Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1151

Tema: molitva za naš uspjeh

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo sam i ja našla molitvu sv. Riti baš za neplodne parove u MPO vodama:

Za one koji žele djecu (MOLITVA SVETOJ RITI)

Dobri Oče, stvoritelju svega, ti si sve dobro uredio I blagoslovio muškarca I ženu da budu plodni I da naseljavaju zemlju I nebo.
    Zahvaljujemo ti na želji naših srdaca za djecom. Udijeli nama kao roditeljima svete Rite I njoj samoj, radost roditeljstva. Toliko si puta udijelio taj dar besplodnim roditeljima. Blagoslovi naše zajedništvo te I nama podari radost da naš dom razveseljavaju djeca. Prosvijetli znanstvenike da otkriju lijekove za besplodnost I pomozi im da s vjerskim strahopoštovanjem postupaju s misterjem života.
    Mi, čije želje poznaješ, kažemo ti: neka bude volja tvoja I zajedno sa sv Ritom blagoslivljamo te sada I u vijeke.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ako je netko propustio vidjeti ovu prekrasnu molitvu:
    Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku

Dobri Oče, stvoritelju svega, ti si sve dobro uredio I blagoslovio muškarca I ženu da budu plodni I da naseljavaju zemlju I nebo.
    Zahvaljujemo ti na želji naših srdaca za djecom. Udijeli nama kao roditeljima svete Rite I njoj samoj, radost roditeljstva. Toliko si puta udijelio taj dar besplodnim roditeljima. Blagoslovi naše zajedništvo te I nama podari radost da naš dom razveseljavaju djeca. Prosvijetli znanstvenike da otkriju lijekove za besplodnost I pomozi im da s vjerskim strahopoštovanjem postupaju s misterjem života.
    Mi, čije želje poznaješ, kažemo ti: neka bude volja tvoja I zajedno sa sv Ritom blagoslivljamo te sada I u vijeke.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku

Nismo na GO što se molitve tiče draga Ruthy (ako si na to mislila, a vjerujem da jesi), svaku večer za sve nas neplodne parove molim, a u svoje molitve sam uključila i ovu prekrasnu molitvu koju nam je Mury preporučila.
    Drage moje cure, sve ste mi u mislima!
    Frćka mislim na tebe

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •