Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: kad su vam bebe počele imati 2 dnevna spavanja?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno kad su vam bebe počele imati 2 dnevna spavanja?

moj ima 5,5 mj i još uvijek je dnevno spavanje prilično neuredno. znam da je to sve vrlo individualno ali me zanimaju iskustva. kuma ima malu 5 dana stariju od mog i oni odavno imaju ritam. moj još uvijek spava po par puta, nekad 40 min, nekad manje, a nekad se zalomi i 2 h u komadu.htjela bi to malo dovesti u red mada je još možda malo prerano...?

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Moj L i dan danas nema ustaljeni ritam. kad je krenuo kod tete čuvalice, ona ga je naučila da oko 11h odspava, no doma se ne da. Zadrijema kad se umori, što je vrlo, vrlo rijetko.
    Dok recimo mala od frendice ima točno određen raspored (6.30h ustaje, 11h spavanje I, 16h spavanje II, 20h ukrevet)

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nikad, to mi je bio sf

Početno

Moja kćer je imala 2 spavanja kada je bila mala,mala..Par mjeseci, upravo kao i tvoje, više nema 2 spavanja od njenog 9og mj.Sada se budi u 08:00,pola 9 kako kad, ponovno spavanje u 12:30 do 14:30,15:00 ovisi koliko joj se da, poslije je kupanje u 19:30,poslije kupanja papica i spavanje sve do jutra

Vala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moj Jakob se zadnjih tjedan dana počeo buditi u 5.30 ,do sada je spavao do 7.30. Spava 2-3 puta dnevno po pola sata. Nedavno sam skužila kad se probudi i ako ga nosam, on ponovo zaspi pa tih pola sata znaju se otegnut do 2 sata, najviše. Zaspi između 19-20h.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa
    nikad, to mi je bio sf
    i kod nas debeli SF

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Nemam pojma, kad trlja okice već sam s njom u krevetu i siki i zaspi, nekad 2 puta a nekad 3 puta dnevno zadnja 2,3 il 4 mjeseca otprilike. Ne mogu točno reći jer ritam non-stop mijenja.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja sam rodila 23.9., pet dana poslije tebe. Malena zadnja dva tjedna spava 2X dnevno, treće spavanje je potpuno izbacila, s tim da ova dva puta odspava po sat i pol do dva, ali na cici (a prije bi sama odspavala, ali kraće). Ovako je ok jer navečer ide ranije spavati. Sinek mi je 2X dnevno počeo spavati s oko 9mjeseci, a s godinu dana je počeo spavati 1X dnevno i tako je i danas.

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mi smo dnevna spavanja imali prva 2 tj.
    sad ih uopce nema.eventualno u kolicima ili ak ja legnem s njim pa max 1h.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Moj dečko je počeo 2x spavati s 7 mjeseci. Sad ima 8 i traži svoje pravo spavanja u njegovo vrijeme. Odrapi od 1 sat pa sve do 2,5 (pa ja neznam više kud bi sa sobom ) 8)

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

F ima 9 mjeseci i spava dnevno, otprilike, 4 puta po pola sata - u prilicno pravilnom ritmu.

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moja cura je u zadnjih nekoliko tjedana uhvatila dva dnevna spavanja i to oko 11 jedno 45-60 min i popodne ako idemo vani u štenju tada zaspi nakon 15-ak min i odspava oko 3 sata,ali to popodnevno spavanje jedino ovisi ako idemo vani,kući nema šanse za toliko dugo zaspi

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

evo, moj za ovakvih kišnih dana super spava, to sam baš skužila da utječe na njega,i to po 2 h, ali zato kad je normalno vrijeme 4,5 puta po cca 30-40 min......... :/

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moj bebać ima 6 mj.i spava dva puta dnevno prvo oko 11 pa do 13 i 30,pa onda oko 16 pa do 18 i 30 i na noćno spavanje oko 21 i 30.Ali moram naglasit da je moja beba bas spavalica i spava cijelu noć ujutro do 9 sati :D

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ninavk prvotno napisa
    Moj bebać ima 6 mj.i spava dva puta dnevno prvo oko 11 pa do 13 i 30,pa onda oko 16 pa do 18 i 30 i na noćno spavanje oko 21 i 30.Ali moram naglasit da je moja beba bas spavalica i spava cijelu noć ujutro do 9 sati :D
    Kako???
    Moja je totalna nespavačica...i po danu i po noći...

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moja je definitivno velika spavalica. Spava cijelu noć od ponoć do podne. Preko dana ima svoje periode spavanja, sigurno zaspi 2 puta do navečer i spava nekih sat vremena.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moj bebač ima 3.5 mjeseci i preko dana kunja po 15 minuta nekoliko puta i to samo ako zaspi na ciki. Uglavnom spava u dnevnom na podu, a provali smo i u krevetiću ali ništa. U kolicima isto tako.

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

moj malac je "uveo" dva spavanja s nekih 6-7 mjeseci, a s 11-12 mj počeo je spavati jednom dnevno

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Moj mali je uveo dva spavanja s nepunih 5mj. 8)

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Agata, tvoj mali na fotkici je jako sličan mom sinu, čak su i blizu rodjeni!

inače, moja kćer (4) je bila spavalica (još uvijek je, što se tiče noćnog spavanja), ali ovaj moj malac, ajoj! nema pravila, tj. od dana do dana, ponekad odspava 3-4x dnevno, ponekad samo jednom

noćno spavanje neću ni spominjati (osobito u zadnje vrijeme zbog izbijanja zubića tj upravo mu je danas izbio 1.!)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •