Moram se malo požaliti
Sve je počelo nekako u vrijeme kad sam počela sa prvim AIH, odnosno sa prvim utrićima. Primjetila sam da sam, dok ih uzimam, totalno luda, nervozna i vrlo svadljiva. Pa se to bilo smirilo kad bih prestala s njima, opet javilo kad bih ponovo počela i tako ukrug. Pa su onda došli Menopuri, IVF.
Nakon IVF-a dva sljedeća ciklusa su mi bila koma, trajala po 36 dana, sa PMS-om od 2 tjedna, užas.
Da rezimiram, danas sam shvatila da me ono (ne)raspoloženje koje me nekad držalo samo dok sam stavljala utriće sad drži stalno. Pretvorila sam se u čudno stvorenje, iznimno osjetljivo na svaki krivi mig, pogled, slovo, a s druge strane vrlo otrovno na riječima. U stanju sam od vrlo dobrog raspoloženja prijeći u dizanje nosa, okretanje na peti i treskanje vratima u par sekundi. Kaj je najgore, takva sam uglavnom na poslu.

Svađam se sa dragim prijateljima koji tamo rade, reagiram ko da sam iz vrtića izašla, nemam živaca za stranke, nemam koncentracije za posao i stalno sam ljuta, bjesnim u sebi, kipim iznutra i praskam izvana. Jezik mi je brži od pameti, riječ izleti van prije nego se misao formirala. Užas.
To nisam JA. Ja u svom srcu imam ljubavi za sve ljude, razumjevanja za sve situacije. Ne znam kako da se saberem, kako da se izvučem iz ovog, a vidim da nije dobro. Je li moguće da je sve to emocionalno divljanje uzrokovano raznoraznim hormonima koje sam unijela u sebe u proteklih godinu dana? Je li moguće da organizam reagira na taj način?
Što se događa sa mnom?????