malena15, žao mi je što si odustala od teme, mada te djelomice shvaćam.
Žena je rekla "trebala bi samo neke savjete, razmjenu iskustva..... " a dobila jezikovu juhu! Većina postova nisu savjeti već osuđivanje i soljenje pameti. Shvaćam da svaka priča ima 2 strane ali ne kužim što su neki svojim postovima htjeli savjetovati - nemoj više voditi dijete u vrtić ni brinuti se za njega da ne bi povrijedila osjećaje njegove majke??
Da ju nije briga za to dijete opet bi ispala vještica.
A one komentare tipa "(biološka) mama je mama kakva god bila" , "majka je ona koja je rodila dijete"... pokušajte napisati na topice o posvojenjima... povrijedile biste mnoge mame tamo...
elin, uz dužno poštovanje, citiram tvoje riječiTi si njezinu priču shvatila osobno, a očekuješ da ona sama svoju situaciju doživljava u potpunosti objektivno?malena, sorry kaj ti ovo moram reći, ali mene svaki tvoj post vrijeđa.
Ne znam niti jedan slučaj na forumu gdje je bio neki spomenut konflikt i obje strane su bile prisutne, kada bi tako bilo pretpostavljam da bi se to onda rješavalo verbalno, a ne preko foruma. Svugdje na forumu netko subjektivno iznosi svoje stajalište, gdje god da krenete čitati - o pedijatrima, ginekolozima, učiteljima, radnicima u HZZO-u, poznatim osobama... pa zašto onda ne i o majkama??
Malena15, voljela bih da ne odustaneš i da se ponovno uključiš u temu i pišeš o tome kako stvari teku i kako se snalaziš pa da i tvoje iskustvo bude nekome drugome od pomoći.

Odgovori s citatom