1. Govorim o MM jer nije BM-pitala si, rekla sam ti iz perspektive u kojoj jesam-jednako kao što ti govoriš iz svoje perspektive.elin prvotno napisa
2. Ako neka žena voli tuđe dijete to ne znači automatski da mu "glumi" mamu i da ga želi odvojiti od njegove majke.
Opet nešto što ne mora biti istina. Ako dijete živi s nekim taj netko ne mora pokazivati želju da ga odgaja. Da je tako CZSS ne bi oduzimao zanemarenu djecu, ne bi bilo zlostavljanih...ona pokazuje želju da odgaja to dijete: pa dijete živi sa njom.
Razumijem da si ogorčena i da sve to gledaš s jedne druge strane, ali kad promijeniš kut gledanja meni se ipak čini da je dijete na dobitku ako je voljeno. Pa čak i od neke "lijepe tete" ili "prpošnog dečka". U svemu tome najvažnije je kako se roditelji djeteta postave u novonastaloj situaciji.
Gle, ne poznaš me pa je kolutanje očima skroz nepotrebno. Ne, ne bih cvala od sreće jer bi to značilo da mi dijete nema roditelje zajedno, ali bih bila zadovoljna ako bi hipotetska nova žena mog muža voljela moje dijete. Ne znam zašto ti je to tako čudno. Ti bi željela neku drugačiju maćehu za svoje dijete??? Nije li to onda samo hranjenje vlastitog Ega u stilu: "Moje dijete mene voli više, bolja sam od nove žene mog muža...". Sorry, ja mislim drugačije.ajde, baš te vidim kako bi cvala od sreće

Odgovori s citatom