Da li tko ima dijete 8-12h u vrtiću a da plaćate manju cijenu?
Čitala sam malo al mi i dalje nije jasno dal se to može ili ne, nije baš jasno napisano.
Pa ako netko koristi, molim info.
![]()
Da li tko ima dijete 8-12h u vrtiću a da plaćate manju cijenu?
Čitala sam malo al mi i dalje nije jasno dal se to može ili ne, nije baš jasno napisano.
Pa ako netko koristi, molim info.
![]()
pa kad prijavljujes dijete prilokom upsa imas opciju pola radnog vremena ili cijelo radno vrijeme, pa vjerujem da je u tome finta.
m smo L. prijavili na cijelo bez obzira sto je 3mj sla samo na 2-3-4h.
aleonisa prvotno napisa
Kad sam predavala molbu pitala sam za tu opciju i rekli su mi da oni u vrtiću nemaju tu mogućnost.
Kao, ili trebamo vrtić ili ne (ton glasa za).
Nisam dalje niš puno pitala, mislila sam si ajmo prvo upast pa ću onda ispitat teren.
Pa eto, ispitujemprvo tu.
I kod nas je bilo ovako.iki prvotno napisa
neki vrtici imaju opciju poludnevnog boravka neki nemaju. to ovisi kako je koncipiran rad, nema pravila.
Svaki vrtić dobiva suglasnost Ministarstva za program koji nudi. To može biti 10 satni,6 ili 5 satni program (postoje i kraći programi, ali ovi su najčešći). Ima vrtića koji su dobili suglasnost samo za 10 satni program. Takav vrtić ne može imati poludnevnu grupu niti formirati cijenu za nju. Na roditelju je izbor želi li plaćati punu cijenu, a da dijete nije prisutno cijeli dan.
Mi imamo Ugovor na 5 sati i plaćamo pola cijene. No, moje je dijete s pp pa ne znam ima li to veze.
Kod nas je u početku samo 4 djece ostajalo poslije 12, sad ih je 7 iz grupe. Ali svi plaćaju punu cijenu 10satnog programa i nema druge mogućnosti.
ja isto mislim da se placa puna cijena... Ja cu se isto raspitati, jer moja mala od 01.04. krece u jaslice, isto od 9-12-