mim i ena, da se razumijemo, ja i moja mala smo jako bliske, neki čak tvrde i prebliske. To nije razlog zašto sam se ja uvrijedila, razlog je taj što se govori o drugoj osobi - majci djeteta iz subjektivnog kuta, ne objektivnog, a ta žena nije prisutna na forumu, koliko znam, da bi se mogla obraniti.
Ja ne sumnjam da takvi roditelji postoje, a kad sam rekla živa i zdrava majka, to znači da se ne radi o propalici, alkoholičarki, narkomanki i ženi koja zlostavlja dijete.
Prilikom određivanja kome će se dijete dati na skrb CZSS provodi razne testove, čak i psihotest. Ako su dali dijete majci to znači da je žena podobna za brigu za dijete. Zato što je neka žena veselija i ima više vremena igrati se sa djetetom, pa je zato dijete bolje prihvaća nije razlog da se njoj dade dijete. Sorry, ali tako je. Ja radim cijeli dan, dođem doma, spremam, kuham, ponekad sam toliko umorna da samo padnem navečer u krevet kako stavim malu spavati. Ima nekih dana kad imam manje strke na poslu, pa navečer ne dođem tako umorna, pa se ja i mala igramo i ludiramo.
Hoću reći, budite oprezne kako bacate kamenje na majku djeteta i u ovim vašim slučajevima: ta je majka sa djetetom stalno, bez ikakve pomoći sa strane (u 99% slučajeva). Ja sam sigurna da bi nova cura MUBM imala više vremena za naše dijete jer bi sa njom bila 2 sata svaki drugi dan i 1 dan vikenda, a ja sam svaki. Ne bi mi se, to je sigurno, svidjelo da sav moj trud i muku i ljubav neki pljuju po forumu bez moje prisutnosti.