Stranica 12 od 24 PrviPrvi ... 2101112131422 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 1151

Tema: molitva za naš uspjeh

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sjetim vas se svake večeri i sa vama sam

đerekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Takodjer, molim se za sve vas i svima zelim od srca cim prije sto vece bete i jos vece trbuscice

ja 80' navodno sve ok
    mm76'oligoazoospermia

1.ICSI-poliklinika IVF-beta0
    2.ICSI-Poliklinika Podobnik-beta0
    3.ICSI.Poliklinika Podobnik-beta0
    4.ICSI-Petrova-beta0

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Bože molim te za sve parove lijepe bete, okrugle trbuščiće i prave bebice...Ti sve znaš....

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Svaki dan ste mi sve u molitvama, doći će i vaša srčeka!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

uvijek vam s pridružujem,molim za sve nas...

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Bože molim te da dođem do jednog kvalitetnog embrija
    Amen

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage buduce mame! Citala sam na pocetku ove teme da se moli svako vecer u 22 sata za sve nas koje ocajno zelimo zagrliti nasa mala srdasca, nase zdrave i zive andjelcice... Je li jos tko moli u to vrijeme? Ja smatram, da je zajednicka molitva najjaca! Molim da se jave sve zene (i muskarci!) koji se mole skupa! Muz i ja svako vecer izmolimo i Krunicu skupa sa Radio Marijom (Max TV - kanal 64) u 20.15... Osim toga rado bi se prikljucila i zajednickoj molitvi u 22 sata... MOLIMO cure! To nam je jako potrebno! Molimo za nase pozitivne-, trocifrene bete i zdrave bebice! U ime Isusovo. Amen!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Moja mama je za mm i mene organizirala molitvu/krunicu u njenoj župi, a i kako pjeva u crkvenom zboru molitvi će se pridružiti još nekoliko župa.
    Osjećam se potpuno zbunjena, posramljena jer naše ime govore uokolo. Nije mene inače sram, ja svima pričam o problemu neplodnosti.
    Sada je organizirala i da mi dođe svećenik na razgovor..
    Bila sam eto prije 3 tjedna na ispovjedi i pričala sa ispovjednikom.
    Strah me osude, ne vjere i nade.
    Strah me prevelike mamine nade, kasnije me onda to slomi, ne boli me toliko loš ishod koliko kada njoj sa toliko vjere moram reći ......
    A sada sam još i pod hormonima, i fakat zadnjih dana lako puknem

Ne mogu a da joj ne kažem da sam u postupku, sama je , prije 10god je tata umro, brat i šogorica iako žive u istoj kući ne popričaju malo s njom.

đerekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Draga Linalena, imam i ja slični problem, a to je što bi tako rado mami rekal da idemo opet u postupak, ona se isto moli, a muž opet skače na mene, da to ne smije nitko znati, mada ja isto svima kažem, uvijek s e borim s tim. kad krenem u postupak, dal da joj kažem ili ne, jer ona onda tolko vjeruje da će to biti to, pa kad nije uspjelo i ona je bila u depresiji, pila teblete za smirenje, iskreno u istom smo problemu. Ona se moli doduše doma, moli sv. Martu svaki utorak, a ja više niam pametna dal da joj kažem da idem u postupak ili mi je bolje šutiti, tako će manje boljeti i mene i nju ako ne uspije...popričaj s njom da je tebi teško ako joj kažeš, jer ćeš znat da će i njoj bit teško, reci joj, mama, kad budem trudna javit ću ti, a dotle nek se moli, ja sam svojoj mami tako rekal, jer nemam snage više, kud mi je bilo do sad svaki put teško što nije uspjelo, kud sam još i nnjoj morala saopćit da ništa od moje bete, pa slušja njene suze , svoje to mi je bio uvijek još veći presing. Pusti ju nek s emoli, to je lijepo od nje, al pokušaj joj nekako reći da ju smiriš, da nek ne brine, da kad zatrudniš, znat će sve. Pokušaj nekako s njom popričat, da ti nije lako i da možda bolje da ne zna ni akd ideš, već bolje da ju usrečić iznenadno sa lijepom viješću. Objasni joj da to i tebi teško pada....Sretno draga...pusa

đerekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

I oprosti na mom brzinskom pisanju, omakne mi koje slovo, malo sam u žurbi, sretno i ne brini.

đerekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Drage moje molim se i ja za sve vas, bila sam kod fra. Zvjezdana Linića na seminaru, pomolila sam se za sve, koji su u postupku, molim se i kod kuće, sve ste mi u mislima i molitvi, a sad ću uskoro u Međugorje, pa ću se i tamo za sve vas pomoliti. Pusa svima vama i od srac vam želim puno velikih beta..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

jer velik si činiš dijela velika nitko nije kao ti Isuse Isuse

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sveti Mihaelu arkandjelu hvala ti sto si uslisao moje molitve cuvaj me i dalje .Hvala pateru Smiljanu sta vodi prekrasne mise ozdravljenja i moli za nas i nasa buduca zaceca.Puno mi je to pomoglo u ovoj nakani.Vjerujte mi cure moje u molitvi je spas!! i vase ce biti uslisane samo molite i ja uvijek na misi ozdravjenaa sjetit cu se mojih suborki i moliti da im dragi bog pomogne kao i meni.Sveti Mihaelu hvala ti...

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mi svaki mjesec već skoro dvije godine izmolimo devetnicu blaženom Ivanu Merzu...Na Mariji Bistirici uvijek zapalim svijeću, misleći na sve vas
    Blagoslovljene bile cure Vjerujem da ćemo biti uslišane i da ćemo primiti najljepši mogući dar, dar majčinstva. Velika pusa svima!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Pridruzujem se, molitvama.
    Zapravo mislim da svako od nas se moli na neki svoj nacin, vjerujem da ce nas svevisnji cuti i podariti tim malim cudom kada budemo najspremnije za najvrijedniji zivotni dar.
    Svi ovi teski trenutci koje prolazimo, vjerujem da ce nas u momentu kada dozivimo zagrljaj svog toliko zeljenog ceda, ciniti samo ponosnijim i zahvalnijim za to malo cudo.

MALIANĐEO avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

pozdravvvv
    evo i ja se priključujem molitvama, mi se molimo sada gospi od špilje mlijeka jer smo jučer dobili prah iz jeruzalema koji govori o tome da je u toj špilji djevica dojila Isusa te je par kapi palo i sva se špilja pretvorila u bijelo, te to njihovi svećenici malo uzmu u obliku praha te to supružnici piju i mole, kažu da već ima oko 1240 djece rođeno po tom zagovoru za koje oni znaju jer mole da ako se zatrudni po zagovoru da se pošalje slika na njihovu adresu od obitelji....
    tako da znate niste same ima nas dosta koji molimo....jer svi imamo isti cilj....

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

O koliko puta pitam tebe Boga
    Čemu vodi ova tjeskoba srca moga?
    Zašto suze teške moram da isplačem,
    Zašto sam razočarana i na svakog vičem?
    Zašto mi srce ovoliko pati?
    Zašto mi,Bože,ne želiš dati
    da i ja postanem mati ?
    To srce nikako neće da shvati !
    I osjetim krivnju čim ovo kažem
    jer se zavaravam,jer se lažem..
    ..jer znam Bogu sve je moguće,
    a dajem sumnji da me vuče
    samo zato jer sam slaba
    i jer želim što prije
    da maleno djetešce dušu mi grije ♥ ♥
    Da zagrlim ga oko vrata..
    Da nas zove Mama...Tata..!
    Da po kući trči i nered stvara
    Da mu pjevam s toliko žara
    i pričam mu o ljubavi i tuzi,
    o kiši i duzi...
    Zar je moje srce tako loše?
    Zar moje molitve ne čuješ Bože?
    Ponovno te gušim pitanjima,znam..
    Al teško mi je postići da se samo predam
    i na riječ ti vjerujem
    kad želim malenog anđela sada..
    ..O Bože..dok još sam zdrava i mlada..
    Čuj vapaj tužni ove žene,
    Pogledaj njene skrivene želje..
    Jer ne tražim te ništa više
    SAMO DA KRAJ MOG SRCA JOŠ JEDNO SRCE DIŠE...

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

♥ neka bože žena svaka
    osjeti što znači biti majka♥

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

kiki30

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    ♥ neka bože žena svaka
    kiki30 molim se za tebe i sve žene ujedinjene u istoj želji, u istoj molitvi. Bože pomozi nam!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kiki30

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

kiki30

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

kiki30,rasplakala sam se a vjerovatno i ostale cure što su čitale...samo mi razumimo jedna drugu, mi koje se borimo sa neplodnošću...kod nas je problem neops azoospermija, umorni smo više od traganja za trunkom nade koje nema nigdje šta god radili i poduzeli ....

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

curke, tema je predivna... i ja mislim da molitvom možemo biti potpora i snaga jedna drugoj..
    Sveta Rita iz Cascie, svetica nemogućeg i bespomoćnih-predivne molitve ima
    kad sam bila na predbožićnoj ispovijedi, svećenik se molio za nas, da čim prije postanemo roditelji...

Štrumfet@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Prodružujem se!!! Sve ste u mojim molitvama

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

svaku večer se molim za sve nas koje želimo postati majke i sigurna sam da smo blizu cilja neko uspije odmah a nekom treba malo više ali na kraju sve će mo biti najbolje majke na svijetu

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Potpisujem kiki30
    ♥ neka bože žena svaka

Molim za sve nas...ali danas bi jednu molitvu izmolila za svoju prijateljicu Lotta81
    Molim Djevicu Mariju da ti draga prijateljice pokloni da ovaj put raste život u tebi.
    Neka se mrvica lijepo odmrzne i čim prije uhvati za svoju mamu.
    Bože neka joj ovaj FET bude uspješan!!!

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

O koliko puta pitam tebe Boga
    Čemu vodi ova tjeskoba srca moga?
    Zašto suze teške moram da isplačem,
    Zašto sam razočarana i na svakog vičem?
    Zašto mi srce ovoliko pati?
    Zašto mi,Bože,ne želiš dati
    da i ja postanem mati ?
    To srce nikako neće da shvati !
    I osjetim krivnju čim ovo kažem
    jer se zavaravam,jer se lažem..
    ..jer znam Bogu sve je moguće,
    a dajem sumnji da me vuče
    samo zato jer sam slaba
    i jer želim što prije
    da maleno djetešce dušu mi grije ♥ ♥
    Da zagrlim ga oko vrata..
    Da nas zove Mama...Tata..!
    Da po kući trči i nered stvara
    Da mu pjevam s toliko žara
    i pričam mu o ljubavi i tuzi,
    o kiši i duzi...
    Zar je moje srce tako loše?
    Zar moje molitve ne čuješ Bože?
    Ponovno te gušim pitanjima,znam..
    Al teško mi je postići da se samo predam
    i na riječ ti vjerujem
    kad želim malenog anđela sada..
    ..O Bože..dok još sam zdrava i mlada..
    Čuj vapaj tužni ove žene,
    Pogledaj njene skrivene želje..
    Jer ne tražim te ništa više
    SAMO DA KRAJ MOG SRCA JOŠ JEDNO SRCE DIŠE...

Mislim da se u ovoj molitvi pronašlo tisuće žena koje su isplake rijeke suza u čežnji da imaju priliku držati svoje dijete u naručju... Jednog dana doći će i naše vrijeme, samo ne smijemo gubiti nadu...

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Bože..Blagoslovi naše zajedništvo te i nama podari radost da naš dom razveseljavaju djeca. Molimo Te Gospodine usliši nas, Amen.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Predivno

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Bog je jedini koji nam može pomoći! Molitva je jaka i moćna, treba samo vjerovati, Bog čini čuda u svakodnevnom životu, ali mi to ne vidimo nekad! Molim se za sve nas koje prolazimo ovo Bogu i Blaženoj Mariji Propetog Isusa Petković koja je tolike molitve uslišala i sv. Ani (koja je nakon 20 i nešto godina u braku dobila dijete jer joj je Bog uslišao njene molitve, a to dijete je bila Blažena Djevica Marija). Molimo se cure, moramo imati jaku vjeru i onda kada padamo nakon neuspjeha, vjera nas diže i mi opet krećemo u slijedeći postupak.
    Nedavno jednu nedjelju kada sam bila na misi, bilo je 5 krštenja taj dan. Svećenik je rekao da jedan od tih parova je dobio dijete nakon 19 godina braka, zamislite 19 (sad ne znam kako su dobitli prirodno ili ne, al nebitno). Pa zar to nije čudo Božje?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sara, cudo je da si napisala ovaj upis... bas sam mislila kako bi trebalo skupa moliti, i ti upises.... eto i to je neki znak... ove su cure molile u isto vrijeme svaki dan prije 2-3 godine... mogle bi smo i mi koje trenutno prolazimo kroz iscekivanje.. Zasigurno nam treba Njegova pomoc a On jedini daje zivot...

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Evo i ja vam se drage pridružujem, samo recite kad.... Iskreno, ne hodam na misu i na ispovijed i ne molim baš ali ovaj očaj u kojem se trenutno nalazim, mislim da može jedino dragi Bog smiriti i dati nam toliko željenu bebu...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Draga Kika, sigurna sam da molitva pomaže... Evo pričekat ćemo Saru, a što se mene tiče možemo već od večeras krenuti, a mislim da je i 22 sata sasvim ok, prije spavanja, poslije dnevnog šušura...
    I nemoj očajavati draga, imaj nade i vjere, i stvari će se posložiti na najnevjerojatniji način. Gdje naša snaga odustaje, nastupa Njegova ako joj se utječemo... u to čvvrsto vjerujem i iz iskustva svjedočim.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cure, Ruthy i Kika ja sam apsolutno ZA, možemo se dogovorit za zajedničku molitvu, mislim da je to nešto jako lijepo i zajednički je još i jače....najbolje navečer nakon svih dnevnih obveza, možemo se dogovorit i točno što da izmolimo kako bi bile sroz ujedinjene...Cure drage, uspjet ćemo mi, Kika znam da je teško, sve smo u tome, nemoj očajavat...

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cure, ja sam na poslu sad pa ne mogu dugo pisat... al popodne se možemo sve dogovorit za početak molitve! Radujem se tome, a tko god hoće od cura neka nam se pridruži! Zajedno smo jače!!!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

pridružujem se

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Da molitva je nešto što nam daje snage u našim borbama.Mi se molimo Praškom Malom Isusu jer se nadam da če naša molitve uslišat.A 5mj je mjesec Majke Božje pa molimo i krunice.I naravno čekam vaše dogovore za zajedničku molitvu oko 22 sata!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cure,nova sam na ovom forumu i ovo mije prvi post uopće.
    Vjerujem da je molitva nešto jako moćno...
    Svaku večer ste mi u molitvama i rado bi vam se pridružila....

Vjerujem da će nam Bog svima dati ono što željno isčekujemo.....

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja sam našla ove molitve...

Molitva sv. Riti

Sveta zaštitnice nevoljnika, sveta Rito,
    čije molbe nebeski Otac ne odbija, koja si zbog obilja u postizanju milosti
    nazvana "zaštitnicom bespomoćnih" pa čak i nemogućeg,
    sveta Rito, tako ponizna, tako čista, tako ojađena, tako strpljiva,
    s tako samilosnom ljubavi za Raspetog Isusa,
    jer si od Njega isprosila sve što si tražila
    te se zbog toga svi uzdaju u tebe u nadi utjehe ili izbavljenja,
    budi milostiva svojim moliteljima
    i založi se svojim utjecajem kod Boga poradi njih,
    da im udijeli obilno milosti sada, kao što ih je udijelio u tolikim čudesnim slučajevima
    na veliku slavu Božju, za širenje tvog štovanja i utjehu onima koji vjeruju u te.
    Obećajemo da ćemo te slaviti objavljujući tvoje milosti, blagoslivljati te
    i pjevati vazda hvale tebi i Bogu u čast.
    Uzdajući se u tvoje zasluge u utjecaj kod Presvetog Srca Isusovog molim te ...
    (ovdje navedi svoju prošnju) ...

Molitva u nevolji

Bože,
    nemam drugog tko bi mi pomogao,
    nemam drugog oslonca osim Tebe,
    Oče moj nebeski.
    K Tebi vapijem, Tebe zazivljem,
    Tebi se molim,
    jer mi samo Ti možeš pomoći.
    Potreba u kojoj se sada nalazim velika je.
    Više ne znam što bih učinio.
    Ako je tvoja volja,
    oslobodi me iz ove nevolje.
    Pokaži mi da si Ti jači od svake nevolje
    i od svih mojih neprijatelja.
    Ti me ne ostavljaš u nevolji.
    To dobro znadem.
    Amen.

The miracle prayer

Lord Jesus, I come before Thee, just as I am, I am sorry for my sins, I repent of my sins, please forgive me. In Thy Name, I forgive all others for what they have done against me. I renounce Satan, the evil spirits and all their works. I give Thee my entire self, Lord Jesus, I accept Thee as my Lord God and Savior. Heal me, change me, strengthen me in body, soul, and spirit.

Come Lord Jesus, cover me with Thy Precious Blood, and fill me with Thy Holy Spirit, I love Thee Lord Jesus, I praise Thee Lord Jesus, I thank Thee Jesus, I shall follow Thee every day of my life. Amen.

Mary, My Mother, Queen of Peace, all the Angels and Saints, please help me. Amen.

--Say this prayer faithfully, no matter how you feel. When you come to the point where you sincerely mean each word with all your heart, Jesus will change your whole life in a very special way. You will see.--

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Moj prijedlog za molitvu je slijedeći, da izmolimo po tri Očenaša, Zdravomarije i Slava Ocu, a nakon toga da možemo neku nama posebnu npr. meni je to molitva sv. Ani koja ovako glasi:
    Molitva sv. Ani
    O blažena i sretna sveta Ano, mati Isusove majke Marije, koja si molitvama, suzama i postom od Boga isprosila svoju kćerku,
    nju pomno odgojila i pazila i napokon je u hramu Bogu prikazala, molim te ponizno da me kćerki svojoj preporučiš,
    ako ti za me od nje štogod zatražiš, ufam se da ću to i zadobiti jer je bila ona na ovom svijetu tebi poslušna
    i sada će u nebu uslišati molitvu tvoju. Amen

A možemo moliti u tekstu di se kaže "ako ti za me štogod zatražiš" umjesto toga "ako ti za me od nje zatražiš da postanem majka..."
    Lijepa je i ova sv. Riti što je Kiki predložila pa može svak iza 3 Očenaša, Zdravo Marije i Slava Ocu izmoliti neku njoj posebnu, meni je to sv. Ana.
    ŠTA KAŽETE? DA POČNEMO OD DANAS, TJ. VEČERAS U 22H???

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Drage moje, ja sam za to da svatko moli ono sto intimno osjeca ili cini i inace.... bitno je da smo u isto vrijeme u molitvi..takodjer neka se pridruze i druge cure koje mozda nisu katolkinje... Bog je jedan i sve nas jednako voli...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mozemo veceras u 22 krenuti...veselim se...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj splicanka30 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure,nova sam na ovom forumu i ovo mije prvi post uopće.
    Vjerujem da je molitva nešto jako moćno...
    Svaku večer ste mi u molitvama i rado bi vam se pridružila....

Vjerujem da će nam Bog svima dati ono što željno isčekujemo.....
    Dobrodošla Splićanka, značajno je to što ti je prvi post na ovom pdfu... Drago mi je da si nam se pridružila!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ja mislim da je zajednička molitva dosta jaka, mislim u isto vrijeme i ista molitva (kao kad ljudi zajedno mole krunicu u crkvi ili kući) pa hajmo ovo "klasično" što sam predložila 3 Očenaša i Zdr.M i Sl. Ocu, a svaka od nas ima neke svoje molitve u kojima se nalazi kao što Ruthy kaže i koju može molit. Al ajmo barem u isto vrijeme zajedno istu molitvu izmoliti sve. To nije puno vremena, a ne mora to biti ovaj moj prijedlog, može neka nešto drugo predložit, al samo da sve molimo istu molitvu u tu uru 22h!Vjerujem da će nam se na taj način uslišati naše molitve!! Šta kažete, Ruthy, ostale???

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Može u 22, svaku večer...

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Može u 22h oče naš.... Pa dalje kako koja želi i zna....

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Drage moje, svaki dan već godinama molim za sve neplodne parove: bl. supružnicima Alojzu i Mariji, bl. Ivanu Pavlu II, sv. Leopoldu, sv. Anti, bl. Mariji Propetog Petković, sv. Ivanu Krstitelju, bl. Drinskim mučenicama, sv.Riti..ali molim kada dođem s posla, oko 19-20 sati. Ali evo, ako ne budem već u krevetu (jer sam često kao kokoš), dodat ću još jedan Oče naš..u 22 za sve nas . Drago mi je da nas ima puno koje molimo i vjerujemo! Ono što me drži ovih dana od kada sam izgubila bebe je vjera i molitva, inače bih vjerojatno u Vrapču završila.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Drage moje suborke, prije par dana dobila sam od kume molitvu sv. Marti. njena prijateljica izmolila je moleci je za sebe bebu pa mozda i nama pomogne.
    molitva se moli 9 utoraka uz upaljenu blagoslovljenu svijecu. moze se moliti i svaki dan dok se ne uslisa molba al je vazno da se utorak ne preskoci.

MOLITVA SV. MARTI

O sv. Marto, ti prekrasna, uzmam pribjeziste u tvojoj pomoci, uzdajuci se u tebe da ces mi pomoci u nevolji i podrzavati me u mojim iskusenjima.
    Kao zahvalnost, obecajem ti da cu posvuda siriti ovu molitvu.
    Tjesi me u mojim brigama i teskocama, ponizno molim.
    Uz veliku radost koja ti je ispunila srce kada si u svome domu u Betaniji pruzila utociste Spasitelju svijeta, molim, pomoli se za mene i moju obitelj, da sacuvamo svog Boga u svojim srci.a i da zavrijedimo dobivanje lijeka protiv svog siromastva, a prije svega kod one brige koja me trenutno pritisce: .... izreci svoju nevolju...
    Molim te, spasiteljice u svakoj nevolji, pobijedi teskoce kao sto si pobijedila zmaja, sve dok ti nije lezao pod nogama.
    Oce nas, Zdravo Marijo, Slava Ocu
    3x sv. Marijo moli za nas

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

meni je moja prij. rekla za ovu molitvu,napisala mi je na papir i ja sam danas na trećem utorku..treba probati,vjerujem ako se moli iz srca da će nam se uslišiti
    samo na kraju molitve ide 3xsv.Marto moli za nas (tako je meni napisano)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •