Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Posao i beba?!

YellowSky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Posao i beba?!

Idu li ta dva zajedno? Uspeva li vam? Meni je jako tesko da se organizujem... Cim sednem za komp, bebac zeli u ruke, zeli da siki, ma vec nesto
    ima li neko ideje, savete?

tenshi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

koliko ti je staro dijete?
    ja radim nocu, to je jedini savjet koji ti mogu dati...evo i sad se spremama raditi, ali sam svratila prvo malo na forum
    inace, kad imam nesto za dovrsiti preko dana, rijetko kad uspijem, samo ako se nekako uspijem iskobeljati piz kreveta prije djece - inace ostavim upaljen komp da kao u nekom slobodnom trenutku bar malo nesto prevedem, ali komp gori cijeli dan, a prijevod - nula bodova

YellowSky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Malisa ima 5 i po nedelja!
    Bojala sam se takvog odgovora ali, verovatno mi ne preostaje nista drugo nego da se odreknem finog nocnog sna!

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

...evo i mene napokon, kazem tako jer sam stvarno premorena od moje temperamentne bubice . Stvarno se divim svakome `ko eto,.. mora/zeli na posao jer ja ne mogu....bar ne jos neko vrijeme...

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ja sam probala s prvim djetetom. Meni to nije išlo. Ponekad u životu moramo činiti stvari da preživimo, i tada se mora što se mora. Ipak, ako ikako možeš - nemoj raditi. Beba sve osjeti, treba te, i ti trebaš nju, trebaš odmor... to tako brzo prođe, a taj period tako jako puno znači za svih vas...

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

YellowSky, a bebač ti inače da da spavaš? mislim bio bi ti neprekinut san? ako da, pa blago tebi! i ja nekad pomislim, kako ionako užasno spava on, pa onda i ja, mogla bi direkt i ostati budna noću. ali onda, kako se noć bliži, želim i to malo isprekidanog sna.
    tenshi, svaka čast ako uspiješ tako na leteći nekad nešto prevesti!
    ja trebam koncentraciju za posao, pa tako radim dok se bebe i mm igraju u drugoj sobi ili nekako. teško mi je kombinirati sve, tek sam opet počela i pitam se kako se sve stigne i ima vremena za sve...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •