Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: cipele škripe

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno cipele škripe

ne znam spada li ovo pitanje uopće ovdje, ako ne neka ga admin. premjesti na odgovarajuće mjesto molim.
    naime, prošle god sam kupila kožne cipele i sve je bilo ok, ove god kad sam ih počela nositi one "škripe".Jel vam se to događalo nekada?kako to da su odjednom proškripale?jako me nervira kad hodam i svi u firmi znaju kad ja idem , ima li neko sredstvo ili nešto za namazati help, nebi ih baš htjela baciti.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nikom ne škripe?hm...

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

"skripi" li dzon na cipelama ili bas koza na cipelama?
    ako skripi dzon odi kod postolara neka ti postavi cipele sa gumom...jer ako je plastika dole ziher ona skripi pri trenju s podom...
    ili uzmi njeznu neku krpicu i NIVEA kremu i fino kozu istrljaj kremom...dobro ju "natopi" i istrljaj i pusti da se osusi (ne na sunce)....

ja sve svoje kozne cizme,cipele, remene, mazem sa niveom...krema je hidratantna i daje puno vlage sto je kozi vrlo drago....ne dolazi do pucanja i presusivanja koze, ne skripe, i izgledaju ko nove...svako toliko kremica i krpice u ruke i da vidis cuda

p.s.- isto to vrijedi za kozna sjedala u autima kad ih sunce dotuce kroz staklo, sjedala pocnu pucati...nivea, dooobro utrljati i voila

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni jedne cipele skripe, a sto je najgore nisam uspjela shvatiti koje je pravilo - kada ce poceti opet skripati jer ne skripe konstantno

dakle, ako netko ima neku ideju kako natjerati cipele da prestanu skripiti i mene ce obradovati.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

kao sto vec rekoh ili promijeni dzon u gumu (kod postolara) ili mazi cipele nivea kremom....
    ne znam za drugo...moj prijedlog provjeren i svakako ucinkovit...

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala za savjet Leilooa, đon je već gumeni, tako da onda valjda koža škripi..ko bi ga znao,i kao što mia reče nikad ne znam kad će početi/prestati škripati.svakako ću utrljati kremu u njih pa da vidimo..javim se.Imače i ja to redim sa kožnim torbama,jaknama i namještajem ali vidiš nije mi palo na pamet i cipele malo "nahraniti"....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •