Hm, trenutno sam na specijalizaciji, obitelj mi je cijela vezana uz medicinu pa tako i ja. Nije mi jasno kako me onda možeš poklopiti tako, pitanje da li se razumiješ što se tiče ginekološke strane. Vidla sam i iskusila mnogo, mnogo toga. Da, nije navela simptome, oni se javljaju sa vremenom, a i osjeća se iz vana itekako. Koliko samo žena ima koje su dobile temperaturu 40, bolne grudi, kvrge, koliko smo samo puta drugim ženama ručno izdajali mlijeko. Ma ima toga na pretek. Može biti da uopće ovo nema nikakve veze sa grudima i mlijekom. Kada postoji upala, a događa se zbog toga jer dijete ne može sve mlijeko posisati iz dojke ili kada se doji pa se ne operu grudi i onda se ovo mlijeko na bradavici zasuši, tako i ako se nose grudnjaci tijekom dojenja. Grudi moraju imati "zraka" da se osuše. Mnoge žene govore da im pumpice nisu potrebne, da je to glupost, eto ipak imaju koristi, bar žene nebi imale upale i kada bi došlo do upale ispumpale bi i olakšale grudi od mlijeka. Isto tako prije dojenja grudi se malo izmasiraju.