davno sam imala sportsku ozljedu lijevog koljena...
tako je i nalaz govorio : sportsko koljeno lijeve patele...
navodno nista strasno, hrskavica mi se doslovno iskidala unutra i iz dana u dan se sve vise "smanjuje i nestaje"...bolovi katastrofalni...
posto sam iz Rijeke, takoder sam isla u Lovran, kod ortopeda, sportskih specijalista bla bla...rekose mi - NE cucati, NE trcati po tvrdim povrsinama, NE klecati :? :? :? ... tu je moja karijera propala...pfff...
4 godine sam bila na listi za operaciju, helouuu?! i na kraju sam odustala...
drzim se koliko mogu pravila, neko vrijeme sam nosila protezu za pomoc koljenu pri hodu, al mi nije pomoglo ..lakse mi je bilo bez toga...

danas je ok...iako, osjecam strasne bolove pri promjeni vremena (ko stara baka) pri dugoj setnji dolaze bolovi takoder...a sjedenje za kompom skracujem maksimalno, ili podizem noge ne stolcic....

ako te boli sa strane koljena (lijeve ili desne strane) obrati se specijalistima, mozda su ligamenti dobili po prstima...ali sve dok imas longetu ne brini se, jer dok ju imas, ligamenti ce se (ako su osteceni) samo regenerirat...
osim ako nisu skroz popucali, sto cisto ne jerujem, jer da su ozbiljnije osteceni, nebi mogla hodat sa prvobitnim zavojem niti ista...bolilo bi te ko vrag...
u svakom slucaju nakon longete obrati se prof.ortopedu...jer nakon sto ozljedis koljeno mozda ce ti dobro doci pravi ulosi koje ti naprave po mjeri...ja ih stavljam u svaku cipelu i jako jako mi pomazu..bez njih sam ko bez obuce....

sretno, i zelim ti brz i bezbolan oporavak....