Citiraj mim prvotno napisa
I, btw, i nove žene isto tako moraju peglati, spremati, kuhati... Ako uz to posvete pažnju i djetetu koje njihov muž ima s drugom ženom, ako tu djecu vole...ne vidim u čemu je problem jer su djeca samo na dobitku ako postoji još jedna osoba koja ih voli. No, to je samo moje mišljenje.
1. govoriš o MM, a ne o BM - samo da primjetim razliku. Ne možeš se zapravo zamisliti u toj situaciji, niti ja nisam mogla do prije par mjeseci
2. ako ta druga žena želi glumiti mamu tom djetetu i odvojiti ga od njegove/njezine biološke majke, to smatram lošim za dijete. To je isto kao da ja sad nađem dečka i pokušam odvojiti svoju malu od MUBM. Kaj bi rekla na to? Eto, dečko je prpošan i fakat se lijepo igra sa malom. Ali postoji jedna bitna činjenica: nije joj tata. A tata je zainteresiran za provođenje vremena sa malom (nije sad čovjek otišao i niti se javlja, niti ga mala vidi). Isto tako i ova žena, nije ona otišla svom ljubavniku ili jednostavno odselila - ona pokazuje želju da odgaja to dijete: pa dijete živi sa njom.