Drage moje cure, pa odusevile ste me kad sam vidjela da sam u vasim molitvama. Ja jesam vjernik ali ne prakticiram tako cesto molitve, cesto ste mi u mislima. ali samo tako nastavite jer s ovom prejakom energijom vase ce molitve biti uslisene. I zelim vam od srca da uskoro i postanete trbusaste.![]()
Vatra hvala Bogu, joooj koji prekrasni dani na forumu! I Zima i Linalena, i sve friške trudnice toliko mi je srce puno.. Nadam se da će se niz nastaviti i dalje...
Bože usliši naše molitve, pogledaj na nas, udijeli svima radost roditeljstva, dopusti da "primimo dijete u tvoje ime", velik si i moćan, ta nitko nije kao ti Bože, nitko nije kao Ti...
Moje moliteljica Sara, Frćka, Kika, Mury, Zima , i sve druge drage moje -- hvala vam od srca, sutra je i moj red za betu ... pa neka bude volja Njegova, ali tako me strah... Molite, molite, molite za nas sve...![]()
![]()
Posljednje uređivanje od Ruthy : 02.07.2013. at 19:28
Ruthy draga molim Boga za tvoju pozitivnu betu sutra!!!! Samo hrabro, ja vjerujem da će te dragi Bog nagraditi!!!
Frćkasara
vatra
linalena
zima
![]()
[QUOTE=kika222;2440328]Ruthy draga molim Boga za tvoju pozitivnu betu sutra!!!! Samo hrabro, ja vjerujem da će te dragi Bog nagraditi!!!
Potpisujem i dodajem šta je Sara rekla, jedva čekam ugledat pozitivnu betu od Kike222 koja nam je neizmjerna podrška cijelo vrijeme! Hvala Kika na tvojoj ljubavi!
Šaljem pusu i Željkici koja nas bodri isto tako!
Večeras svi za Ruthy! Cure, zajedno!
Ruthy neka Bog usliša naše molitve.....
Cure drage. samo da vas pozdravim..evo krenulo je s lijepim vijestima,uz naše molitve vjerujem da će se i nastaviti..
Sjetim vas se ja,iskreno možda ne svaku večer ali ne mogu se baš odvojiti od foruma
Pusa svima...
Evo i mene na ovu temu, moram priznati da sam tj. da smo davno prestali s molitvama nažalost zbog svih silnih neuspjeha i nedača koje su nam se desile, (znam, nije baš pohvalno ali tako je kako je) ali nekako si mislim da bi opet mogli početi.
U svakom slučaju ne može štetiti, a dotle dok se i sami ne odlučimo ponovno uključiti slobodno se sjetite i nas u svojim molitvama. Bit ču vam zahvalan od srca...
Dragi matt, poštujem tvoje mišljenje i drago mi je da si nas posjetio na ovoj temi. Iskreno nisam ti ni ja baš vjernik ali ovdje nalazim utjehu i sretna sam što se ti kao jedan od jako rijetkih muškaraca javljaš na ovom forumu. Svaka ti čast, molit ću za tebe i tvoju dragu. Dragi Bog nek nam se svima smiluje!
M@tt uključit ću vas i ja u svojim molitvama...
Cure, beta je nula... Božja volja... Valjda ćemo biti snažniji za idući put... Mrvu je teško i boli, ali proći će... Sve vas ljubim, BVB!![]()
Ruthy draga, isplači se i olakšaj dušu... Bit će jednom bolje...Bog sve vidi i svakom je dodijelio križ koji moramo nositi... Ali nagradit će nas, samo imaj vjere!!!
Ruthy žao mi je....![]()
Ruthy![]()
Ruthy žao mi je draga jako, znam da je teško sada, al Bog se pobrine za sve![]()
Večeras su u mojim molitvama posebno Ruthy i m@tt!!! Ali naravno i svi ostali![]()
Ruthy žao mi je....ja samo molim Boga da nam da snage da se borimo kad je najteže...
Cure moje, hvala vam od srca na molitvi... Sara,znamo da Bog okrene sve na dobro onima koji se njemu utječu, i da kuša one koji su mu blizu, i da je On gospodar života i smrti.. Ali ipak mrvicu boli. Znam da ste mnoge imale toliko pokušaja više od nas, jer mi smo zapravo na početku...al svejedno boli... možda je to stvar prihvaćanja, učenja i spoznaje, o sebi i o životu... no i to mrvicu boli... Činilo mi se da smo toliko bili blizu, baš blizu...
Mury, tvoja molitva je prekrasna... Tko se pored tebe može na išto žaliti... Hvala ti odi btb.
Kako kaže lijepo Cvjet, najvažnije je moliti kad nam je teško da nam Bog da snage... Baš onda kad mislimo da nam je najdalji... A snaga... ma imamo mi snage, sve hrabre cure koje prolaze ove postupke imaju puno snage a i njihovi partneri, joj - netko tko nema snage ne prolazi to sve... Malo nam se učini nakon neuspjeha da je nema, ali sigurno će se opet pojaviti... Hvala ti Cvjete što bdiješ onda kad je najteže...
M@tt, u molitvi se spomenem svaki put svih ostalih, "nevidljivih", s foruma i uopće koji imaju slične probleme.. Pa čak i da ne molite svaki dan, ili da ste odustali, Bog vas zbog toga ne kažnjava... Naš je Bog ljubav, i razumije naša srca više nego mi mislimo, i strpljiv je s nama... Svi smo to prošli bar jednom u životu. To kad misliš da nas On ne čuje... Čuje i vidi, samo nama ljudima ponekad treba malo više da opet s Njim počnemo izravno komunicirati.. Ne odustajte od vjere, a molitva neka vam bude svakidašnji govor, bez zareza i zagrada, čista želja i potreba, pa čak i diskusija.. Nema ništa u nama što On već ne zna, mislim da je važnije da i mi sve spoznamo što i kako treba... Milost potom neće izostati... bvb.
Sara, da nam lijepu betu javiše za desetak dana, tješiteljice moja, sve znaš što mi je u srcu za tebe...
Frćka, da ti ovaj postupak i pikanje urodi plodom, u najdoslovnijem smislu te riječi... leptiriću moj šareni
Kika222, kad ti kažeš da nisi neka vjernica a toliko snage i ohrabrenja izvire iz tvojih riječi da čovjeku dođe da poljubi ekran, onda bih te puc-puc po guzi... draga moja, deveti je blizu, uživaj u pripremama za plodnu jesen... veseli se jer imaš obilje Duha u sebi...
Trudnice Vrci, Zima77, Vatra86 i ostale trudnice s foruma, pogotovo Linalena i Sybille, vi nam dajte snagu i vjeru, svaka me vaša trudnoća veseli skoro kao da je moja, bez pretjerivanja..
Trudilice i moliteljice Željkica, Mima32, Splićanka30, Špelikica, Kiki30, Sonja29, Ari Mali, Maja33, Anaši1507, Postoji nada, Orhideja, Sandy0606, S_iva, Lea_st, Ljubilica, Kjara, Piki, Baka, Nestrpljiva Anka, Valiana, PetraP, koje ste se uključile u ovu našu virtualnu molitvenu zajednicu, vama i vašim partnerima, i svima koji s vama prolaze ovaj trnoviti put, puno blagoslova, nade i mira želim, i ono što je najvažnije ljubavi, koja pobjeđuje svijet i mrak, i da svi čim skorije ostvarimo svoje majčinstvo... Vaše postojanje daje snagu i radost... hvala vam na tome...
Mi prvo na odmor, napuniti baterije, promijeniti zrak, okolinu, vjetar, perspektivu, introspektivu... odmoriti se, meditirati, moliti, zahvaljivati... s vama svake večeri, možda rjeđe s upisima, ali bit ću tu .. oprostite na dužem upisu, pms koji je trebao značiti nešto drugo ne da mi mira, a želim da znate da ste mi svi podjedinačno važni... bez vas bi mi ovo sve bilo kudikamo teže.. hvala vam na tome!
Bog vas sve blagoslovio i uslišao vaše molitve!![]()
Ruthy, prekrasno si napisala, samo hrabro naprijed
Bože pogledaj na sve nas i nemoj nas napustiti
Dobro Ruthy...samo velim to zato kaj ne hodam na misu i ne ispovijedam se, ali vjerujem... Znam da za svaku od ovih naših obitelji, postoji barem jedna bebica koja čeka pravo vrijeme da nam dođe....
Laka vam noć svima....
Meni naša zajednička molitva puno znači i samo znajte da sam s vama svaku večer. Svima šaljema jedan posebni Ruthy koja nas uvijek iznenadi sa predivnim riječima ohrabrenja i podrške!
Danas je prvi petak u mjesecu kada se moli pobožnost Presvetom srcu Isusovu. Milosrdni Isuse, budi nam snaga i utjeha.
Večeras ću se posebno pomoliti za Frćku kojoj je sutra punkcija i Splićanku koja čeka betu....i za sve nas ostale naravno..
Lea.st u mojim si molitvama stalno...
Hvala, sara, znam ja to...
U mom okruženju jedna čudesna beta kojoj se niko nije nadao, nadam se da si ti sljedeća!
Kod mene sve u skladu s očekivanjem...![]()
![]()
Hej cure, pa gdje steNećemo valjda dopustiti da nam zamre ovaj pdf? Jesmo zajedno u našim molitvama???
Pozdravljam vas sve ovu lijepu, sučanu, ljetnu nedjelju![]()
Sarice, naravno da smo tu, svaku večer ste u mojim molitvama i vapajima
pozdrav curke....
često virkam ovdje..
od sutra sam pikalica i fakat me strah, 1.put nisam znala šta me točno čeka, sad znam i bojim se neuspjeha jako s obzirom kako su nam slabe stimulacije
sve ste u mojim molitvama![]()
Ljubilice razumljivo je da te strah, svi imamo svoje strahove, evo meni je uskoro beta i strah me isto od još jednog neuspjeha. Al zato ćemo se utješit molitvi i zajedništvu što mora urodit plodom!!
A što se tiče slabe stimulacije, ja ti mogu reći da ja jako dobro reagiram na stimulacije, dobijem odlične embrije, a dosad isto nema uspjeha, tako da je to sve relativno. Ljubilice samo hrabro....zajedno smo....
Cure mile, i ja sam tu...samo na odmoru ali svake noci u deset krunica... ljubilice, ne boj se, veceras za tebe posebno molim... sara i frcka, danas na misi ste bile sa mnom... pozdrav iz najljepseg grada u Hr... s vama sam... mira i vjere vam zelim svima...
Jutro
I ja sam tu s vama....
Malo mi treba odmora nakon neuspjeha,ali u mojim ste molitvama...
Sara i Frćka posebno za vas....
Ruthy , predivna si ,dragi Bog te blagoslovio i sve zene,majke i buduce koje su snama u molitvi.
X
Molim za svih vas, Ruthy, Splićanka, Mury, Kika222, Orhideja ostale cure, da skupite snage za dalje!
Posebno molim za Saru za njenu pozitvnu betu ovaj tjedan! Bože molim te da su se njene mrvice ulovile za nju!
Za Nestrpljivu Anku i njenu betu!
Molim za sve koje čekaju i za naše cure s pozitvnom betom, Vatra, Vrci, Zima, Sybille, Snupi, Linalena, ostale, da ih Bog čuva i da privedu trudnoću školski do kraja!
Cure, tu sam, samo ne pišem....i molim, ne možda svaku večer u 22, ali molim kad stignem![]()
Ruthy, Frćka, Splićankahvala vam od srca.
Molitva mi je potrebna i smiruje me, pogotovo što mislim da je na pomolu još jedan neuspjeh.
Večeras molim posebno za Frćku, za tvoje embrije, transfer i implantaciju i da bude uspješno, daj nam Bože milosti!
Sara10 i Frćka, iš takve misli, znate da molitva čini čuda!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 09.07.2013. at 06:56
Svim dragim i velikodušnim osobama s ove teme,
ne znam što me nagnalo da danas po prvi put pogledam i ovu temu i ne mogu vam objasniti kako je prekrasan osjećaj vidjeti svoje ime u molitvi nekoga koga zapravo ni ne poznaješ. Hvala vam svima! Uglavnom sam vas susretala na drugim temama i svakog dana pratim vaše priče i baš kao i svaka druga žena ovdje-brojim dane do tuđih beta kao i do svoje, veselim se pozitivnim betama i aktivnim srčekima, a tužna sam zbog onih koji će morati pokušati još jednom...Iako zbog nekih nedavnih događaja u svom životu rijetko izgovaram svoje molitve na glas, znajte da ste mi svi u mislima i da vam svima šaljem pozitivne i lijepe misli s nadom da će se sve naše molitve i ostvariti...
Draga Sybylle, uzivaj u svojoj sreci... za molitvu je vazno da je iskrena vise negoli da je glasna... zelim ti da do kraja trudnoce uzivas u miru i blagoslovu i rodis zdravu bebicu..
Frcka u mojim si mislima.. ti i tvije mrvice da rastu i veselo te docekaju u cetvrtak..Sara mila.. nadam se da se mrvica smjestila..
Svima puno mira zelim... bvb
Veceras posebno molim za Frckine mrve i Sarinu betu![]()
Frćka za tebe večeras, za tvoje male borce
A moram spomenut da se nadam da se Bog smilovao i mojim malim borcima, vrlo skoro ću saznat, tako blizu, a tako daleko....
Isuse, koji čuda činiš svojom dobrotom i milosrđem, pomozi nam.
Frćka i Sara ne bojte se sve će bit uredu jer mi smo uz vas...........a večeras posebno.........
Ruthy, Mury, Željkice, Sara, Kika s vama je ovo sve lakše, kao da me čuvaju male zvjezdice, dobre dušice!
Sara večeras posebno za tebe, tvoje mrve, Bože obraduj ih!Molimo zajedno za Saru!
Sybylle čuvamo te!![]()
Stalno sam s vama i molim za svemolim te Bože za sarinu lijepu betu ()
Za frćkine lijepe zametke () za sve nas neka nam se dragi Bog smiluje ()
Sara,iskreno se nadam da će naše zahedničke molitve uroditi plodom za vas...