Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Do kada teta čuvalica

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Do kada teta čuvalica

Evo moj miš ( ma što miš pravi je mačak vražičak) sad ima 4 godine i mislim ga u 9 mjesec upisati u 8-satni vrtić Do sada je imao kominaciju - vrtić od 8-12,30 a onda teta čuvalica do 16 sati. to mi se čini idealna kombinacija, ona ga čuva od 10 mjeseci, a malac ima dijagnozu astme i bronhitisa , često je bolestan, pa teta onda uskače čitav dan dakle od 8-16 kako nam treba. E sad se ja mislim da ga upišem utaj 8 satni vrtić dok sam ja na poslu uz pomoć mojih koji idu u penziju. Međutim brine me kako će to sve ići i kak će moji to moć s obzirom da je malac zaista često bolestan, zapravo nema tjedna kad jedan dan nije doma radi kašlja. Što mi savjetujete? Je da teta puno košta i znam da je normalno da dijete s 4,5 godine ide u vrtić ali sam malo skeptična....

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Možda nisam dobro shvatila pitanje...
    Ako vam tako paše, zašto mijenjate?

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja bih, da si možemo priuštiti, cijelo vrijeme vrtića zadržala tu opciju - 4 sata vrtić, 4 sata dadilja.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma je, ali ja sam ipak samohrani roditelj, ne mogu se žaliti na primanja ali, teta me dođe 1600 plus to što ostaje prekovremeno dođe do 2000, vrtić je 250, to nam je svaki mjesec 2250, a to je rata za lijepi kredit. 6-satni vrtić je oko 450 kn i to s progaramom za učenje engl. jezika, odmah mi je na putu do posla, bio bi tu od 8 do 15,30 , i on jako voli vrtić, moji su u penziji i rekli su da će ga paziti ako bude bolestan, žive pored mene, mogu ga i ranije skupiti ako treba....ne znam, mogli bi si priuštit još godinu tete, koju btw volimo i ja i mali...da ne kažem da skuha, stavi sušiti veš, sredi stan) al s druge strane dosta je to novaca...uh, činilo mi se jednostavno, ali što se bliži dan da će teta morati otići...nekako... možda sam i ja komotna, naučila sam na ručkić čim dođem s posla

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Tete čuvalice su i neka svakodnevna komunikacija o klincima, meni je sad puno ljepši dan kad mi klince čuva tete, pa popijemo kratku kavicu i porčavrljamo dojmove. Nismo imali tetu više od godinu dana i shvatila sam da mi je i to falilo, a ne samo felksibilnost termina. MM puno radi, pa mi je odgoj često vrlo samotan zadatak - osim foruma

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Noa prvotno napisa
    Ma je, ali ja sam ipak samohrani roditelj, ne mogu se žaliti na primanja ali, teta me dođe 1600 plus to što ostaje prekovremeno dođe do 2000, vrtić je 250, to nam je svaki mjesec 2250, a to je rata za lijepi kredit. 6-satni vrtić je oko 450 kn i to s progaramom za učenje engl. jezika, odmah mi je na putu do posla, bio bi tu od 8 do 15,30 , i
    Aha
    Teško je tu sad nama reći što je najbolje...
    Odvagni još malo, i ova opcija s didom i bakom zvuči ok.
    S druge strane, vezali ste se uz tetu, malo ti i uskoči oko drugih stvari... ne znam stvarno.
    Nisam ti baš pomogla, jel da?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •