Drag moliteljice, zelim vam lijep dan i obilje bozjeg blagoslova...
Frcka - da ides doma sa prekrasnim mrvicama...
Sara - da su nesimptomi simptomi..
Drag moliteljice, zelim vam lijep dan i obilje bozjeg blagoslova...
Frcka - da ides doma sa prekrasnim mrvicama...
Sara - da su nesimptomi simptomi..
Veceras u molitvi za Sarinu prvu betu... da bude lijepa i trocifrena... cure moje ja malo na odmoru, poremetila mi se satnica tako da nije sinkronizirano ali je od srca i iskreno...
Boze molimo te za nasu sestru i suborku Saru koja je izabrala nick po cuvenoj biblijskoj roditeljici Sari.. da je beta razveseli i da nas molitveni krug ima cim vise plusica i bebica... i za nas koje se odmaramo u one kojima nije uspjelo daj nam snage, hrabrosti, nade i milosti...
I za Frckine mrve...da se uhvate za mamicu...uslišaj nas Gospodine...bvb
Posljednje uređivanje od Ruthy : 11.07.2013. at 18:49
Draga Ruthy tvoje riječi su uvijek tako utješne i tople. Hvala tebi i ostalima koje mislite na mene i koje se zajedno molimo. Ja isto želim i nadam se da će naš molitveni krug (a i šire) imati što više lijepih beta, plusića, uspješnih postupaka...
Sutra šta Bog da, a večeras u 22h (malo prije ili poslije nema veze) smo zajedno![]()
Evo trudilice moje jedna lijepa molitva vlč. Zlatka Sudca, neka vam svima donese mir i vjeru u bolje sutra... Sarice
Isuse, dođoh Ti reći,
kako me u grlu guši,
od isplakanih suza
kako me boli u duši.
Dođoh ti šaptat
kako mi križ izrani rame
i kako ga teško nosim
jer je pretežak za me.
Dođoh ti se tužit
u suton ovog dana,
jer me odviše boli
i peče ova rana.
Kleknuh da ti se jadam,
al me zbuni tvoje raspelo,
Žižak ti osvjetli lice,
raspeto, presveto tijelo.
U suzama, izmučen,
izboden, raspet i sam,
o Bože, što da se tužim,
pa mene je pred Tobom sram.
Gle, Ti nijemo šutiš,
nikome se potužio nisi,
a Tvoje presveto tijelo
stravično na križu visi.
Probodene noge i ruke,
probodeno je srce Tvoje,
Kako je tuga Tvoja teška
i sitne boli moje.
Isuse, dođoh Ti se jadat
u suton ovoga dana,
al motreć Tebe,
iščeznu moja rana.
Evo sam i ja našla molitvu sv. Riti baš za neplodne parove u MPO vodama:
Za one koji žele djecu (MOLITVA SVETOJ RITI)
Dobri Oče, stvoritelju svega, ti si sve dobro uredio I blagoslovio muškarca I ženu da budu plodni I da naseljavaju zemlju I nebo.
Zahvaljujemo ti na želji naših srdaca za djecom. Udijeli nama kao roditeljima svete Rite I njoj samoj, radost roditeljstva. Toliko si puta udijelio taj dar besplodnim roditeljima. Blagoslovi naše zajedništvo te I nama podari radost da naš dom razveseljavaju djeca. Prosvijetli znanstvenike da otkriju lijekove za besplodnost I pomozi im da s vjerskim strahopoštovanjem postupaju s misterjem života.
Mi, čije želje poznaješ, kažemo ti: neka bude volja tvoja I zajedno sa sv Ritom blagoslivljamo te sada I u vijeke.
Mury, draga svaki dan molim za tebe, crvenkapu i tikicu 69...da vamjednom zacijeli....bvb
Dobro vam jutro drage moje...Dragi moj Bože, molim te danas za dragu Saricu i Anku, smiluj im se dragi Bože i daj da vide tu lijepu troznamenkastu brojčicu...
Ja nisam molitvena, nego htjedoh pitat - jucer u crkvici u vinogradskoj, na vratima natpis - NE UMJETNIM OPLODNJAMA....
Zar se smije moliti za grijeh?
Dijete nikada nije grijeh i onima što pišu" umjetna " oplodnja samo bih rekla SRAM vas bilo!!!!!!
Sarice, anka, bmaric, tugujem sa vama, stvarno mi je žao![]()
Zar nije papa Benedikt rekao da je dostojno samo ono začeće koje je u bračnoj postelji? Sva druga začeća su stoga nedostojna, grešna.
A sad da me ubiješ neznam da li je pop za moju curicu rekao da je griješno ili nezakonito začeta.
Papa može govoriti šta hoće, samo je čovjek... Meni, kao ni jednom drugom vjerniku na kraju života neće suditi papa,nego dragi Bog, a ja mislim da nas On voli sve, bezuvjetno![]()
Posljednje uređivanje od Ruthy : 12.07.2013. at 15:55
Daklesvim ljudima dobre volje...
A i ostalima da se odobrovolje
Realno, da drzava pod pritiskom bilo koje organizacije zabrani mpo, nista nam, osim molitve, ne bi ni pomoglo da postanemo roditelji... to treba priznati...
Rijetko koja ovdje je dozivjela "cudo"....
Nisam protiv molitve, ali treba priznati da smo crkvi veliko NE
Išla sam na vjeronaukNi meni se ne sviđaju stavovi Crkve, razočarala sam se puno puta ali molitva me tješi.. Šaljem ti zagrljaj i pozdrave~~~~~~~
Posljednje uređivanje od kika222 : 12.07.2013. at 16:58
Ljudi, nemojte miješat tumačenja i stavove crkve i katoličkog nauka, bilo koje vjerske organizacije i vjeru smrtnika dal u Boga, u zvjezde, u drugog, u samoga sebe, u doktore, u nešto! Iz dvije rečenice iz biblije, crkva je izvukla zaključke i zauzela stavove o mpo trudnoći...MPO nije postojao kad se pisala Biblija...Svako slobodno tumačenje neke organizacije, bila to crkva ili netko drugi, je besmisleno, neprimjereno i nadasve pogrešno! Niko nema pravo tumačiti nešto na svoj način i to onda pokazivati kao jedinu istinu!
Naravno da bi bilo ko opravdao svoje postojanje i branio svoje stavove, kao što crkva to radi, će na strah od nepoznatog i neznanje uvjeravati ostale u točnost svojih tvrdnji, jer se pozivaju na stvari kojih bi se dobar čovjek trebao pridržavati, u ovom slučaju moralnost...Preko nas Bog govori je jedna od tih...Ja neznam nikoga ko je upoznao Boga, ali znam mnogo njih koji vjeruju u njegovo postojanje, a sve ostalo je nastalo iz interesa običnih smrtnika! Bez da se iko naljuti, svi znamo šta se dešavalo prije, a i sada vezano za bilo koju organizaciju, pa time i vjersku, jer koliko znam u njoj rade obični smrtnici, ljudi...
Zato vjeru u nešto više, nešto što je osobno i privatno, ti stavovi i način ispoljavanja istih, nebi trebalo miješati sa stavovima organizacija koje se na istu vjeru pozivaju da bi postojale!
Molitve Svemogućem,Nekome... bez obzira koja na što misli, nemaju veze sa crkvom i njenim stavovima i slobodnim tumačenjima Biblije kao jedine istine.
potpisujem, i stvaljam mail koji sam poslala župniku i na Kaptol nakon onih peticija:
Poštovani Župniče,
Ja Vam se moram ovim putem obratiti jer me je tako zabolilo, zabolila me ona peticija za ljudska prava!!! Čija prava? Ima li tu mojega prava???
Ja sam ona osoba koju vjerojatno znate jer smo muž i ja svake nedjelje na Misi, a ne samo nedjeljom, nego i dugim blagdanima, često i u Gospinim mjesecima ( danas sam na drugi dan Duhova čitala drugo čitanje po prvi puta), kojoj vjera u Boga puno znači,koja živi moralnim životom, koja se jedino uzda u Boga da će mi uz pomoć liječnika podariti toliko željeno dijete...muž i ja smo u braku od 2005.g., prirodnim putem ne možemo imati djecu, iza sebe imamo 10 IVF postupaka po tzv. Milinovićevom zakonu tj. po "Zakonu koji Bog dopušta", jel ?
U tih 10 IVF postupaka mi je vraćeno 17 embrija (dakle nije bilo zamrzavanja embrija - pa si zamislite kakve sam uz psihičke boli prolazila još i fizičke boli, ali ta fizička bol je ništa naspram ove psihičke koji je skoro neizdrživa). A jel znate koliko imamo djece od tih 17 embrija? Imamo 0 (nula) djece i četiri izgubljene trudnoće!!!
Oni koji ne prolaze kroz ovo ne znaju kolika je ovo bol, boli svakim danom sve jače i jače, a posebno boli kada Vam netko ionako gorak život želi dodatno zagorčati, boli me to što mene i žene koje namjerno abrotiraju trpate u isti "koš", kako možemo biti isti mi koji toliko želimo novi život i oni koji ga namjerno uništavaju...dok kolegice na poslu i prijateljice kukaju kako katkada noću ne spavaju jer ih djeca bude, ja već godinama noću ne spavam i plačem jer me nema tko buditi tim slatkim plačom...dok druge žene koje bez muke dođu do trudnoće mrze jutarnje mučnine i trudničke tegobe, ja Boga molim da mi ih pošalje, žudim za njima, živim za dan kad ćemo moj muž i ja proširiti obitelj, kada će i nas zagrliti te malene ručice, kada ćemo čuti riječ "mama" i "tata", kada će naša ljubav biti blagoslovljena tim malim toliko željenim bićem...kako me boli kada gdin. Miletić koji je inicijator pokreta "I ja sam bio embrij", koji ima četvero djece i koji nije ni na trenutak osjetio koliko boli neplodnost, želi nama neplodnim parovima dodatno zagorčati život i onemogućiti da i mi osjetimo tu radost roditeljstva...
Kako bi bilo da netko od neplodnih osoba pokrene pokret protiv npr. transplantacije organa, jer nije li i tu u pitanju medicinska pomoć, zašto ići na transplantaciju i tražiti med. pomoć, jer ako ti je Bog poslao tu bolest ne smiješ tražiti pomoć, pomiri se s tim, živi s tim, umri iako ti netko može pomoći i produžiti život...
Zašto ne pokrenete potpisivanje peticije da se zakonom zabrane namjerni abortusi i ta djeca koje bi majke abortirale daju tolikim neplodnima parovima...jer i mi smo poslali zahtjeve za posvajanje, i svaki danom dobijamo iz Centara za socijalnu skrb samo odgovore da nemaju djece za posvojenje...a nemaju ih jer se dopuštaju abortusi, i ono malo djece što ima za posvojenje mogu dobiti samo osobe s dobrim "vezama" i koje su dobro financijski potkovane kako bi mogli podmititi osobe u CZSS...
Zar bi se trebali tako lako pomiriti da moj muž i ja nikada nećemo postati roditelji??? A očito da ćemo morati, jer ako se moramo odreći medicinske pomoći, a nemamo novaca da bi podmitili nekoga u CZSS, niti veza da bi posvojili, nema nam druge...a pomiriti se nije lako, i tako strašno boli, neizdrživo boli činjenica da mi nikada nećemo biti roditelji jer drugi rade protiv toga da nam se pomogne u ostvarenju te naše želje
S poštovanjem,
Potpisala se imenom i prezimenom.
Mail poslan 27.05.2012.g., sad bih ga mogla još "nadoštiklati", jer se štošta desilo u našem MPO životu....ali i dalje vjerujem u Boga, i to mi i daje nsagu, a ne vjerujem svećenike, biskupe....
Drage moje, na ovom forumu neka se duhovno okrijepi onaj tko za to ima potrebe.. bez obzira na vjeroispovijest ili religiju ... to je bil poanta.
Ne dajte se navlaciti u rasprave koje ne zapocinju cure koje su dio molitvenog kruga... jer one za to nemaju potrebe... cuvajte svoj mir i sviju vjeru a one koji vam to zele svako malo i iznova poremetiti otpustajte i u sebi blagoslivljajte... crkvene dogme ako ne razumijete i ako vam nista ne znace pustite da tumace oni koji imaju snage i volje i kojima je to posao. Nas je Bog Istina i Zivot... samo je to vazno...
Najvece je barbarstvo pljuvati po tudjim svetinjama...nemojtd to ciniti... i Biblija i Papa su nekome simboli svetosti...pa i meni i ne podrzavam da se o tome ruzno govori... kao sto osbno negovorim o nicemu negativno ako je nekome do toga stalo... budite mir a ne nemir.. eto zalosna sam jer se moje drage osobe s ovog foruma danas tuzne. I tugovati i molotiti treba dostojantveno i mirno.
Tuzna je i ruzna svaka rasprava... bas bas ruzna...
Mury u mom si![]()
Nemojte opet pocinjat, ja sam odgovorila ono sto mislim, kao sto su i cure pitale, ne vidim nikakvu raspravu, pa razgovaramo, sta ne? Ruthy, ja nisam dozivjela pitanja cura kao napad, svi znamo stavove crkve, pa se ni ne cudim sto cure pitaju, poanta je bila da se ne treba mijesat generalno crkva i molitva, ne mozemo promijeniti cijeli svijet! Jedno je sta covjek osjeca, zasto ima potrebu za molitvom, a drugo je... Da ne ponavljam! I ovdje su cure neke vece vjernice, uz sve sto ide uz to i imaju pravo ne slagati se sa svim stavovima crkve, ne trebaju zbog toga prestat bit vjernice i molit se!
Odlično si napisala Frćka, i sad, i par postova gore, potpuno se slažem s tobom i ni ja ne vidim postove cura koje nisu iz vašeg molitvenog kruga kao provokaciju, i iako ni ja nisam neki vjernik više sam se puta pitala kako je moguće da crkva baš tako odbacuje "svoje" ljude, i ima tako tvrde stavove.
Molite se, lijepo je da imate svoj kutak za to, ali nemojte zaboraviti da smo mi svi u mpo ipak u istom košu, i da par pitanja od cura koje prolaze isto kao i vi ili su to već prošle nikako ne bi trebalo tako oštro dočekati.
A danas je eto i prva godišnjica novog nam zakona, o tome imate i temu, pa vas pozivam da se i tamo pridružite i napišete par riječi!
Svima sve najbolje želim!
Drage moje, kada mogu podijelit ovo sa nekim tko to prolazi i razumije, a kada je tu još i naše zajedništvo, molitva, zaista lakše to sve podnijet, ša tako i ovaj 5-ti neuspjeh. Po meni je Božje čudo kada uopće nastane trudnoća i prirodnim putem (ne mislim na nas neplodne parove već općenito) jer pitaš se kako od tako jedne male mrvice, zametka, nečeg tako sitnog nastane čovjek, osoba sa svim svojim fizičkim karakteristikama i karatkternim osobinama i imaš vid, sluh, okus, opip, ruke, noge, pamet ..... toliko toga što nam dragi Bog daje, a to bog stvara svakog čovjeka na svoju sliku i priliku. Zahvalna sam Mu na svim darovima koje mi je u životu dao: zdravlju, poslu, dobrome mužu i sretnom barku, mojoj obitelji, sreći u malim stvarima. Al znamo da život nije lak i borba je svakodnevna i ovo je naša borba.....i vjerujem u Njega, molim Mu se i daje mi snagu za sve što mi je potrebno. VJEROVATI znači svim srcem i dušom vjerovati u nešto što nisi vidio, čuo ili dotakao...to je prava vjera. Jer Isus je rekao nakon svog uskrsnuća apostolima i Mariji Magdaleni: "vi ste vidjeli i vjerujete, a blago onima koji vjeruju, a na vidješe..."
Mislim da je spominjanje imena bilo u kontekstu radosti i nade za nas ostale. Bilo je utjesno vidjeti niz od pozitivnih beta u lipnju.
Neke se cure i privatno poznaju pa se mole i spominju. Ne znam da je to koga zasmetalo..
No Bluebella - molitva nije pretplata na internet vec je neogranicena i siri se u vise smjerova po nadahnucu... pak se molimo i za razumijevanje onih koji nas ne razumiju, ali i nas njih...
Frcka, pa razgovaraj. Ja nisam za prozivanje svetih knjiga i drugih simbola crkve, jer se to ona svodi na nesto drugo.
Inna - dobro si rekla da smo svi u istom kosu... osobno se nisam bavila ovom temom dok mi nije zatrebalo... crkva ima svoje dogme i stavove koji su kruti i koji se mogu mijenjati sa
Posljednje uređivanje od Ruthy : 13.07.2013. at 10:20
... ne mogu se mijenjati sami. Ali tko ce ih mijenjati ako ne netko tko je pripadnik crkve. Ne vidim uostalom da se to nekog drugog tice. Jer ako nisam clan necega, ne vidim zasto bi me smetala pravila koja tamo vrijede...
Zato se slazem s Muryinim mailom svom zupniku. To je korak prema dijalogu. Tako se mogu objasniti postupci i namjere i otvoriti prostir za razgovor i mijenjanje unutar crkve..
Na kraju - znam da se svi pitaju isto. Moj je prijwdlog da se otvor i druga tema i da se onda unutar nje raspravlja... a ovajo da se ostavi za molitvu...
cure, budite hrabre! i molite.. ja znam da nas čeka svjetlo na kraju ovog našeg duuugog mpo tunela.
ja sam sretna zbog svoje vjere. bilo bi mi teško u ništa ne vjerovati jer se nebi imala za što uhvatiti.
svećenici su me pitali imamo li djecu, odgovaram da nemamo i da smo u mpo priči. nikad nisam dobila nikakav ružan odgovor s njihove strane nego samo da će moliti za nas da postanemo roditelji, ali nije spomenut način da mora biti iz bračne postelje.
jako je ružno čitati na ovom topicu razne upadice.
ako se ne pronalazite tu, nemojte niti pisati vaše stavove i mišljenja jer im na ovom topicu nije mjesto. ima jako puno tema gdje možete iznositi svoja mišljenja.
i na kraju krajeva, imate dovoljno godina pa se i ponašajte u skladu s njima.
cure, jučer sam nam upalila svijeću u Petrovoj crkvi i svih vas se sjetila u molitvi
Mislila sam da nikad neću postati na ovoj temi (naime, ja sam tolika "nevjernica" da bi mi i Bluebella pozavidjela)
Malo ću glumiti ateističkog advokata, ali budući da mogu pisati samo u svoje ime unaprijed se ispričavam što ću toliko puta spomenuti "ja, meni".
Forum je mjesto gdje svatko može sudjelovati na svakoj temi s otvorenim pristupom pa slijedom toga ne možete nikome zabraniti ulet na "vašu" temu; no, ako netko radi preveliki nered ne ustručavajte se prijaviti uznemirujuće postove, tu je moderator da to hendla.
Cure "izvan kruga" koje upadnu na ovu temu uglavnom žele čuti kako se još možete utjecati Crkvi nakon što su vas svi u hijerarhiji počevši od pape odbacili ili iznevjerili ponudivši vam neprihvatljivu utjehu.
Kad vam bace kost u vidu ove ksenine informacije, gdje na kapelici piše "NE umjetnoj", može se protumačiti kao provokacija ali ono što cure prvenstveno žele čuti je vaš komentar (poželjno osudu).
Meni je drago pročitati ono što i jesmo u posljednjih par postova - ne utječete se Crkvi ni svećenicima, nego bez zemaljskih posrednika Bogu samome.
Meni je drago pročitati i to da ne djelujete isključivo kroz molitvu, nego i da pišete župnicima, ministrima, da se informirate i borite za sebe i da vjerujete ne samo u Božje čudo nego i u znanje i vještinu liječnika i biologa u čijim ste rukama (jer kroz ruke neiskusnih i loših medicinskih djelatnika ni Bog ne može pomoći).
Jasno mi je da niste izgubile vjeru; vaš Bog je dovoljno moćan da MPO sigurno ne bi ni bilo bez njegovog odobrenja.
Ono što mi nije jasno je - kako Crkva generalno osuđuje tu đavolju rabotu, protuprirodno nastajanje života Bogu iza leđa - zar su Stanić ili Romac moćniji od Njega, pa meni TO izgleda kao bogohuljenje.(ovo je retoričko pitanje)
Ne vidim kao problem to što molite za nekog tko je "izvan kruga" jer molitva ionako ne može naštetiti onome tko u Boga ne vjeruje...ali sto ljudi-sto ćudi, nekom se na to diže kosa na glavi. Osobno ne vidim realne koristi, ali mi je dirljivo ako iskreno odašiljete dobru vibru.
Na kraju, nadam se da nije neprikladno da vas zamolim da večeras u svoju molitvu uključite i jednu našu forumašicu, vjernicu koja nije tu na temi s vama ali jeste trenutno u postupku kojem je više teško popratiti broj...no i mi i ona vjerujemo da će joj na kraju uspjeti, nadajmo se baš ovaj put
![]()
Hvala ti Argente na upisu.. vazno je kao sto si isama rekla kakvu vibru napisano salje.. to ne ovisi o uvjerenjima nego je duhovna kategorija...
Nase molitve nisu garancija uspjeha... tek bi onda bilo licemjerno... molimo se za shvacanje i prihvacanje, nadu i mir..
Spomenit cu se tvoje prijateljice sa zeljom da joj uspije ovaj mpo...
Veceras evo posebno i nakana za ove koji pisu i smisljaju receni plakat... kao i one kojima isti donosi nemir..
Bog je veci od svih ovih kategotlrija u to cvrsto vjerujem a ime mu je ljubav... kad bi nje bilo dovoljno svi bi smo sve razumjeli...
Potipsujem te Ruthy!!!!
Argente, molit ću za tvoju prijateljicu...ma ja molim za sve neplodne parove, moja molitva glasi: Bože molim te smiluj se svim parovima koji se toliko trude, koji toliko žele, koji ti se toliko mole da osjete: žene čari i radosti trudnoće i majčinstva, a njihovi muževi/partneri radost očinstva!!!
Mogu vam samo reći da bez vjere MM i ja ne bi preživjeli gubitak naših blizanaca, ali budući vjerujem da su sada naši anđeli na nekom prekrasnom mjestu, koje je puno ljepše od ovozemaljskog, da me otud gledaju i da ćemo se opet na koncu moga ovozemaljskog života sresti, bol i tuga su podnošljivi, inače ne znam kako bih bez vjerovanja u sve to nabrojano preživjela što ih sada nemam!!! I isto tako vjerujem da će naši anđeli od Boga za MM i mene izmoliti barem jednu živu i zdravu bebicu koja će ublažiti ovu bol![]()
Posljednje uređivanje od Mury : 13.07.2013. at 16:29
Ovih dana posebno molim za Frćku i njene mrve! Ljubilice neka ti ovaj postupak bude zadnji, molim i za tvoj uspjeh, a i za forumašicu koju je Argente spomenila, neka ugleda svjetlo na kraju ovog mpo tunela!!
Naravno kao i uvijek za sve neplodne parove.
Neka vam je svima blagoslovljena i mirna ova sveta nedjelja![]()
Osjećam potrebu i to ću ovdje napisati da se iskreno od sveg srca zahvalim na nesebičnoj potpori i molitvi koje su mi pružele cure posebno kod mog zadnjeg pokušaja i to Mury, Ruthy, Frćki i mnogim curama sa splitke teme (da ih sad imenom ne nabrajam). Hvala vam, uz vas je puno lakše. U mojim ste molitvama svaki dan![]()
MurySarice
Ruthy
Frćkice
Ljubilice
Svaki dan ste u mojim molitvama, evo jučer sam završila devetnicu sv.Riti i ponosna sam što sam našla vremena za Boga, inače svaki dan kad se vozim s posla molim Oče naš, za sve nas trudilice...
Frćkice mazi bušu... Joj..... kad bi ti se barem oba zametka implantirala~~~~~~~~ Molim te Bože()
Sara, Kika222 cure hvala! Kad god pročitam vaše postove, bezuvjetnu podršku, ljubav i molitvu dobijem novu nadu!
Molim za Argentinu prijateljicu i još jednu forumašicu koja je bila samnom na transferu, da ugledaju svoju sreću!
Za Mury kojoj se beskrajno divim, na boli koju je proživjela, na njenoj snazi i upornosti! Ne usudim se ništa ni reć, svaki put kad vidim potpis me stegne...Bože usliši njene molitve!
Nisam bila za PC-em ovih dana,pa nisam ni sudjelovala u raspravi...
Neću sad opet počet s time...
Ja sam s vama svaku večer i molim se za sve neplodne parove...
Frćka tebe ovo vrijeme posebno spomenem...![]()
Curke divne ste.
U cetvrtak mi je aspiracija i jako sam pozitivna
Hvala sto me se sjetite, sjetim se i ja vas, posebno jucer na misi
Mury ja sam sigurna u to sto govoris... predivna je tvoja vjera... mi krscani znamo da je ovaj zivot samo put..ma kako kratko trajao.i u iscekivanju ponovnog susreta sa svojim malim andjelima..nagradit ce te Svevisnji.. sigurna sam....a kako na ovom svijetu nismo sami,cudesno je ucenje koje nam od tebe dolazi...
Sara, uz tebe sam draga, cekamo skupa i bdijemo...
Kika..moliteljice predivna...
Ljubilice, molimo za cetvrtak i za uspjeh ovog postupka.. s tobom smo...
Frcka, javljaju li se male mrvice? Ocekuj s njima duge dijaloge ... molimo za betu i radost ...
Molimo za Argentinu prijateljicu... za njezin uspjeh...i za sve cekalice na forumu koje sa strepnjom cekaju rezultate postupka neka se razvesele i neka unatoc losim statistikama sve dojedna zatrudne i rode zdravu djecu... Gospodine USLISI NAS SVE.... molimo Te
Splicanka i ostale moliteljice koje citate ili se odmarate bvb sve!