Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Programi u jaslicama

darcy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Programi u jaslicama

Bok,
    Što vi mislite o programima u jaslicama? Mislim na one programe koji djelatnici vrtića izvode s roditeljima i djecom, a koji se dodatno plaćaju.
    Radim u vrtiću, pa me zanima što vas kao roditelje najviše zanima (koje teme, što bi voljeli saznati, što usavršiti, na čemu bi htjeli više raditi sa djetetom, a da za to dobijete stručnu podršku)?

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Molim te da pojasniš o kakvim se programima uopće radi, jer ja nisam čula da u jaslicama postoje ikakvi programi koji se dodatno plaćaju...

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Baby prvotno napisa
    Molim te da pojasniš o kakvim se programima uopće radi, jer ja nisam čula da u jaslicama postoje ikakvi programi koji se dodatno plaćaju...
    x

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Da li govoriš o kraćim programima u popodnevnim satima, radionicama, savjetovalištu..? Ni meni baš nije jasno.
    Postoji cijeli niz tema, obiteljskih radionica koje se provode sa raznih područja i interes roditelja je velik.
    Postoji i Školica za roditelje, razna predavanja...
    Po meni sve temu su jako zanimljive i poučne, ako se radi o boljem roditeljstvu, o edukaciji.
    Budi preciznija, pa ću ti dati konkretne primjere

darcy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Da, mislila sam na sve - kraće ili posebne programe, radionice s roditeljima koje se provode iza 17 sati jednom tjedno... Znam da se u Radosti provodi masaža za bebe, a ja sam imala u planu općenito senzorne stimulacije (masaža, ljuljanje, razvoj koordinacije...). Mi imamo školu za roditelje, ali tu se više priča o odgojnim metodama, a ja bi sve to objedinila - odgojne metode i postupke, njegu zdravog i bolesnog djeteta i stimulaciju razvoja.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Evo drage mamice i ja bi se pridružila ovoj diskusiji s obzirom da moje zato jan-Renato uskoro kreće u jaslice .Mi živimo na Črnomercu i ići ćemo u Šumsku Jagodu pa me zanima ima li netko iskustva za tim vrtićem i dali oni imaju ovakve programe u kakvima vi ovdje pišete . Smatram da bi meni takvi programi jako pomogli s obzirom da se trenutno malo teže snalazim sa malenim .
    Voljela bi malo naućiti kako svom sinu biti kvalitetnija mama i kakao mu dati naj bolje što mogu da odraste u sretnu i zadovoljnu osobu. :D

frida editirala broj smajlića

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •