Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1151

Tema: molitva za naš uspjeh

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Drage moje, na ovom forumu neka se duhovno okrijepi onaj tko za to ima potrebe.. bez obzira na vjeroispovijest ili religiju ... to je bil poanta.
    Ne dajte se navlaciti u rasprave koje ne zapocinju cure koje su dio molitvenog kruga... jer one za to nemaju potrebe... cuvajte svoj mir i sviju vjeru a one koji vam to zele svako malo i iznova poremetiti otpustajte i u sebi blagoslivljajte... crkvene dogme ako ne razumijete i ako vam nista ne znace pustite da tumace oni koji imaju snage i volje i kojima je to posao. Nas je Bog Istina i Zivot... samo je to vazno...

Najvece je barbarstvo pljuvati po tudjim svetinjama...nemojtd to ciniti... i Biblija i Papa su nekome simboli svetosti...pa i meni i ne podrzavam da se o tome ruzno govori... kao sto osbno negovorim o nicemu negativno ako je nekome do toga stalo... budite mir a ne nemir.. eto zalosna sam jer se moje drage osobe s ovog foruma danas tuzne. I tugovati i molotiti treba dostojantveno i mirno.
    Tuzna je i ruzna svaka rasprava... bas bas ruzna...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Ruthy prvotno napisa Vidi poruku
    Ne dajte se navlaciti u rasprave koje ne zapocinju cure koje su dio molitvenog kruga... jer one za to nemaju potrebe...
    Ruthy zašto se onda ovdje moli za cure koje su npr. objavile pozitvinu betu a nisu nikad pisale na ovoj temi, da ih sad ne nabrajam!?!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    Ruthy zašto se onda ovdje moli za cure koje su npr. objavile pozitvinu betu a nisu nikad pisale na ovoj temi, da ih sad ne nabrajam!?!
    Mislim da je spominjanje imena bilo u kontekstu radosti i nade za nas ostale. Bilo je utjesno vidjeti niz od pozitivnih beta u lipnju.
    Neke se cure i privatno poznaju pa se mole i spominju. Ne znam da je to koga zasmetalo..
    No Bluebella - molitva nije pretplata na internet vec je neogranicena i siri se u vise smjerova po nadahnucu... pak se molimo i za razumijevanje onih koji nas ne razumiju, ali i nas njih...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Mislim da je spominjanje imena bilo u kontekstu radosti i nade za nas ostale. Bilo je utjesno vidjeti niz od pozitivnih beta u lipnju.
    Neke se cure i privatno poznaju pa se mole i spominju. Ne znam da je to koga zasmetalo..
    No Bluebella - molitva nije pretplata na internet vec je neogranicena i siri se u vise smjerova po nadahnucu... pak se molimo i za razumijevanje onih koji nas ne razumiju, ali i nas njih...
    Upravo tako... nije pretplata na internet!!!
    Ne znate koji su stavovi cura na forumu i tko se krije iza nekog nicka i po tome nije u redu moliti se za nekoga tko to ne prakticira i sam za sebe.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo tako... nije pretplata na internet!!!
    Ne znate koji su stavovi cura na forumu i tko se krije iza nekog nicka i po tome nije u redu moliti se za nekoga tko to ne prakticira i sam za sebe.
    Bluebella, opet procitaj moj upis ne svadjaj se. Uostalom, nek se sam obrati taj kome je to zasmetalo i to onome tko ga je spomenuo... i to je legitimno...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bluebella, opet procitaj moj upis ne svadjaj se. Uostalom, nek se sam obrati taj kome je to zasmetalo i to onome tko ga je spomenuo... i to je legitimno...
    ne svađam se niti mi se svađa samo još jednom ponavljam:

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •