Stranica 7 od 24 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 1151

Tema: molitva za naš uspjeh

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

alkemičar baš mi je žao!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

alkemičar žao mi je
    bila sam u Međugorju,bosa otišla i vratila se sa Brda Ukazanja i Križevca i molila sam se za sve nas

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

alkemičar, žao mi je što to ponovo prolazite i ti i obitelj, molim se za sve nas u potrebama i za tvog anđela

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ajme alkemicar, bas mi je zao draga moja budi jaka

Lambi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

alkemićar ,strašno mi je žao

nikka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

alkemićar,

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

alkemičar draga strašno mi je žao
    samo će vrijeme zaliječiti ranu na srcu a Bog će ti dati snagu da kreneš dalje

darcy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Cure, iskušavam trenutno jedan recept za "skrenuti pažnju". Moja prijateljica i ja smo počele s poljoprivredom (sadimo paradajz ...) iako smo u gradu. Čak sam razmišljala i o tome da si kupim psa, da skrenem misli. Ali za sad sam samo u sadnji. Svaki dan gledam koliko je naraslo. Naravno, uz nicanje odmah ide i asocijacija uz začeće, ali vidjet ćemo hoće li me to bar malo odvući od stalnog razmišljanja o T. Javit ću vam ako što uspije do jeseni (T). A kako se vi zabavljate, odnosno kako skrenete svoje misli?

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dok mi je bilo potebno skretanje pažnje najviše mi je godio boravak u prirodi i to u netaknutoj prirodi na nepoznatim izletničkim mjestima gdje sam mogla uživati u šetnjama s mužićem

budući nemam grunta zasadila sam obilje cvijeća na balkonu i brinula o njemu

osim toga jedan sam se period uključila i pjevala u crkvenom zboru, upisala psihoterapiju

puo sam pričala o svemu sa ljudima koji su mi bliski i dragi i tako je vrijeme prolazilo

obnovila sam mnoga prijateljstva i počela se više družiti

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja se isto nalazim u cvijeću na moja 2 balkona
    to me skroz imori, jer uvijek ima posla, ali i razveseli kad vidim kako je iz mojih ruku izrasla ta ljepota

nikka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a ja sam svako malo nešto preuređivala u stanu, mijenjala boje zidova, kupovala svako malo nove zavjese, tepihe, sadila cvijeće...
    puno izlazila i družila se sa svojim frendicama,
    eto mene je to na neki način ispunjavalo i pomagalo mi da bar na kratko
    sve zaboravim.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

darcy,budi oprezna što se tiče kupovine psa.Ja sam iz istog razloga kupila ženku njemačkog ovčara.Htjela sam da ima štence,međutim već 6.godinu ima problema kao i ja.Vrhunac priče je kad je moj brat rekao:A da je odvedeš kod veterinara da je umjetno oplodi??? Samo sam mu odgovorila da mi i to još treba.Jedan mpo u kući je dovoljan.Na kraju sam kupila još jednu ženku njemačkog ovčara.Ima jednu godinu i uživam gledajući ih zajedno.Uz to radim svoj posao,još honorarno,sadim vrt,cvijeće i bavim se pčelarstvom.Izađem iz kuće ujutro a uđem navečer(naravno kad je lijepo vrijeme).Vrlo malo vremena mi ostaje za razmišljanje o bilo čemu.Ali boravak u prirodi je nešto najljepše.I još se moram pohvaliti da mi je prijateljica ispunila životnu želju-odvela me na jahanje.Plakala sam od sreće jer osjećaj je neopisiv.Upisala sam se u školu jahanja i sada čekam kada će se formirati skupina.Sada mi je jasno zašto se kaže terapeutsko jahanje.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

cure moje, od sutra sam na klomifenima i malo me strah svega. strah me ponovnog razocarenja.......... ali koliko me obuzea strah toliko cvrsto vjerujem da ce nam ovaj put biti dobitni!
    milim se Sv.Mari da nam ovaj put donese jedu malu Marticu!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

krivo sam napisala! MOLIM SE SV. MARTI DA NAM OVAJ PUT POŠALJE MALU MARTICU! :D

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

alkemičar jako mi je žao.....iskreno od srca mi je žao
    ne znam koliko pomaže oakva riječ utjehe ali nadam se da nekaj znači.
    Ja isto gledam svoje pome kako rastu i rikulu i grašak...
    ( PHD nažalost nećeš dobiti zar ne?)

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

piše mi na otpusnom pismu da se 'dobiveni materijal šalje na PHV'
    sad ću malo pronjuškati što se na forumu o tome pisalo
    hvala ti na linku

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

no frx....

ana39 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

alkemičar žao mi je
    želim ti da što prije okreneš na pozitivu...
    jučer sam se rasplakala kad je tip u filmu, nakon što mu je stradala cura rekao...Bože ti si stvarao svijet 6 dana, a 7mi dan umjesto što si se odmarao mogao si potrošiti na MILOST...
    draga...bez obzira koliko su nam Božje odluke nedokučive, u ovakvim situacijama treba vježbati svoju vjeru, poniznost i prepuštanje Božjim planovima za nas...(naravno sve ostalo preispitati s doktorima) pusa

i ja sam vam naravno prirodnjak, živimo u ZGb ali na rubu šume i u toj šumici raste mali grunt, naša srećica, naše biljčice, cvjetići i voćkice...
    nismo domaći na tom rubu od "sela od grada" nego smo ga oformili dok smo još živjeli u "civilizaciji" bježeći od nje...sad smo se preselili na 500 m od grunta...ja sam znala par puta spavati sama u vrtnoj kućici, strah je poslužio kao duhovna vježba a magnetična privlačnost boravka u prirodi je bila jača od straha...kad mi je teško zađem u tu šumu (po danu) i osjećam se kao da sam ušla u crkvu ...nestrpljiva sam oko nicanja biljaka kao što sam nestrpljiva oko vlastitih ciklusa...zavirujem pod grudice zemlje, "da gdje si više"....
    ...doma imamo jednu ćupavicu macu koju obljevamo viškom ljubavi koju imamo za-nekoga-trećeg-koji-nikako-da-dođe...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ana39 da što prije dođe treća srećica...

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ana39

orline avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj alkemicar prvotno napisa
    piše mi na otpusnom pismu da se 'dobiveni materijal šalje na PHV'
    alkemicar, strasno mi je zao, nisam bila neko vrijeme na forumu, i obradujem se i rasplacem u isti mah . Mozda mene jos dodatno pogadja sto sam i ja imala dva spontana i nadam se trecoj sreci. Bice valjda, dace Bog.
    A sto se tice citiranog dijela, mislim da se to odnosi na patohistoloski nalaz, da ce poslati na analizu, da vide da li je sa bebicom bilo sve u redu...
    Drzi se.....

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj pčelica2009 prvotno napisa
    darcy,budi oprezna što se tiče kupovine psa.Ja sam iz istog razloga kupila ženku njemačkog ovčara.Htjela sam da ima štence,međutim već 6.godinu ima problema kao i ja.Vrhunac priče je kad je moj brat rekao:A da je odvedeš kod veterinara da je umjetno oplodi??? Samo sam mu odgovorila da mi i to još treba.Jedan mpo u kući je dovoljan.Na kraju sam kupila još jednu ženku njemačkog ovčara.Ima jednu godinu i uživam gledajući ih zajedno.Uz to radim svoj posao,još honorarno,sadim vrt,cvijeće i bavim se pčelarstvom.Izađem iz kuće ujutro a uđem navečer(naravno kad je lijepo vrijeme).Vrlo malo vremena mi ostaje za razmišljanje o bilo čemu.Ali boravak u prirodi je nešto najljepše.I još se moram pohvaliti da mi je prijateljica ispunila životnu želju-odvela me na jahanje.Plakala sam od sreće jer osjećaj je neopisiv.Upisala sam se u školu jahanja i sada čekam kada će se formirati skupina.Sada mi je jasno zašto se kaže terapeutsko jahanje.
    za ženku njemačkog ovčara i MPO. I nas dvoje imamo jednog prelijepog psa kojem je sada 6 godina i muž ga je nekliko puta vodio na parenje i nikako da upali. Kaže on meni jedan dan haj da ga mi odvedemo kod doktora da mu da klomifen i da mu uradi jednu inseminaciju, kako je počelo kod mene ove ženske samo mogu putem MPO dobiti potomstvo. Ali................ nastavak priče slijedi, jednom u vrijeme parenja u boks uskočio neki avlijaner, obavio posao i ona ostala skotna. Uzalud bili pokušaji da se pari sa istom vrstom, ko zna zna, mani se ti ovih sa pedigreom, sve je to smotano ubij bože.

Još da se ova druga ženskica u kući pokrene, to bi bilo dobro, ali nadamo se, da će i naš dan jedanput doći. Vjerujemo da dragi Bog ima taj trenutak planiran za nas.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure sorry ako mom prethodnom postu nije ovdje mjesto, jednostavno mi je pala napamet ta šala sa inseminacijom i našim psom, da uopće nisam promislila da sam na pogrešnoj adresi.Sorry

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Uopće nisi na krivoj adresi.Sve su to stvari koje nas usrećuju i zabave barem na trenutak.Ponekad mi se čini da uopće nismo kažnjene što ne možemo imati djecu nego smo na neki način "odabrane".Znam par mojih prijateljica koje imaju isti problem i jedna radna kolegica koja je stvarno posebna.Sve volimo prirodu,životinje i imamo ogromnu snagu,volju i vjeru.Čitajući vaše postove,čini mi se da je to karakteristika većine cura sa ovog foruma.

IRENA456 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Možda smo stvarno skrenile s teme ali moram i ja dodat da su se moje dvi mace okotile u 2 dana i eno ih sa svojih 9 mačiča zajedno u košari i tu se nezna ko koga sisa .
    Kažu mi da nisam normalna i da ih bacim ali ja jednostavno ne mogu jer bi mi srce puklo.
    U pravu si pčelice 2009, mi smo odabrane i ja sam ponosna

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure moje baš sam se malo i nasmijala, lijepo nas je vidjeti ovako dobro raspoložene. Pčelica2009 malo sam razmišljala o tome kako sve volimo prirodu i životinje. Zbilja imaš pravo sve cure koje poznam da imaju problema kao mi obožavaju šetnje u prirodi, imaju kućnog ljubimca i mislim da smo zaista posebne. Nekako pune razumjevanja i dobrote bar cure koje sam upoznala na KBC-u i ovdje na forumu. Eto upravo sam se pomolila za sve nas. Svima velika

IRENA456 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Drage moje cure koje ste iz Splita i šire okolice
    Neznam jeste li upoznate ali fra. Linić održava trodnevni seminar u Trgiru i to u NED.PON i UT od 18-21h u sportskoj dvorani
    Ulaz slobodan

kiara avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

alkemičar,žao mi je
    ana39
    cure,i dalje smo zajedno u molitvi

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bambus99, nadam se da je sve u redu, javi kako napreduje terapija,

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

ja se oduvijek pomolim pred spavanje ali mi je večeras bas potrebna moć molitve jer sam koma

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj laky prvotno napisa
    ja se oduvijek pomolim pred spavanje ali mi je večeras bas potrebna moć molitve jer sam koma
    Laky danas sam u mislim s tobom, uputila sam molitvu dragom Bogu, da sve bude ok. Drži se, biće to u redu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure uputimo Bogu molitvu za laky i njezinu srečicu

ana39 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

drage moje, vratila sam se s Tabora kamo vam svima preporučujem da odete, meni je bilo prvi put...imate na internetu raspored seminara, koji ste blizu Samobora možete svratiti i slobodno sudjelovati izvana...prva tri dana seminara misa bude u 18 30 (nedjeljom u 11 30)...a od 20 30 do 22 bude klanjanje (s polaganje ruku) koje je savakako za preporučiti iskustvo....inače popodnevna predavanja počinju od 15 00 a drugog dana seminara su u 14 ispovjedi...
    tko može ujutro, može se priključiti izvana već od 9 00 na predavanjima koja se odlična (nedjeljom od 9 30)...
    Ovaj seminar je bio na temu oslobođenja i ozdravljenja i na istu temu će biti s kolovoza na rujan...kao i krajem rujna u Ciboni...mogu vam točne datume sutra ili odite same na w-stranicu Tabora...

ja sam molila prije Tabora (neznajući da ću uopće tamo otići) za ono što sam tamo dobila...pomolila sam se za sve vas i ostavila papirić s nakanom ispred oltara za koje se tamo i dalje moli za sve nas.....

puse

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

pozdrav, cure!
    vec sam objavila na drugim temama da sam danas potvrdila trudnocu, beta je 1477. htjela sam vam samo reci jedno veliko HVALA jer sam uvjerena da ste velikim dijelom zasluzne za ovaj rezultat. i dalje cu biti sa vama u 22 i nadam se da cete uskoro sve ostvariti svoje snove...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

alkemičar kako je?
    imaš rezultate PHD-a?

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ana100, čestitam od i želim ti školsku trudnoću

stellita, upravo sam maloprije zvala i nalaz je gotov. nisu mi na telefon htjeli ništa govoriti pa ću se poslije s posla zaletiti po to. inače, ništa me ne boli, ali još uvijek krvarim iako je 13.dan od kiretaže već

ana39 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

draga ANA100 čestitam!
    drago mi je zbog tebe što ti je dragi Bog pružio tako lijep darak!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

alkemicar narano javi kada doznaš...može na pp

darcy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ana 100,čestitam! Želim ti zdravo i sretno dijete! :D

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja se također priključujem čestitakama Ani.... Nova sam na forumu i sve vas pozdravljam i priključujem molitvi u 22.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

drage moje i ja se pridružujem u 22 sata. Na svoj način ću moliti za sve nas!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ana čestitke od srca :D :D :D :D :D :D :D

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

drage moje, moja inseminacija je gotova, sada još brojim 9 dana do vađenja bete. molim se dragome Bogu da ovaj nam put SVIMA NAMA bude dobitni.
    dani nekako sporo prolaze, čine mi se sve duži i duži, kao da im nema kraja!
    nadam se da ce nam naša zajednička molitva pomoći da izdržim dana koji pred mnom!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ANA ISKRENE ČESTITKE OD SRCA! ZA JEDNU PREDIVNU TRUDNOĆU, DA TI BUDE ŠKOLSKA! PUNO POLJUBACA! :shock:

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bambus99 držimo fige!!!
    sretno

marinci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

bambus99 SRETNO

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

bambus99 SRETNO

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

curke moje ja već na samom kraju sa živcima,još mi preostala dva dana do bete.
    Svim čekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~da vam čim prije i lakše prođe uz molitvu do sretnog dana

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

nina puno ti srece! želim ti jednu veliku ljepu betu!

ana39 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

drage moje nisam vam najbolje ispričala svoje dojmove iz Tabora
    već samo neke termine u žarkoj želji da doživite što i ja
    nemam ni najboljih riječi opisati ovo olakšanje u duši i na srcu (i živcima)...
    kao nikad do sad osjetila sam moć molitve, vjere, dobila sam i osjećaj onog žuđenog Božanskog Milosrđa...i blaženog mira...
    ....sada mi se svaka, pa i ova zajednička nam, situacija u životu čini potpuno jednostavnom i ne preteškom....a ono najvažnije otkrila sam Radost i život s potpunim pozdanjem u Boga .... ponovo sam našla svoju anu39, još bolju...
    ...svima vam želim da svoje utočište i oslonac za svaku životnu situaciju a pogotovo ovu na putu do bebe, nađete u vjeri i molitvi...puse

Stranica 7 od 24 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •