-
Evo da te malo utješim. I ja sam u prvoj trudnoći, u 8 tj. završila na hitnoj radi upale sljepog crijeva, mrcvarila se u bolivima 2 dana da bi tek onda skužili što mi je.
Na operaciju hitno i riješili sljepo crijevo.
Nakon toga bebica je bila odlično, sve super, dobro se razvijala do samog kraja (izgubila sam bebicu
pred kraj trudnoće, ali mi se svi doktori mi se kunu da to aposlutno nema veze sa operacijom na početku trudnoće, vjerojatno je bilo njegovo srčeko
.
Nakon operacije mirovala sam 3-4 tjedna, i nastavila dalje. Bilo mi je sve u najbojem redu!
Ureaplazma isto nije ništa strašno, 10 na 3 nije jako visoko (alarmantno je 10 na 5, ali isto ništa jako opasno, kura antibiotika i to je to - moja kuma je imala jako visoku, tu 10 na 5, u 16.tj.-17.tj. i kurom antibiotika riješila sve - sad je već u 24 tj. i sve je dobro)
Ne brini, pokušaj se opustiti jer to je bebici najbitnije, da si pozitivna i opuštena, bez stresa i živciranja (znam da nije lako :/ ) ali je jaaako bitno
!
Držim fige, ali znam da će sve biti dobro, vi ste prošli kritično razdoblje, i bebica je super :D , a to je najbitnije!!
Česte su ureaplazme u trudnoći, i stvarno skoro uvijek bezbolno rješene...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma