu, neizmjerna ste podrška! Kad dođem na ovaj pdf uvjek nekako dobijem više nade da će mrva (Sofija) ostati s nama!
![]()
Vrci prekrasno. Čestitam ti od srca, imaju naše molitve utjecaja, samo treba biti strpljiv, nekom prije, nekom posli.
Što nam je sa sandy??
Bas sam se i ja pitala sta je sa Sandy... nadam se da je sve u redu...
Veceras za Frckinu mrvicu Sofiju i sve koji se boje.. ukljucujuci i mene...
NEBOJTE SE! Nemojte biti zabrinuti... Gledajte u nebo i cudo ce se dogoditi... i ljubav!
drage moje i dalje sam s vama u molitvi... to me tjesi u ovom trenutku... moja beta je ne-beta tak da skupljam snagu za dalje. u 9.mj se vracam u borbu![]()
Joj Sandy,drzi se draga nasa... suosjecamo i razumijemo... bar ja. Vidimo se u molitvi i doci ce utjeha a i nagrada...
![]()
Sandy žao mi je, puno mi je žaoSvi znamo kako se osjećamo nakon neuspjelog postupka, al ne gubi vjeru i nadu u uspjeh. 9 mjes je blizu, a mi nastavljamo zajedno moliti...
Ruthy, Frćka u milsima ste mi, da znate koliko vam želim sreću i uspjeh, molim se za vas svaku večer.
Molim za sve neplodne parove....a evo zadnjih večeriju moram istaknuti da molim za Crvenkapicu, Mury, Cvijet samo dragi Bog zna šta su prošle i prolaze, za LeuST ako čitaš znaš za što molim...i za sve ostale naravno...
Splićanka i ti si mi u molitvama za tvoj uspješan aih!!!
Cure moje, neka nam sv. Ante čudotvorac pomogne i po njegovom zagovoru neka nam Bog da ono za što se molimo svaku večer!
Laku vam noć drage moje!!!
Hvala, sara, znam da misliš na mene...Mislim i ja na vas, i u mojim ste molitvama... Taman sam čitala ''gdje neplodnost boli'', sve smo u istim mislima... Cure drage, čuvajte se!!!
Sara10, hvala ti mila moja od srca!!! Hvala svima na molitvama, zajedno smo puno jače
![]()
Drage moje sumoliteljice, evo sad se spremam za punkciju u ponedjeljak... Ipak stižemo... sjetite me se u molitvi ovih večeri... treba mi podrška...
ja se molim za moju prijateljicu koja je danas na prvoj punkciji... da bude sve što bezbolnije i što više dobrih js...
Sara - ti si naša zvjezdica, Frćka - ti si naše veselje, Muri - ti si definitivno čudo božje, tebe će Bog obilno nagraditi, stoposto u to vjerujem.. Vrci ti nam daješ prekrasnu nadu
Cvjete, Sandy, Valiana, Kika, Kiki, Mima, Splićanka, i sve ostale cure moje --- ne posustajte.. Maloprije sam razgovarala s jednom curom u čekaonici koja želi odustati od pokušaja... tako smo sve iste i svima nam treba ohrabrenja... zatosvima...
I kao što kaže sveti Jakov: Pravom radošću smatrajte, braćo moja, kad upadnete u razne kušnje znajući da prokušanost vaše vjere rađa postojanošću.... Blago čovjeku koji trpi kušnju: prokušan, primit će vijenac života koji je Gospodin obećao onima što ga ljube...
BVB!
Posljednje uređivanje od Ruthy : 14.06.2013. at 08:41
I još nešto iz iste poslanice: I molite jedni za druge da ozdravite! Mnogo može žarka molitva pravednikova. Jak. 5,16
Hoću s vama podijeliti da dok sam sinoć molila dolazili su mi svi prijatelji koji nemaju djece na pamet, a također i članovi obitelji, moje, mm, itd... prepala sam se kad sam vidjela koliko ih je, koliko je parova bez djece, koliko neoženjenih i neudatih, nesretnih, sve su to osobe u godinama kad se još stigne ali nema se vremena previše... Molila sam sa mm krunicu, na svakoj Zdravomariji bi se sjetila nekoga, na kraju su mi samo suze krenule... ne može to biti slučajno, da je toliko puno ljudi nesretno... tako da mi je došlo da jutros pročitam ovaj dio iz Biblije... i da molim, joj itekako treba moliti... Preporučam onome tko želi, da pročita Poslanicu svetog Jakova... to je mala poslanica, ali jako snažna... ja je čitam kad mi treba dodatno ohrabrenje...
Ne zamjerite, ne želim izgeldati kao neki propovjednik, hoću vam samo reći da je oduvijek na svijetu bilo patnje i boli, i koliko je važno kad jedni za druge molimo...svima...
Posljednje uređivanje od Ruthy : 14.06.2013. at 08:57
Hvala vam cure moje.
I dalje sam s vama u molitvama. Kao što Ruthy kaže,priliko svake molitve mi sve viša i više cura pada napamet....
Ruthy - ti si naš oslonac i dobra dušica!
Molimo za Ruthy, za njenu punkciju u ponedeljak, za njenu bebu!![]()
Snagu mi daju moji najbliži al snagu koju mi dajete vi ovdje nemože nitko....![]()
FrćkaCvjete
Splićanka
![]()
Posljednje uređivanje od Ruthy : 14.06.2013. at 15:36
S vama Sam svaku vece molitva cini cuda,molite da moje mrve ostanu sa mnom,a ostalim curama zelim najbolji ishod,,,sv.rito moli za nas,,,,,,
Zima, molit ćemo i za tvoje i za Frćkine...![]()
Frćka i Zima da se vaše mrve prime i dobro pričvrste, Ruthy za punkciju u ponedjeljak, za vas ću večeras posebno moliti!
cure drage sve ste vi u mojim mislima i svima vam želim puno uspjeha.............ja se svaku večer pomolim i zahvalim bogu na mojoj mrvici i molit ću ga da i vama podari!ja molitvu obavim ranije jer me san savlada već oko 21 h samo bi spavala!i vi ćete uskoro!![]()
Željkice baš mi je drago da si se javila na ovaj pdf, moram reći da si mi ti jedan jako lijep i pozitivan primjer (možda nije za ovu temu, al nadam se da moderatori neće zanjerit), ostala si trudna iz 3. puta što je odlično za MPO, trudnoća ide kako treba (a vidimo na forumu da se svašta događa, vanmatern...spontani,,,) i samo neka se tako nastavi do kraja...neka dragi Bog čuva tvoju mrvicu.
Frćka, Ruthy, Zima i večeras ste u mojim molitvama....i ostale cure....zajedno u 22h.
Cure moje, mislim na vas... blizi se i moja punkcija ali mi se najvjerojatnije od tbl produžila menga, doduše samo spotting, ali me brine. Nadam se da ništa neće utjecati....
Željkice drago mi je da si nam se pridružila... treba nam trudničke molitve, ona je još snažnija jer je dupla...
FrćkicaSara
Kika
Zima, S_iva, Sandy, Splićanka, Cvjet, Lea_st, Mury, Vrci, Špelkica, Mima, Kiki i ostale cure
... Drago mi je da ste tu iako smo se po nevolji prepoznale i povezale...
Molimo večeras, a meni je u 22 štoperica, pa eto, znamenito smo skupa. BVB
Ruthy mislim na tebe večeras! Ne brini, bit će sve ok!
Sara
Sve ste mi u mislima i molitvama!![]()
Ruthy![]()
Ruthy bit će sve u redu, ma di nam se neće pomjerit nešto kad nas kljucaju svim ovim hormonima.
Ruthy večeras posebno za tebe molimo, za tvoju sutrašnju punkciju da bude sve ok i da dobiješ min 2 kvalitetne js-e
Ostale cure idimo se u 22 h večeras!!
Hvala vam cure moje... ja se bojim svih tih pikalica i punkcija ali nekako u meditaciji i molitvi i razgovorima pokusavam prihvatiti tu bol i sve sto se dogadja... jutros sam malo meditirala... lijepo je to sve prihvatiti s ljubavlju ...
Mislim i molim za sve nas...![]()
Posljednje uređivanje od Ruthy : 16.06.2013. at 10:34
Drage cure, prekrasna je stvar što molite svaku večer u određeni sat za svoje nakane. Nisam se uključila ovdje jer nemam puno vremena da svakodnevno pratim kome što treba, ali molim svaki dan i svaki dan se sjetim vas koje žarko želite postati mamom.
Ja sam mama dvoje djece i jednog anđela. Moja prijateljica je u 12 tt nakon ivf-a, jučer je prokrvarila, hospitalizirana je, strogo mirovanje i hvala Bogu srčeko još kuca. Preporučam je u vaše molitve, makar jednu brzinsku strelovitu večeras, da se bebica izbori, da je dragi Bog sačuva i da moja prijateljica to sve hrabro izdrži. Puno vam hvala
Maja33 sjetit ćemo se i tvoje prijateljice večeras u molitvama, a ti nam javi kako je njeno stanje nakon nekog vremena. Pomolit ću se večeras da se bebica tvoje prije izbori i da trudnoća do kraja bude u redu.
Rut hy draga, nemoj se bojati punkcije, ti si još u prirodnjaku što znači da nećeš sad imati 10 folikula jel tako, već manje, a onda je to i brže i bezbolnije. Ja sam dosad samo u stimuliranim bila i uvijek bi imala dosta folikula (desetak) i ništa mi to tako strašno nije, a zadnju punkciju ni osjetila nisam. A sad nedavno biopsija bez anestezije, ma šta mi nećemo sve izdržat radi naših mrvica...a gdje je porod...Ruthy samo hrabro, bit će sve ok, u koliko sati ti je ujutro punkcija pa ću tada jednu strelovitu i brzinsku molitvi za tebe izmolit?
Ruthysamo hrabro....
Frćka, sarice, iberc,![]()
Posljednje uređivanje od kika222 : 16.06.2013. at 20:30
Draga, ma nije da se skroz bojim ali mrvicu da... punkcija je u 8.30 nema puno folikulica pa valjda ne bude puno bolilo
Hvala na podrsci i molitvi, evo veceras i za Majinu prijateljicu... s vama u 22...