Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 76 od 76

Tema: Pozitivan, pa negativan test za trudnoću

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ma ja sam luda više od toga,baš mi nije jasno,jedva čekam srijedu,a što je najgore samo ležim u krevetu i ćuvam se od čega ni sama ne znam!Ne želim dizati teško,nosim duge kanotjere,prestala sam pušiti...ponašam se ko da sam rizična trudnica A najgore će mi biti kad dođem na pregled i kaže mi da nema ništa,e onda ću poluditi,sad me uz sve još i glava boli ova 3 dana!Znam samo da nikad nisam imala ovakav menzis!
    Kada ti trebaš dobiti?Usput odakle si ako nije tajna Ja bi baš voljela da smo obje trudne :D

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj kanin prvotno napisa
    ma ja sam luda više od toga,baš mi nije jasno,jedva čekam srijedu,a što je najgore samo ležim u krevetu i ćuvam se od čega ni sama ne znam!Ne želim dizati teško,nosim duge kanotjere,prestala sam pušiti...ponašam se ko da sam rizična trudnica A najgore će mi biti kad dođem na pregled i kaže mi da nema ništa,e onda ću poluditi,sad me uz sve još i glava boli ova 3 dana!Znam samo da nikad nisam imala ovakav menzis!
    Kada ti trebaš dobiti?Usput odakle si ako nije tajna Ja bi baš voljela da smo obje trudne :D
    Ja sam ti blizu novigrada A čuvaj se,šta tako treba!
    Ma ja imam dvoje pa mi je to dosta,ali navijam za tebe
    Trebam dobiti negdje 12,13.o3.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A ja sam mislila da si bliže meni šteta,ja sam okolica Pule!Ajde vidjet ćemo,šaljem ti kiss

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Jučer sam išla do ginekološke ordinacije u 6 popodne da pitam moju ginekologicu šta bi to moglo iti jer se ne javljaju na tel ,..ona je rekla da prvo trebam ići kod doktorice opć prakse,jer kao bila sam na pregledu prije 2-3 tjedna kaže i sve je bilo ok-u prijevodu kod mene nije sigurno ništa ginekološki po njezinim riječima jer kao 11.02 je sve bilo u redu,pa sam u zadnji čas jučer bila kod doktorice opće prakse pa mi je rekla da je po njoj to viroza a za bolove u križima nije ništa rekla :? sasmo mi je gledala grlo i slušala pluća i kaže :viroza,ali ako se temperatura bude nastavila da dođem opet danas,sada opet nemam temperaturu,kao ni jučer ujutro,digne mi se popodne i bude povišena do večeri :?.Danas sam mjerila bazalnu temp i ona je 37.1 c,dan prije menge mi padne na 36,7 cirka....tako da to je to kod mene novog...ja sam ti 6 km od Novigrada ili 9 km od Poreča-a često sam u Poreču.možda se nekad sretnemo tko zna..

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A te boli grlo?Moguće da je viroza,ali ipak najbolje ti čekaj menzis pa češ vidjeti!Ja nemam pojma šta je kod mene,sutra ću znati ali tek u 16h sam naručena,čudno mi je što prekjučer i do jučer popodne nisam imala ni kapi a onda jučer popodne jedno sat vremena malo na ulošku pa opet sve do danas ništa,ne kužim kako 24 sata nemam pa onda sat vremena imam i onda opet nemam e to mi se pak nikad nije desilo!Jutros vozim dečka na posao i kad sam se vraćala povraćalo mi se toliko da su mi suze počele teći od naprezanja!Ne znam da li je sve to psihički jer sam u životu imala puno gorih situacija ali nikad mi to nije utjecalo na menzis!Eto možda se i vidimo nekad :D

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

A te boli grlo?Moguće da je viroza,ali ipak najbolje ti čekaj menzis pa češ vidjeti!Ja nemam pojma šta je kod mene,sutra ću znati ali tek u 16h sam naručena,čudno mi je što prekjučer i do jučer popodne nisam imala ni kapi a onda jučer popodne jedno sat vremena malo na ulošku pa opet sve do danas ništa,ne kužim kako 24 sata nemam pa onda sat vremena imam i onda opet nemam e to mi se pak nikad nije desilo!Jutros vozim dečka na posao i kad sam se vraćala povraćalo mi se toliko da su mi suze počele teći od naprezanja!Ne znam da li je sve to psihički jer sam u životu imala puno gorih situacija ali nikad mi to nije utjecalo na menzis!Eto možda se i vidimo nekad :D
    I
    I meni se ovaj mjesec kada sam imala tu oskudniju mengu na dan i pol 4 dan ciklusa kada mi je trebao bit menzis došla krv na pol sata malo da zamrlja uložak,ja sam bila stavila uložal al ništa..jesmo umišljene babe jbga ja sam ti takva-sve volim znati ovaj menzis bi mi trebali bit pravi potoci kada dođe...grlo me ne boli mada mi je rekla da je crveno..sutra popodne kqada budeš išla na pregled baš me zanima šta će ti reći

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

eeheheh ajde vidjet ćemo ma i ja sam ti tu negdje sve volim znati,za grlo si kupi dvopek i probaj ga gutati u što većim komadima za dan dva će ti proći ili alternativa kupi propolis u spreju našpricaj par puta i bit ćeš ko nova!A i ja sam ti mala sveznalica Baš sad gledam preko noći sam dobila brdo novih madeža svašta,biti ću sva na točkice ili imam madeže ili su mi popuucali kapilari,prava sam baba postala

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ma ne boli me grlo uopće ,samo mi curi nos,jučer su me rasturali jajnici ko ludi,pikali na mahove,pa me malo u kržima rasturalo,kada budem dobila ima da idu potoci jedva čekam šta će ti gin.reći danas popodne odmah javi :D

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Joj i ja jedva čekam,nikako ne mogu doćekati 16h,a pokušavam se pripremiti i na neg.odgovor jer to nikako u svojoj glavi ne mogu prihvatiti,kad bi me netko pitao šta osječam rekla bih da baš nemam pojma na trenutak izgubim nadu na tren sam pak sigurna da sam trudna!
    Ma vidit ću,jutros mi tekla krv iz nosa nakon brdoooo godina!
    A vidjet češ hoćeš li uopće dobiti menzis :/
    Ovdje je predivan dan a meni se tako ništa ne radi,samo bi spavala

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

kakve su ti bile prve dvije trudnoće?jesi imala tipične simptome?Jučer su mi dvije žene rekle da su ostale trudne sa spiralom i da su imale menzis!Jučer sam bila s dečkom kod zubara skoro sam se ispovračala kad mmu je izvadio zub a to mi se baš nikad ne dešava,inače volim bolnice,s mamom sam provela cijelo djetinstvo trčkarajući po odjelu ,vrištala sam da i ja moram biti bolesna pa bi me mama morala zamotati...sječam se da sam je jednom nagovorila da mi stavi longetu...niš joj nisam htjela govoriti ali mi je rekla da joj nekako čudno izgledam i da ima osječaj da neš nije uredu nadam se da je ne vara doktorska intuicija hhihihihi

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

kakve su ti bile prve dvije trudnoće?jesi imala tipične simptome?Jučer su mi dvije žene rekle da su ostale trudne sa spiralom i da su imale menzis!Jučer sam bila s dečkom kod zubara skoro sam se ispovračala kad mmu je izvadio zub a to mi se baš nikad ne dešava,inače volim bolnice,s mamom sam provela cijelo djetinstvo trčkarajući po odjelu ,vrištala sam da i ja moram biti bolesna pa bi me mama morala zamotati...sječam se da sam je jednom nagovorila da mi stavi longetu...niš joj nisam htjela govoriti ali mi je rekla da joj nekako čudno izgledam i da ima osječaj da neš nije uredu nadam se da je ne vara doktorska intuicija hhihihihi
    Šta ti je mama doktorica?Nadam se i ja da će biti beba,evo još malo pa ćeš znati...prve ddvije trudnoće su bile različite po simptomima,kada sam trebala dobit sam imala vrtoglavicu ko da ću se onesvijestiti,pa su me bolile cice,ono ko da ćeš dobit a ne dobiješ,promjenu okusa u ustima-sjećam se da mi je sir bio čudnog okusa a vuklo me da ga jedem u paninu sa salamom a u drugoj trudnoći samo neko zujanje u sisama,čak nisam imala promjene na sisama kao što kažu da se obavezno ima zatamnjenje i sl.u toj drugpj trudoći,uglavnom sumnjala sam jer smo radili na bebi pa sam napravila test..sada imam osjećaj da ću dobiti najnormalnije ,možda već noćaš..pozzz

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ma da pedijatar je,ali joj nisam htjela niš govoriti oću da je iznenadim ako bude pozitivno!
    Vjeruj mi da mi je muka sada ići full mi je neki osječaj trema za poluditi....drži mi fige javim se za par sati!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

evo mene vadila sam betu koja je bila 0,ginekologica kaže da joj nije jasno ,kaže da sam fenomen sve simptome,kaže da to nije bio menzis jer ne može da ga sat vremena imaš a 24h nemaš,test pozitivan a trudnoće nema moguće da je bila biokemijska eto ništa od trudnoće ovaj mjesec i dalje nemam pojma zašto mi se ovo sve dešava,kaže ona da idem vaditi hormone jer se očito nešto oporemetilo :/ a ja sam tužna za poluditi,valjda će biti bolje

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ma daj? Moja kaže da je normalno da ti stane menga na 24 sata,pa koliko je puta meni stala samo..... i moja ginekologica mi je rekla da je to normalno jer da se ne ljusšti kod svih žena jednako maternica,kako se ljušti tako ide krvarenje,ali prije mi je normalno trajala 5-6 dana pa je to bilo ok,šta ti je rekla ginekologica šta da joj dođeš opet ili šta?Kkao test pozitivan a beta o i kada si je brže izvadila popdne i dobila rezltat?

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Što se menge tiče meni je stajala po 1 dan je nebi imala,to je najčesšće bilo sa 3 na 4 dan,ali nikad mi nije bilo da mi traje samo sat vremena to stvarno nije normalno :/ ćudno mi je da je test koji je osjetljiv na 25 ili 30 iu b hcg-a reagira na višu koncentraciju a beta još iz krvi koja bi trebala biti viša je o,...stvarno mi je žao ali drži se,beba će doći kada bude vrijeme za nju

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Drzi se kanin

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala cure...ma i ja sam luda od svega ona kaže da to nije menzis,jer da ne mogu imati sat vremena i onda 24h ništa pa opet sat vremena pa opet ništa!A šta beta je sigurna 100% ,kad sam došla kod nje i ispričala joj rekla mi je pa da to je trudnoća samo je zadnji put nisam mogla vidjeti ajde idi vadi betu da vidimo kako napreduje i onda su mi uzv i beta pokazali kako napreduje tako sam se razveselila na sekundu i onda bum!Sad mi jedino ostaje da vidim hormone u kakvom su stanju,papa test mi je super,na uzv isto sve super,krv super,urin super!A ti Melani jesi dobila?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

e da sluznica maternice mi je 6mm zadnji dan menzisa,nešto sam si razmišljala šta nebi trebala biti sada najtanja 2mm?Ne razumijem se u to baš najbolje!

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

e da sluznica maternice mi je 6mm zadnji dan menzisa,nešto sam si razmišljala šta nebi trebala biti sada najtanja 2mm?Ne razumijem se u to baš najbolje!
    Nisam još dobila,ima vremena još par dana ciklus može i varirati
    Ja sam jednaput bila na uzvu pred mengu nekoliko dana i endometrij mi je bio čini mi se 7 mm :? ma ne kužim ti se ja baš savršeno u to,ali mislim da za trudnoću treba biti zadebljan bar 11 mm ..nemoj biti tužna sutra je novi dan

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Meni su cicke nešto veće ali to je valjda normalno pred mengu,jučer su me križa rasturala ko nikad do sad očekujem slapove nijagare još sam sanjala noćas da sam radila test na trudnoću i da su bile obje crtice ,da je test bio pozitivan :shock: šta podsvjest radi ja bi bila medicinsko čudo da ne dobijem,to bi značilo da sam zatrudnila 2 dana prije one zeznute menge što je nemoguće malo :/

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

hm...nikad se ne zna sve je to meni čudno,pričekaj još koj dan pa napravi test vidiš da sam i ja fenomen,svi simptomi,poz.test...a trudnoće nigdje!pa i ja mislim da ta endometrija treba biti oko 2mm na kraju menzisa a najdeblja prije nego menzis počne,jer to je ubiti to što se ljušti dok imamo mengu a ako je meni sad na kraju ciklusa 6-7mm kolika mi je onda pred sami ciklus,to ne kužim ma vidjet ću šta će biti!možda ovaj mjesec budem imala više sreće!U ova dva mjeseca jedino me pozitivan test bio razveselio tako sam bila sretna taj dan baš ne pamtim kada me nešto tako jako razveselilo!

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

meni danas stigla najnormalnija menga imam osječaj da će ne kraju dana lijevati ko iz kabla,tako da se ja isključujem iz mogućih fenomena,ono je bio poremečaj ,sigurno posljedica anovulatornog ciklusa i to je to.Kanin,jeli ti objasnila doktorica što je to bilo ili te poslala vadit još kakve hormone,nije te valjda samo poslala doma,nikom ništa..a trudnoće ima pa nema :? iaqko mislim da ti je beta iz krvi milion posto istinita...mislim ako stvarno planiraš trudnoću da se isključi kakav hormonalni poremećaj :/

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

dala mi je samo betu vaditi i to je to!Kad je vidjela da je beta o poslala me doma,sad ni sama ne znam iako mi se stalno mota po glavi zašto je test bio pozitivan tj.3 testa,ginekolozi ti kažu to je biokemijska događa se jako često!Ne znam da li je to od hormona ali ja sam skroz rastrojena ne znam di bi sama sa sobom,ta trudnoća me tako razveselila a onda me tako razoćarala,jer sam već 2mj.nezainteresirana za sve oko sebe,jedino me ta trudnoća ćinila sretnom,prepisivala sam to trudnićkim hormonima koji divljaju a sad ni sama ne znam,da li je moguće da mi se to nezadovoljstvo javlja od hormona,koji mora da su poludili čim mi je beta bila u testu možda su i drugi poludili!

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Moguće je,hormoni imaju jak utjecaj na sve to,a biće još prilika,to se tako desilo i sada tu nemožemo ništa,ali idemo dalje.Razmišljaj da je sutra novi dan,nemoj se prepustiti tugi,sigurna sam da će biti bolje,ajde

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ah znam da,trudim se stalno nešto raditi pa da ne razmišljam o tome jer bi inače izludila,nikad nisam imala problema sa hormonima pa mi je sve to čudno Ja svakako ne odustajem,vidjet ću možda ovaj mjesec budem imala više sreće :D nadam se,iako ovaj put ne radim nikakve testove definitivno!

Datum pristupanja
    Apr 2025

Početno

Pozdrav svima!
    Napravila sam test na trudnocu pokazao mi je nakon malo vise od 5 min da je pozitivan blijeda crtica se vidi. Kasni mi jedan dan(dugo se nije desilo da mi kasni do sad je tocno u dan dolazila) napravila sam predvecer jos jedan test koji je pokazao da je negativan. Trenutni simptomi su bol u krizima i zatezanje maternice kao da cu dobit. Mucninu imam tu i tamo. Molim vas za neki savjet izludit cu od testova a kod ginekologa idem za 2 tjedna.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •