-
Posao i beba?!
Idu li ta dva zajedno? Uspeva li vam? Meni je jako tesko da se organizujem... Cim sednem za komp, bebac zeli u ruke, zeli da siki, ma vec nesto
ima li neko ideje, savete?
-
-
Malisa ima 5 i po nedelja!
Bojala sam se takvog odgovora
ali, verovatno mi ne preostaje nista drugo nego da se odreknem finog nocnog sna!
-
...evo i mene napokon, kazem tako jer sam stvarno premorena od moje temperamentne bubice
. Stvarno se divim svakome `ko eto,.. mora/zeli na posao jer ja ne mogu....bar ne jos neko vrijeme...
-
Ja sam probala s prvim djetetom. Meni to nije išlo. Ponekad u životu moramo činiti stvari da preživimo, i tada se mora što se mora. Ipak, ako ikako možeš - nemoj raditi. Beba sve osjeti, treba te, i ti trebaš nju, trebaš odmor... to tako brzo prođe, a taj period tako jako puno znači za svih vas...
-
YellowSky, a bebač ti inače da da spavaš? mislim bio bi ti neprekinut san? ako da, pa blago tebi! i ja nekad pomislim, kako ionako užasno spava on, pa onda i ja, mogla bi direkt i ostati budna noću. ali onda, kako se noć bliži, želim i to malo isprekidanog sna.
tenshi, svaka čast ako uspiješ tako na leteći nekad nešto prevesti!
ja trebam koncentraciju za posao, pa tako radim dok se bebe i mm igraju u drugoj sobi ili nekako. teško mi je kombinirati sve, tek sam opet počela i pitam se kako se sve stigne i ima vremena za sve...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma