malena15, žao mi je što si odustala od teme, mada te djelomice shvaćam.

Žena je rekla "trebala bi samo neke savjete, razmjenu iskustva..... " a dobila jezikovu juhu! Većina postova nisu savjeti već osuđivanje i soljenje pameti. Shvaćam da svaka priča ima 2 strane ali ne kužim što su neki svojim postovima htjeli savjetovati - nemoj više voditi dijete u vrtić ni brinuti se za njega da ne bi povrijedila osjećaje njegove majke??
Da ju nije briga za to dijete opet bi ispala vještica.

A one komentare tipa "(biološka) mama je mama kakva god bila" , "majka je ona koja je rodila dijete"... pokušajte napisati na topice o posvojenjima... povrijedile biste mnoge mame tamo...

elin, uz dužno poštovanje, citiram tvoje riječi
malena, sorry kaj ti ovo moram reći, ali mene svaki tvoj post vrijeđa.
Ti si njezinu priču shvatila osobno, a očekuješ da ona sama svoju situaciju doživljava u potpunosti objektivno?
Ne znam niti jedan slučaj na forumu gdje je bio neki spomenut konflikt i obje strane su bile prisutne, kada bi tako bilo pretpostavljam da bi se to onda rješavalo verbalno, a ne preko foruma. Svugdje na forumu netko subjektivno iznosi svoje stajalište, gdje god da krenete čitati - o pedijatrima, ginekolozima, učiteljima, radnicima u HZZO-u, poznatim osobama... pa zašto onda ne i o majkama??

Malena15, voljela bih da ne odustaneš i da se ponovno uključiš u temu i pišeš o tome kako stvari teku i kako se snalaziš pa da i tvoje iskustvo bude nekome drugome od pomoći.