Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Plivanje za djecu sa pp

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Plivanje za djecu sa pp

Jučer smo bili kod fizijatra koji nam je preporučio da Lucija ide na plivanje. Dijagnoza nam je CPK, na trenutke je još hipotona. Našla sam da PK Natator ima program za djecu sa pp, ali su svi termini popunjeni do ljeta. Da li još negdje u ZGB ima takav program?

Mislim mogu ja nju odvesti na bebe ribe, ali nisam sigurna da je to ok za nas.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Na bazenu u Utrinama ima plivanje za djecu sa pp. Ali ne znam kako se klub zvao. Probaj progooglati.

otocanka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ne znam da li je ovo isti program koji vodi PK Natator
    http://www.udrugapuz.hr/programi.htm

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hvala na savjetu.

Kontaktirala sam na mail voditeljicu programa plivanja za djecu sa pp PK Natator i postoje dva termina, jedan na bazenu Utrina a drugi na bazenu Mladosti Jarun.

MM će otići jedan dan da ispita detalje što se točno radi.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ne znam što je natator, ali pred par godina smo išli subotom na mladost na plivanje z adjecu s pp koje je vodila ana sršen-u stvari njezini kolege, ona se jednom pojavila.bili smo dosta puta, krasno , ispunjujuće iskustvo. dijete je uživalo, mi također. moje dijete nema vidljivo fizičko oštećenje , ali je prekrasno bilo konačno uživati na bazenu da te svaka baba ne zagleda kad dijete zacvili i zavrišti. mogli su biti i braća i sestre , tako da je to bilo stvaaarno super!

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj sunnyapril1 prvotno napisa
    ne znam što je natator, ali pred par godina smo išli subotom na mladost na plivanje z adjecu s pp koje je vodila ana sršen-u stvari njezini kolege, ona se jednom pojavila.bili smo dosta puta, krasno , ispunjujuće iskustvo. dijete je uživalo, mi također. moje dijete nema vidljivo fizičko oštećenje , ali je prekrasno bilo konačno uživati na bazenu da te svaka baba ne zagleda kad dijete zacvili i zavrišti. mogli su biti i braća i sestre , tako da je to bilo stvaaarno super!
    Natator je plivački klub unutar kojeg radi i Ana Sršen.

Drago mi je da imaš pozitivna iskustva sa njima, jer bi i mi išli subotom na Maldost....termin na Utrinama nam nikako ne odgovara.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Moja iskustva pozitivna su za skolu plivanja Plivajte s nama www.skolaplivanja.webs.com

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •