Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 76

Tema: Pozitivan, pa negativan test za trudnoću

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno Pozitivan, pa negativan test za trudnoću

Drage cure molila bih vas za pomoć tj.vaše mišljenje!
    Inaće sam potpuno zdrava,što se tiće ginekološke strane moja gin.kaže da bih mogla biti primjer!Imam sve simptome trudnoće,luđačku bol u križima,smeđa fleka na vratu i smeđi krug oko bradavica,glad,čudan meni jela,dobila sam crveni osip koj se malo povuće malo opet dođe,prištiće po licu koje nikad nisam imala,užasno popucale kapilare,bolove u nogama,umor,krvare mi desni,kasni mi mjesečnica i imam pozitivan test ALI mući me taj test radila sam ga 6 dana prije očekivane mjesečnice i pokazao je blagu crticu ali vidljivu nisam mogla vjerovati s obzirom da sam ga radila tako rano i k tome još jako kasno navečer pa sam ga ujutro ponovila i bio je opet isti rez.Pričekala sam par dana i napravila sam opet test koj je bio neg.Sve me to skupa izludilo pričekala sam još dva dana i opet ponovila test opet onaj jeftini od prvi put i opet je pokazao blagu crticu,danas mi kasni dva dana i opet sam napravila test koj mi je pokazao neg.Znam mislit čete da sam luda,ali sve to me jako mući aktivno se bavim sportom i više me strah trenirati jer ne znam jesam li trudna ili nisam a gin.me može primiti tek za mj.dana!Hvala vam puno!

poslid editirala naslov

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Najsigurnije da ideš izvadit betu (barem koliko sam ja shvatila jer meni nije trebala potvrda, moj plus je bio ko kuća ). Ne znam da li uputnicu možeš tražit i od liječnika opće prakse? Ali možeš i privatno jako brzo tu pretragu obavit. Još će ti se iskusne cure javit.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ti testovi jako variraju, tim više ako su različiti. Nemoj se mučiri s njima, idi vaditi betu, rezultat ti je taj dan i ta ti vrijednost odmah pouzdano kaže da li si trudna ili ne. Vidi malo ovdje:

Beta HCG

I možeš otići kod ginekologa, ako je trudnoća vjerojatno se još neće vidjeti plod več samo gestacijska vrećica, ali i on ti može pouzdano potvrditi da li se radi o trudnoći.

Sterno i držim fige

!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Aktivno bavljenje sportom ti nikako ne bi smjelo nastetiti trudnoci. Problem bi bio ako se nisi bavila, pa sad odlucis ludjacki trenirati. Ali ako se bavis cijelo vrijeme, onda bi to bilo sasvim ok

Testovi znaju lazno pokazati. E sad ak mene sjecanje ne vara, mogu samo lazno negativno pokazati, ne mogu lazno pozitivno. Nek me netko ispravi ako sam u krivu pls

Sto se ginekologice tice, u stvari je dobro sto te moze primiti za mjesec dana tek, jer su velike sanse da bi te gledala UZV-om (iako se nadam da ne bi) pa bi te i to izludio u ovako ranoj trudnoci, nista se ne bi vidjelo jos pa bi se samo brinula.

Ako pouzdano zelis znati da li si trudna, onda u laboratoriju trazi da ti naprave test za BetaHCG. Nema pouzdanijeg nalaza od tog

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I vec par postova dok sam ja nakucala svoje. Beta je zaista najbolja stvar - tu nema dilema

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

hvala cure...ma gin.me jako razočarala pitala sam je mogu li popiti nešto za bolove jer mi leđa otpadaju,a šta ja znam popi bio je njen odg.Kad sam je pitala može li me primiti prije rekla mi je da trudnoća neće nigdje pobjeći ,da dođem kad sam naručena ako budem trudna ok ako ne šta češ!!!!!!Meni je to grozno mama mi je vrhunski doktor i pacijenti je doma zovu,pričaju s njom,dolaze kod nas...ona radi i kad nije na poslu ali nju mi je tako grozno pitati za moj slučaj...želim joj reći samo ej postat češ baka a ne da je prije toga izmaltretiram jedan dan jesam trudna drugi nisam,mama mi je pedijatar i obožava djecu ne želim je lažno veseliti!Ne znam može li mi opće prakse dat uputnicu za betu?

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mislim da može dr, opče prakse. Zamoli kad ti je ginekologica , i preporučam da razmišljaš o promjeni iste. Jer ako si T, puno će te se viđati, i ključno ti je da imaš dobrog, strpljivog i ok doktora u kojeg imaš povjerenja.

Možeš i u privatnom laboratoriju vaditi betu, mislim da je cca 100 kn.

Držimo fige, ali kako je Anchie rekla, stvarno je rijetko/nemoguće da je lažno pozitivan, eventualno može biti biokemijska (ali ona se često ne detektira na testovima) ali to nek te sad ne zabrinjava. prema vrijednosti bete i danu zadnje M moći ćemo vidjeti što tu je. Ja se nadam da je mala mrvica :D!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ma živim u gradu gdje je opće stanje s gin.katastrofa jedan gori od drugog Da,biokemijska i to mi se mota po glavi pa se rasplaćem kad pomislim na to,odmah si pomislim hm u prvom testu se pojavila a sad je nema sigurno nešto ne štima jer bi u svakom, sljedećem testu trebao biti veći plus a ne da ga ima pa nema!!!Ah sve se u životu vraća kad sam živjela s roditeljima svi ti pacijenti su mi išli na živce,vikala bi šta zovu po cijele dane,nije im ništa a sad kad sam u toj situaciji skroz drukčije gledam na to!Po nekom mom računu ako sam T ovo bi mi bio 4 tjedan,gledala me na ultrazvuku prije nekih mj.dana i uslikala je 10 snimaka samo je spremila u karton i rekla da ćemo vidjeti šta je to da sad trenutno ne zna!Da je maternica zadebljana ali da to može biti i normalno!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

I još nešto od srca vam se svima zahvaljujem stvarno ste me iznenadile ne možete se usporediti s niti jednim forumom,lijepo je znati da postoje strpljive,neisfustrirane i normalne žene!Ako vam ikako mogu pomoći voljela bih,nadam se da nemate nikakav problem al ako imate tu sam da vam pomognem

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

tako je i meni bilo....imala sam sve simptome trudnoće...prvi test sam napravila 3 dana prije nego što sam dobila mengu i bio je negativan nakon što mengu nisam dobila ni za dva tjedna ponovila sam test i bio je pozitivan zvala ginekologicu ali me mogla primit tek za mjesec i pol...ponovim opet test i opet negativan...ludila sam, nakon mjesec i pol gin. ne primi i potvrdi trudnoću od 12 tjedana...rodila sam 04.06.2007. svoju anamarie koja je težila 4100 g i 52 cm ... rodila bez problema, sama bez babice i bez doktora i prođem bez šivanja.....od srca ti želim da si trudna jer bolje biti trudan i biti zdrav nego bolestan...tako kaže moja baka...
    ovo mi je sad treća trudnoća i za sad je sve ok...antonia sam rodila 04.07.2005. bio je 3750 g i 50 cm i isto nisam šivana ....što je super e sad kad bi mi i ovaj treći put bilo tako bilo bi zaista odlično....
    sretno i ne daj se :D

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

tako je i meni bilo....imala sam sve simptome trudnoće...prvi test sam napravila 3 dana prije nego što sam dobila mengu i bio je negativan nakon što mengu nisam dobila ni za dva tjedna ponovila sam test i bio je pozitivan zvala ginekologicu ali me mogla primit tek za mjesec i pol...ponovim opet test i opet negativan...ludila sam, nakon mjesec i pol gin. ne primi i potvrdi trudnoću od 12 tjedana...rodila sam 04.06.2007. svoju anamarie koja je težila 4100 g i 52 cm ... rodila bez problema, sama bez babice i bez doktora i prođem bez šivanja.....od srca ti želim da si trudna jer bolje biti trudan i biti zdrav nego bolestan...tako kaže moja baka...
    ovo mi je sad treća trudnoća i za sad je sve ok...antonia sam rodila 04.07.2005. bio je 3750 g i 50 cm i isto nisam šivana ....što je super e sad kad bi mi i ovaj treći put bilo tako bilo bi zaista odlično....
    sretno i ne daj se :D

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nemirna mama tako mi je drago zbog tebe,lijepo je imati više djece bolje će se slagati kada budu veći,ja bi voljela imati 4,barem ti nije dosadno Kakve ti je ova trudnoća?Kao prve 2 ili?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

hej, ak neces vadit jos beta hcg, napravi jos jedan testic, moze bit da je lazno negativan onaj zadnji, a tesko lazno pozitivan. ja mislim da jesi trudna, nadam se.

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ako su ti se pokazale 2 crtice onda jesi trudna :D

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nadam se da dobro misliš iskreno luda sam više od testova uopće ih više ne želim raditi jer me samo izluđuju...koliko čitam po forumu izgleda da su oni najjeftiniji najbolji čekat ću do sutra pa ću vaditi betu iako vidim da i ona zna bit pogrešna tj.vidim da ženama i nije bila 100% barem što pišu po forumima!Više me mući ova bol kao da ću dobiti,prekjučer sam imala 37 temp.nakon par sati je pala na 36 bez da sam išta uzela!Da li je ta bol normalna?Šta traje cijelu trudnoću ili samo prvi mjesec kad bi inače trebala dobiti?Leđa me rasturaju,stomak boli,noge su mi ko od olova...kako je onima u 8 mjesecu?Svaka im čast!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja stvarno mislim da jesi, nebi ti mogli bit pozitivni. ja sam radila clearblue.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

e, a kaj se tice boli, ja sam imala na pocetku, al to nije bila trajna bol, nego onak stegne, jako zaboli i onda vise nista, i isla stalno na wc. ma trudna si.

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ta bol je normalna ,bol kao u predjelu jajnika pa nepetost u trbuhu,pa u križima,..to se maternice širi,pa bockanja,probadanja,to je ok u početku ali nebi bilo ok da te zateže i boli cijelu trudnoću,onda bi značilo da imaš prijevremene kontakcije,ovako je to ok.,možda imaš kratke cikluse dok ti se t vidjela već 6 dana pred mengu ?Koliki su ti inače ciklusi?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

daj Bože tako i meni na tren boli pa prestane,ali leđa me stalno bole za poludit doljnjhi dio,a ujutro prvo do frižidera hhihihi

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ciklusi su mi od 26-30 dana

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

u principu i ov trudnoća mi je kao prethodne dvije...sve je ok... sad 12.03. idem na kontrolu pa ćemo vidjet jeli cura ili dečko... već imam i dečka sad će mu biti 4 god., a curici 2.....sad bih voljela da je opet dečko... :D
    pozz

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Baš mi je drago,lijepo je ćuti zadovoljnu mamu... :D Jesi li već smislila ime?Ma ti si već iskusna trudnica to češ ti odradit ko kavu kada ti je termin?

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kanin , ja čekam betu, iako mi se čini da je to to, simptomi su ti trudnički, baš tipični (kao da češ dobiti M, onak pritisak dolje, donji dio leđa...) ! Ja držim fige za super betu :D !

Javi nam se

mamaShe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

kanin, nadam se da tvoji simptomi ukazuju da će tvoja mama biti baka! Super! Sve mi govori da je tako, ali strpi se malo.

Ja sam jednom imala sve simptome, ma čak i mučninu, bolove, svašta, pa sam na kraju dobila. A potrošila barem 4 testa (svi bili -).
    Ja ti kupujem one sa web-a, po 10-15 komada, za malo para. Meni su svi bili pouzdani.

Ko što cure vele: vadi betu. Bolje tako nego da se živciraš.

Glede sporta: sestrična od MM-a, prije aktivno trčala i trenirala maraton, sa zadnjom bebom se natjecala par tjedana pred porod. Naravno, to se ne preporuča onima koji počinju baviti se sportom u trudnoći, kako veli anchi. Ali ako se već baviš, samo nastavi. Bar će ti nešto odvući pažnju dok čekaš da ti vrijeme prođe.

Kad budeš imala već jednu bebu, ili dvoje, neće imati vremena razmišljati jesi li ili nisi T. Samo će ti iskusnuti crtice, jedno jutro. S prvim je ipak najteže. Ali hrabro, budeš ti to zdurala. I blago ti se za mamu, super da je pedijatar.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu. ne zaboravi tražit kvantitativnu betu, neki naprave samo test da se vidi jel pozitivna a ne dobiješ brojčice i onda opet samo ludiš.

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Draga kanin,

zaista se nadam da je sve ok i da imaš bebicu, ali kao što su cure rekle beta je najbolji pokazatelj.

Inače (iz vlastitog iskustva, a i nekih cura s pdf Prije začeća), jeftini testovi ponekad imaju evaporacijsku liniju koja zna navesti na krivi trag.

Ipak, kao što rekoh na početku, nadam se da si trudna.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala cure drage...evo još nisam dobila Dr.mi ne želi dati uputnicu za betu,tako da moram čekati da me primi moja draga divna gin.Živim u malom mjestu i ne znam imali uopće netko ko privatno vadi betu a gin.su nam općenito koma jedan gori od drugog!Ne moram ni reći da mi se stalno piški i stalno imam osječaj da ću dobiti,čak sam maloprije vidjela lagano rozo na wc papiru a obićno kad dobijem to poteće ko slap,pelene mi nisu dovoljne interesantno mi je što me križa bole više nego išta,sinoć sam imala kao neki proziran iscjedak koj je ostavljao žuto smeđi trag kad se osušio na gaćicama!
    I meni je drago za mamu,dojila me do 5 godine,nikad u životu nisam bila bolesna niti samo ikad popila antibiotik!Ona se na šminka,ne ide na kave,ma ništa samo djeca,djeca i djeca i vrhunska je u tome.Ako vam treba kakav pedijatar savjet tu sam da je pitam u svako doba za vas!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kanin, tvoje tijelo ti govori da je trudno.. Opusti se i uzivaj

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

anchie vidim iz dolje priloženog da si savjetnica za dojenje!?reci mi što misliš o dugom dojenju?Mene mama dojila 5 godina,kod nje na klinici rade upravo neka istraživanja vezana uz to,navodno sve je odlično jedino neg.u tome je što se stvara prevelika povezanost između majke i djeteta!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dugo dojenje je fantasticno! Sjajno mi je to da ti imas to iskustvo Jel se ti sjecas svog dojenja mozda?

Na ovom forumu ces naci jaaaaako puno mama koje su dojile preko 2, 3 i vise godina. Ja sam svog dojila 4.5 godine, sam je prestao. Ovdje ti se nitko nece tome iscudjavati

A sto se prevelike povezanosti tice, istrazivanja pokazuju upravo suprotno - da su ta djeca otvorenija, sigurnija u sebe i lakse se upustaju u istrazivanja/izazove.

Ovo o prevelikom vezivanju je mit. Majka moze dijete previse vezati uz sebe i ako ne doji. Cin samog dojenja nije taj koji ce presuditi da li je dijete vezano uz majku ili nije Ima tu jako puno tema o dugom dojenju, pogledaj na podforum produzeno dojenje. Ugodno ces se iznenaditi

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

evo upravo sam dobila,nije tipično puno je svjetlije i nema ugrušaka ali ipak je menzis,sad ni sama ne znam što da mislim!

Što se dojenja tiče ja se slabo sječam,jedino mi dolazi onaj osječaj topline maminih prsa to još mogu osjetiti ponekad!
    Definitivno se slažem da su djeca slobodnija,samouvjerenija...ja sam osobno jako vezana za mamu bila oduvjek i još dan danas sam,a nije nikad bila mama koja me mazila,pazila i ljubila po cijele dane!
    Godinama sam se prof.bavila borilačkim vještinama i ama baš nikad nisam ništa slomila,od malena sam izuzetno jaka,iako imam 160m i 55kg jako sam snažna,to pripisujem dojenju :D

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ako sumnjaš da si t pričekaj drugi ciklus,pa ćeš i vidjeti,a i u ovom bi ti menga trebala trajati dan-dva-tri da si možda trudna..tzv.lažna menga,svijetlije boje ili tamnije.I ja sam imala mengu zadnju 13.03. al je trajala samo dan i pol i bila dosta slaba ali uobičajene boje,tako da vjerujem da je menga-biće da je neki hormaonalni poremećaj uglavnom budem vidila sada kakvu ću dobit ovaj mjesec........

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ma meni je sve to jako ćudno,nikad nisam imala nikakve hormonalne poremečaje,sve mi je počelo početkom 1 mj..naglo povračanje...bila sam na pretragama mislila sam da sam se otrovala ali ništa samo su me dalje slali na ginekološku obradu,kad sam došla kod gin.bilo joj je čudno i menz.mi je kasnio 2 dana u 10 god ga nikad nisam dobila poslije 30 dana pa mi je bilo čudno,ja sam bila koma grlila sam školjku non stop sva hrana mi je smrdila užas,onda me naručila opet za dva dana i snimila je nešto na uzv ali nije znala što,pa je rekla da dođem za mj.dana ,i onda mi se desilo ovo što mi se desilo naglo sam dobila osip po licu,popucali mi kapilari,umor konstantno,aerole potamnile i po njima bijele točkice,križa otpadaju,smeđe fleke po vratu,vene izraženije,noge ko kamen teške i cijeli mj.lagana bol u stomaku,onda 10 dana prije nego trebam dobit bol kao da ću svaki čas dobiti,napravila sam test i odmah se pokazala još jedna crtica u roku min.debela kao i kontrolna ali svijetlija(zato pretpostavljam da nije evaporacijska)ona navodno dođe tek nakon nekov vremena i bude tanja,tako sam barem čula,nek me ispravi neko ako griješim,sutra dan sam opet ponovila test,opet isto,par dana sam pričekala i onda test neg.Jutros mi je ostao rozi trag na wc papiru i par sati nakon sam dobila,svijetljije nego inaće,i na ulošku ima malo tek kad odem pi pi onda poteće kao da mi ide krv samo kad sam na wc ali tu je,imam bolove za poludit tako da ni sama ne znam!čitala sam po forumu i vidim da ima žena koje su imale tu tzv.lažnu mjesečnicu,moja gin.je poprilićno stara i jedva vidi(uvijek se žali da ništa ne vidi,kad me pregledava skoro pa da glavu svoje naslon dole a uzv nam je katastrofa tako da tko zna što je ona to vidjela,vidjet ću šta će mi ovaj put reći i šta će vidjeti!Možda i meni budu rekli čestitamo u 3 mj.trudnoće ste kao mnogima!!!!

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

A može biti sve od biokemijske trudnoće do razne upale,ako ti je test crtica već pokazivla trudnoću onda si možda trudna ili bila trudna ...uglavnom želim ti sve najbolje i ono što si sama želiš,jednu bebicu :D i javi nam razultat testa..ja nisam radila na bebici pa ja nebudem radila test već išla kod ginićke,moja socijalna ginićka je jako dobra,mlada ali temeljita,napravi pacijenticama test trudnoće za ništa i teeljiti uzv,jedino sumnjam da bi mi mogla vaditi hormone jer mali se zna jednom dnevno primit sise-pa kad je sam po sebi povišen prolaktin nema smisla vaditi ja bi trebala dobiti 12,13-valjda će doć normalna :/

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ma vidjet ću na pregledu,zamolit ću je da mi napravi sve pretrage,krivo mi je jedino da me nije onaj dan kad sam radila test poslala da vadim betu,moja je stara,nije loša al jedva da vidi,,zadnja dva pms su mi bila užasna,osječam se poluživo,baš mi se ništa neda,jedva da i ustanem iz kreveta,preznojavam se,povraća mi se...ma vidjet ću na pregledu pa ću javiti!Koliko ima tvoj bebač :D a vidjet ćeš,možda ti dođe još jedan bebač,javi mi baš bih voljela znati.I hvala na podršci

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj kanin prvotno napisa
    ma vidjet ću na pregledu,zamolit ću je da mi napravi sve pretrage,krivo mi je jedino da me nije onaj dan kad sam radila test poslala da vadim betu,moja je stara,nije loša al jedva da vidi,,zadnja dva pms su mi bila užasna,osječam se poluživo,baš mi se ništa neda,jedva da i ustanem iz kreveta,preznojavam se,povraća mi se...ma vidjet ću na pregledu pa ću javiti!Koliko ima tvoj bebač :D a vidjet ćeš,možda ti dođe još jedan bebač,javi mi baš bih voljela znati.I hvala na podršci
    Moj "bebač" ima skoro pa tri godine ,neznma baš dali bi voljela imati još jednog bebača-nekad mi dođe da imam 3.djete jer imam i curu od 6 godina...ali muž kaže dosta je,al ako bi došao ,ja nevjerujem da je kod mene u pitanju trudnoća,mislila sam možda ići ginićki u ponedjeljak popodne a sada neznam dali da idem jer sam jučer imala temperaturu i zimicu zadnja 2-3 dana,temp.mi je bila 37,3 mjerena ispod pazuha,inače ništa me ne boli :? danas sam super,temp.nema i ja bi voljela znati zbog čega dolaze takvi ciklusi od dan-dva ..ja sam ti zadnji mjesec kada sam dobila imala slabije krvarenje i nešto sukrvice,nevjerujem da sam trudna ali nikad se nezna

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kanin, dobrodošla na forum, lijepo opisuješ svoje dojenje, a još ljepše što kažeš da smo strpljive, neisfustrirane i normalne

sad više ne znam jesi li trudna, po simptomima bi se reklo da jesi, ali zadnji test negativan? Javi ima li novosti.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

čuj draga...ja ti imam brata 6. god.....znači rodio se kad je meni bilo 17. sad imam 23. i treća mi je trudnoća....znam kad mi je mama bila trudna s bracom (i samo njega imam, 17 god sam bila kćer jedinica) da je imala mengu do 5 mj. trudnoće....morala je mirovati (i zbog krvarenja i zbog godina....karla je rodila sa 37 punih god.).....
    kod nje je znalo trajat najviše 2 dana i onda "menga"prestane sve do idućeg mj........želim ti sve najbolje da postaneš mama jer to je nešto najljepše što ćeš ikada doživjet u životu...koliko imaš god

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Joj cure moje drage hvala vam na podršci i na dobrodošlici!Ne moram vam ni reći da sam više luda od svega,prije sat vremena sam povratila od cigareta užas,čudno mi je što zadnja 2 menzisa ovaj i prošli proživljavam kao nikad do sad,znojim se non stop,navečer ne spavam,čas mi je toplo čas hladno,baš užas!Baš sam se neki dan smijala čitala sam temu snovi u trudnoći(pročitajte ako niste do sad nasmijat će vas)interesantno ja već mj.dana svaku noć sanjam ama baš svaku to mi se nikad nije dešavalo u životu sve neke besmislene stvari da se i sama sebi smijem!Inaće uopće nisam strašljiva a sad neću da se vozim na bicikli,da nosim teško...ko da sam pukla inaće sam sasvim drugačija ničeg me nije strah,idem roniti usred zime al sad...Zna li netko od vas kako se kontroliraju hormoni?Ja ću svoje def.morat poslat na kontrolu
    17 god.jedinica,kako si to primila?Ja sam po noći stražarila ispred sobe od mame i tate da slučajno ne bi dobila brata ili sestru koji bi bili mlađi od mene,imam puno starijeg brata i seku pa sam ja bila mezimica!Mama me kasno rodila,tako da sam sama sebi obečala da ću dati sve od sebe da rodim u neko razumno doba ako budem mogla 24 su mi sad!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Draga pomikaki što se dojenja tiće kad se probam prisjetiti mame dok sam bila mala u glavi mi je samo sisa Kažu mi da sam joj rekla :Dobro ako mi ti nečeš više dati sisu ima ko hoće,imamo susjedu Ružu ona ima velike sise teta Ruža dan danas kad me vidi pita hoću li sise!U obitelji već generacijama imamo rak dojke ali moja mama hvala Bogu ni u 60 god.nema nikakve komplikacije Dr.kaže da je to jer me dugo dojila!
    A što si tiće vas...pa nekako sam vas zavoljela,djelujete mi tj.vaši postovi opušteno i normalno kao da pričam sa susjedom na kavi :D

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

I ti si meni draga a za dojenje je kriva moja patronažna,prvo me špotala kada sam počela uvodit * jer nisam imala dovoljno mlijeka a sada ne mogu živjeti od male pirane koja je noćnin ovisnik o sisi jedanput sisne al jako malo :/ a da je dojenje zdravo jest..kada budem sa 50 išla na mamografiju pa me budu rutinski pitali do kada ste dojili-ja ću reći do škole

pinocchio obrisala naziv kršitelja koda-proizvođača nadomjestka za majčino mlijeko

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

heeheh mala pirana dobro si to rekla to ti je tako,znaš kako ide onaj vic:Zašto muška djeca plaču više od ženske kad se odvajaju od sise?Jer znaju da će proći još puno puno vremena kad će opet imat svoju sisu! Ma sve to ludo na ovoj planeti :? ja evo pratim svaku točkicu ovog menzisa inače dotrošim po 5 tampona na dan a sad samo jedan uložak,jedva čekam taj pregled!Kiss

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

heeheh mala pirana dobro si to rekla to ti je tako,znaš kako ide onaj vic:Zašto muška djeca plaču više od ženske kad se odvajaju od sise?Jer znaju da će proći još puno puno vremena kad će opet imat svoju sisu! Ma sve to ludo na ovoj planeti :? ja evo pratim svaku točkicu ovog menzisa inače dotrošim po 5 tampona na dan a sad samo jedan uložak,jedva čekam taj pregled!Kiss
    Ma kada idep na pregled?Taj jedan uložak mi je malo sumnjiv :/ nekako oskudno krvarenje,negdje sam čitala danas na googlu da je u trudnoći svijetlocrveno ili tamnosmeđe oskudno,a zamisli-naišla sam i na slučajeve kada žena uopće ne konta da je trudna,i ne zato što je blesava nego jer ima krvarenje poptuno slično,gotovo isto menstrualnom-samo što to naravno-nije.Kakovo je tvoje krvarenje?Držim ti palčeve da bude bebač i da nebude hormonalni poremećaj

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja evo pratim svaku točkicu ovog menzisa inače dotrošim po 5 tampona na dan a sad samo jedan uložak,jedva čekam taj pregled!Kiss
    Ja sam oskudno krvarila od 5 pa do 10/11 tjedna trudnoće svaki dan....
    Strogo sam mirovala i nisam koristila nikakve hormone.... rezultat je u potpisu
    Sad imam školsku trudnoću i sve je ok :D

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ovo krvarenje definitivno nije kao prijašnja,u cijelu noć meni se ne potroši ni pola uloška onog xxl a inaće sam dva takva stavljala preko noći,svijetlije je boje više rozo nego crveno,nema ugrušaka ja sam ih znala imati ogromne ko komad mesa ovaj put niti jedan,nešto sluzi i sitnih trakica(ko spermići izgledaju) koje zamjenjuju one ugruške pretpostavljam!
    Znam,znam i ja sam neš gledala po netu i pronašla sam to,vidjela sam i da je dosta cura krvarilo i da im trudnoća nije ni pala na pamet dok nisu došle na pregled.
    Znam i da mnogi ginekolozi tvrde da je to nemoguće ili jako jako rijetko,a opet ja sam puno puta ćula,čak i puno mojih prijateljica je imalo krvarenje,oni na kraju kažu da je to od inplantacije!
    11.03.idem na pregled pa budem vidjela,ja osobno više ni sama ne znam šta da mislim,cice me ne bole neš posebno dal su narasle ne znam jer su mi inaće velike i teške :/ jedino na bradavicama imam sitne bijele točkice,noge me bole i dalje,samo bi spavala,križa su me malo popustila ali i dalje bole,desni su mi se upalili,stopala su mi natećena,jako brzo se umorim i cigara nikako odmah povraćam,cijeli dan imam neko knedlu kao u grlu a kad se brzo nešto zapričam počne mi se dizat želudac i ovisi uspijem li zadržati da ne povratim,smeđa fleka mi je i dalje na vratu,imam žgaravicu,znojim se,i non stop sanjam po noći što nikad prije nisam!

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ćeš vidjeti u srijedu,e baš bi voljela da budeš trudnica :D ,kad vidim takve stvari i meni se počinju motati sumnje ali mislim da nikako nemogu biti trudna pa mi je šteta raditi test a i brijem kada bi slučajno bila onda mi sljedeća menga nebi došla a opet vjerujem da hoće :/ jer sam ovaj mjesec primjetila da sam imala plodne dane pa zato...a kod tebe su već izraženiji simptomi,kažeš povraćaš :/ to bi moglo biti nešto...i kod mene je bila nekakva sukrvica-biće da je od hormona..

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pa skoro sam zaboravila CURE DRAGE OD SRCA VAM ŽELIM SRETAN 8.MART :D !!
    A vidjet ću u srijedu pa ću znat!pusa

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Hvala,također Ja sam uvijek pomalo on line,malo čistim,pa prekinme pa dođem,pa malo kuham pa dođem,pa malo sam vani s djecom..vidite kako se sve stigne

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ma tako i ja malo online,malo čistim,kuham,malo sam vani...Evo baš sam se začudila jutros kad sam vidjela prazan uložak,znaći sinoć ništa ni kapljica,jutros kad sam išla na wc bilo je malo dok sam piškila ali sad je već smeđe boje!Dali to znaći da je gotova ili ne nemam pojma,al to bi onda značilo da mi je trajala samo 3 dana a to mi se baš nikada u životu nije dogodilo,inaće potrošim po 3 paketa uložaka sad sam potrošila par uložaka više praznih nego punih!

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ma tako i ja malo online,malo čistim,kuham,malo sam vani...Evo baš sam se začudila jutros kad sam vidjela prazan uložak,znaći sinoć ništa ni kapljica,jutros kad sam išla na wc bilo je malo dok sam piškila ali sad je već smeđe boje!Dali to znaći da je gotova ili ne nemam pojma,al to bi onda značilo da mi je trajala samo 3 dana a to mi se baš nikada u životu nije dogodilo,inaće potrošim po 3 paketa uložaka sad sam potrošila par uložaka više praznih nego punih!
    Tako je i meni bilo,5 uložaka svega potrošila u dan i pol,ali ni toliko nije trebalo..sada čekam gospođu vješticu da dođe,malo sam prehlađena,tem mi je 37.5,boli me u jajnicima malo....ja mislim da ti je menga gotova...ako u srijedu ideš na pregled ćeš vidjeti.Znaš šta,baš me kopka zbog čega dolaze takva krvarenja..ja sam evo ko balon,dobila pola kile,trbuh ko da sam 5 mj. trudna :shock: jedva čekam vješticu

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •