Darcy,to ti je oznaka za Maribor.darcy prvotno napisa
iliti maribor 2010. jer sam poslala papire pa ne znam točno termin-zato upitnik.
To sam si i mislila, ali kad sam vidla mb pod upitnikom, pomislih - da nije to neki postupak za koji ja ne znam? (Jer sam ja tek imala 1 AIH), pa ne zamjerite.![]()
Sretna 35, samo ti spavaj sa svojom bebom, ti si ionako već blažena (u blaženom stanju). Jako mi je drago zbog tebe i nadam se da će nas biti sve više.
Uživaj i odmaraj.
P.S. Nemoj uzet previše šampanjca, da beba ne vidi duplu mamu.![]()
Eto vidiš Darcy kako se odgojiteljice nađu.Znala sam da nešto imamo slično.![]()
i ja se pridružujem molitviiako već molim svaki dan,ali još ću onda posebno u 22 h.
![]()
cure, jeste primijetile da ko da se povećao broj novih trudnica otkad smo udružile molitvu,ovaj tjedan Andream,maja,sretna 35, demi , ne znam dal sam kog još zaboravila ali rezultat je tu. :D :D . a ja vjerujem da će biti iz dana u dan sve više sretnih vijesti.![]()
mimi3 prvotno napisa
točno mi je sad to palo na pamet![]()
molitva ide dalje,i sve nas je više u njoj.
a bit će i više:D :D :D
Baš mi je drago da ste to napisale, jer sam ja znala samo za Sretnu. Hvala vam za poticaj i novu nadu! Čestitam svim trudnicama od srca. Baš me zanima kome bu sljedećem puknul (mislim šampanjac)??? :D
Obično ne mogu biti s vama u 22 h,ali pomolim se čim smognem vremena.
U bilo koje doba dana sam u molitvi s vama![]()
ja pazim da vam se pridružim svake večeri u 22
tad prekidam sve i povučem se
moram priznati da mi je osjećaj biti
s vama zajedno u molitvi fantastičan...
izgleda da imamo još jednu trudnicu-lezanka sa priv.klinika. :D
i ja obožavam vrijeme zajdeničke molitve, imam osjećaj da smo sve u jednom zagrljaju :D
Još jedna cura nam se pridružila u moolitvama ali nema računalo pa se ne može javljati![]()
Huuuuuuuuuuuuura za novu majčicu :D i za novu prijateljicu u molitvi. Ja mislim da ih je još puno koje nisu registrirane, a koje su nam se pridružile u molitvi (po broju pročitane poruke). Već mi je pomalo postalo smješno, jer čim dođem s posla doma, odmah mislim kad će doći 22, da budem s vama.
![]()
mene je prošla faza žestokog spavanja i eto me s vama već dvije večeri i nastavljam
![]()
jupi :D :D :D :D :D neka nam i dalje ove molitve pomazu![]()
:D :D :D :D samo tako dalje!!!! da se isprazni lista čekalica i da bude sve puno trudnica na forumu :D :D :D :D![]()
![]()
![]()
ovo stvarno pomaže![]()
http://www.ver.hr/molitva2.htm
prekrasno...Napišite nakanu svoje molitve.
Vaše će molitvene nakane biti proslijeđene na adresu urednika Veritasa - Glasnika sv. Antuna Padovanskoga.
Urednik će ih prikupiti i ponijeti sa sobom na grob sv. Antuna u Padovu, gdje će za sve vaše nakane moliti i prikazati sv. misu.
Vaša će se molitva pridružiti tisućama drugih vjernika diljem svijeta.upišite što vam je na srcu, svoju molbu dragom Bogu i sv. Antunu
predivno katarina, hvala
pretpostavljam da se ne treba potpisivati
molitva će nas naći
Evo ja sam već poslala molitvu i potpisala jer nisam znala jel trebam ili ne.
Inače i ja molim s vama ponekad malo uranim kako sam se dizala oko 5 ujutro znam već u 9 zaspati ali sad kad više ne moram na VV mislim da ću pogoditi tajming
ja sam poslala molitvu isto...za sve moje drage nove trudnice, sve nas koje se borimo kao i za one koje više nemaju nade ali da nađu snage i smisla...
danas je prvi od 13 utoraka svetkovanja Sv. Ante....ukoliko želite možete početi večeras obrativši se dodatno i njemu!!!
Volim Vas!!!
ja molim svako vece, a od veceras ukljucujem i sve rode u molitvu![]()
ja sam poslala potpisano.
![]()
od danas počinjem moliti molitvu sv.Martia u svakoj molitvi uvijek spomenem moje suborke
![]()
i ja sam poslala, jer vjerujem da pomaže a imamo i dokaze :D :D
Cure![]()
molitva poslana i to za sve nas na ovome forumu da barem dobijemo jednu bebicu!
Za nove trudnice :D :D :D :D![]()
I još bi nešto htjela podjeliti s vama. Danas sam bila na duhovnim vježbama kod patera Roze Palić iz Iloka. Ovo mi nije bilo prvi puta, ali je današnje iskustvo bilo prekrasno i to dok je molio nada mnom. Neću vas maltretirati sa mojim doživljajem, nego vam želim reći da i takav oblik duhovnosti u ovim našim raznim borbama može pomoći.
Želim vam svima u ovom korizmenom vremenu puno Božjeg blagoslova!
I ja sam se vratila sa duhovne obnove ali kod veleč.Sudca
Doživljaji se ne mogu opisati riječima
Pomolila sam se za sve one parove koji žele imat djecu
Rezultati NEČE izostati
i ja se svaki dan molim s vama, i kako molitva odgovara, toliko novih trudnica i ja :D :D :D :D od sreće.
daj Bože svakoj od nas našeg malogi pomozi nam na tom putu.
Cure moje svaku većer ste mi u mislima![]()
![]()
Drage moje evo i ja ču se pridružiti svojim molitvama . Ja svoje molitve upućujem sv, Antunu padovanskom od kada sam poćela sa postupcima sada već davne 2004 i do dana današnjeg sve svoje molitve za sve što me tišti upućujem njemu . Često se sjetim nekih od vas u svojim miltvama posebno tikice i vali .
Nema Nedjelje da ne odem na misu i u tičini male kapelice izmolim svoje molitve za sve vas .
Cure držite se , ja vam šaljem anđele da budu uz vas.![]()
![]()
![]()
Evo mene opet sa dva pitanja:
Je li koja od vas razgovarala o MPO sa vlč. Sudcem? (ako je molim vas napišite mi kako on razmišlja o tome, može na pp ako ne želite ovdje).
A drugo, obzirom da mi kasni M, a testovi su negativni i od danas mi se je javio onaj osjećaj da mi je svega dosta i da mi se ama baš ništa ne da, jel se vi sa kraćim ciklusima sjećate bili to bilo prije M? :?
darcy, ako Bog da u srijedu idem na razgovor kod mojega patera o kojem sam gore govorila. Jedna od glavnih tema našeg razgovora biti će i MPO, ako želiš prenesem ti ono što saznam?
Samo da napomenem on nije "običan" pater, učenik je patera Ivančića i karizmatik je i smatram da je uistinu pravi za takav razgovor.
Da, molim te napiši mi kako ti je bilo i što vam je rekao i želim ti da se tamo osjećaš ugodno i shvaćeno. Budi moj glasnogovornik.![]()
Hvala darcy na povjerenju!
Mislim da nas ima još ovdje koje to zanima osim nas dvije, a svoje iskustvo ću rado podjeliti s vama. Nadam se da to nije protiv nekim pravilima foruma??! :?
Nadam se da nije jer i mene zanima sto ce ti reci.modesty4 prvotno napisa
S vama sam kad god mogu, nisam bas svako vece, jaaaako me raduju nove trudnice. :D :D :D :D :D
Poslala i ja svoju molitvu, hvala veeelika za link.![]()
pretpostavljam da zahvaljujući ovoj zajedničkoj molitvi
imam jako puno dobre volje i raspoloženja
trenutno sam u IVF postupku i to mi puno pomaže
trenutno sam u svom jednom filmu Božje volje jer rezultata nema
pored sveg mog truda (medicinsko-alternativnih postupaka i preparata), moje molitve, hodočašća (pješačila sam i do 30 km dnevno), mojih dragih koji za mene mole, zajedničke s MM dugačke zavjetne molitve od godinu dana bez da fali dan, imam čak i posvećeni pijesak iz spilje za koju se vjeruje da je Bl Djevica u njoj dojila Isusa......što je još sve iza mene i mojih 40...
kad se osvrnem unatrag i pročitam sve znakove
(M na svaki Božić, Vel Gospu, sv.Antu, M onog trena kad se susrećem s ljudima s kojima hodočastim, koji za me mole...), tješi me prihvaćanje kako u mom nemanju rezultata ipak ima Božje nježnosti...i da je dobar rezultat to prepuštanje Božjoj volji i dobar osjećaj zbog toga...
ne znam jesam li dobro objasnila što osjećam ali baš se dobro osjećam...
imamo se u 22!
puse
i ja se nadam da nije protiv pravila,jer i mene zanima što će rećimodesty4 prvotno napisa
![]()
ana39,mislim da je to super dok se tak osjećaš !!! samo pozitivno![]()
draga kiara
tvoja zvijezdica mi maše i
šalje znakove "nemoj odustati"
modesty4 i mene zanima što će ti reći
ana39 odlično si to objasnila i hvala ti na svemu što si napisala, to su tako duboka i predivna iskustva
ja sebi to ovako tumačim: u ovom nam je teže ali sa druge strane doživim više ljubavi i pažnje i poznastva sa predivnim ljudima kao što su i sve drage forumašice tako da nem osjećaj nikakovog gubitka dapče samo radosti
Drage cure,
Ostala sam prirodno trudna, dakle čuda se ipak događaju. Nadam se da će T izdržati do kraja, a isto to želim i vama i sad ću s još većim žarom moliti. Molim vas stavite u molitvu i moje prijateljice Mariju i Ivanu.
Puuuuuuuuuuuuuuno vam hvala što molite s nama, jer sam sigurna da mi je zato uspjelo, a sigurna sam da će i vama.![]()
darcy :D :D :D to su prekrasne vijesti~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sretnih 9 mjeseci![]()
darcy,prekrasno :D![]()
:D