Drage cure molila bih vas za pomoć tj.vaše mišljenje!
Inaće sam potpuno zdrava,što se tiće ginekološke strane moja gin.kaže da bih mogla biti primjer!Imam sve simptome trudnoće,luđačku bol u križima,smeđa fleka na vratu i smeđi krug oko bradavica,glad,čudan meni jela,dobila sam crveni osip koj se malo povuće malo opet dođe,prištiće po licu koje nikad nisam imala,užasno popucale kapilare,bolove u nogama,umor,krvare mi desni,kasni mi mjesečnica i imam pozitivan test ALI mući me taj test radila sam ga 6 dana prije očekivane mjesečnice i pokazao je blagu crticu ali vidljivu nisam mogla vjerovati s obzirom da sam ga radila tako rano i k tome još jako kasno navečer pa sam ga ujutro ponovila i bio je opet isti rez.Pričekala sam par dana i napravila sam opet test koj je bio neg.Sve me to skupa izludilo pričekala sam još dva dana i opet ponovila test opet onaj jeftini od prvi put i opet je pokazao blagu crticu,danas mi kasni dva dana i opet sam napravila test koj mi je pokazao neg.Znam mislit čete da sam luda,ali sve to me jako mući aktivno se bavim sportom i više me strah trenirati jer ne znam jesam li trudna ili nisam a gin.me može primiti tek za mj.dana!Hvala vam puno!
poslid editirala naslov