Vidi rezultate ankete: Da li se osjećate elegantno?

Glasači
17. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Ponekad - zavisi od raspoloženja

8 47.06%
  • Da - skoro uvijek

2 11.76%
  • Ne - skoro nikad

6 35.29%
  • Ponekad - zavisi od garderobe, šminke i nakita

1 5.88%
Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Da li se osjećate elegantno?

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Da li se osjećate elegantno?

Bez obzira na svoju sadašnju težinu ili prijašnju ja sam se uvijek osjećala kao slon u trgovini stakla.

Elegantnu garderobu baš i nisam nosila, ali bih je probavala u trgovinama i slonica Nelica bi bio najbolji opis. A šta mislim pod elegantnim? Pa neke lijepe hlače, košuljica, može i neki džemperak preko ili NEŠTO...

I godinama gledam ljude oko mene. Stvarno postoje djevojke/žene koje su uvijek elegantne pa bile obučene u trenerku ili neku lijepu lepršavu haljinu, kilaža nebitna. Čak su i cipele nebitne, pa i šminka, jednostavno su elegantne.

Inače stvarno mislim da su cipele jako bitan "detalj" u oblačenju, a meni najgore za izabrati zbog njihove neudobnosti.

Sada me zanima da li sam jedina u svom razmišljanju i da li se osjećate VI elegantnima, jer se ja ne osjećam?

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Eto, ja bih rekla onako kako sam i glasovala-ponekad
    Danas sam si recimo prestrašna, kao i uvijek ponedjeljkom, da ne pričam da sad sjedim na poslu u trudničkoj majici (a nisam trudna) koja se malo više ofucala i isprala nego što sam zapamtila, da sam tek u uredu uočila fleku na nogavicama , ali zato dojam možda popravljaju lijepe čizme
    Znam što misliš kad govoriš o elegantnima ma što obukle-takva je npr. moja šefica (znam da ovo ne čita, nije ulizivanje ), međutim ona baš ima neki svoj stil, super poluotkačenu odjeću (onako, zanimljive i neobične suknje, košuljice, majice, kaputi, ma divno!) i još neki ljudi koje znam.
    Ja nemam svoj stil, i to me ždere, samu sebe iznenadim nekim odabirima, neke stvari jednostavno "nisu ja", ali kad pogodim-budem si krasna!
    Iako, priznajem, u ovoj fazi viška kila, nikako si ni u čemu nisam dovoljno elegantna ni zgodna, sanjam o ljetu dokad ću se valjda stesati, pa će tek onda biti baš onako kako treba. (drugi i treći mjesec su mi uvijek najkritičniji, još se ne riješim holiday weight, nego natrpam još pokoju kilicu, a za dijetu mi ne bude dovoljno toplo)

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Glasala, pa da i odgovorim. Ponekad - zavisi od raspoloženja, iako je to često i povezano s odjećom i cipelama. Kad sam dobro raspoložena, više ću se i potruditi oko odijevanja.
    Do prije 3 tjedna bih ti odgovorila da se ne osjećam elegantnom - bila sam na porodiljnom, stalno u tenisicama i spremna na sklapanje/rasklapanje kolica, bez ikakve šminke da ne zamrljam malca itd. Znala sam izgledati i besprizorno (ma tko će sad prati kosu samo za đir po kvartu ). Sad sam počela raditi pa mnogo više pazim, i sasvim se drukčije osjećam. Vjerujem da će pola foruma reći ovako nešto.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Kod mene to najviše ovisi o činjenici imam li frizuru ili barem jel mi je kosa čista.
    Ako mi je kosa neoprana onda mi džabe sve ostalo.

Inače sam uglavnom "sređena" - stavljam navodnike jer se pojam sređena razlikuje od prigode do prigode. Npr. izaći u štiklama na plac mi nije sređeno nego preser... (po mom mišljenju).
    Našminkana sam 95% vremena, uglavnom si izgledam primjereno situaciji u kojoj sam - možda netko može misliti da znam pretjerati, no to je posljedica strogog dress coda i moje fobije ostale iz teen dana.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pa imam par stvari u kojim sam si baš kul i koje volim nositi. A neke su mi onako, ok, no ništa posebno se ne osjećam u tome.
    No, elegantna baš i nisam
    Samo kul

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

jako rijetko se osjećam elegantno

i da, i ja se divim ženama koje imaju stila i ma što nosile, znaju nositi..

tješim se da se još tražim

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam suprotnost od elegancije, nešto skroz deseto. Elegantna sam poput desetogodišnjeg dječaka

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Da, imam svoj stil i najčešće se osjećam elegantno.
    Ponekad imam loš dan, no bez obzira na kile ja sam si najčešće baš ok

dani39 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Meni je teško biti elegantna zbog viška kg,sve mi izgleda smješno
    pa pošto sam sportašica najčešće nosim sportsku odjeću,nije elegantna
    ali je udobna a daleko od toga da ne bih možda htjela nositi nešto elegantno,ali kad baš nema ni izbora za nas punije.

Jedino kad se ide u svatove,krstitke onda je to donekle to.....a inače nisam baš ni tip za svakodnevnu eleganciju(dakako da volim vidjeti ženu sa stilom ali to treba znati i nositi-što ja neznam-meni je neugodno kad se sredim)smješno ali istinito.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Uhh. Ne bih rekla da se ikad osjecam, a kamoli izgledam elegantno, ako je elegantno iskljucivo ono navedeno (glasala - 'ne' jer sam si tako nekako prevela pitanje). Ne posjedujem niti jedne cipele na petu (povisenje od, recimo, jednog jedinog centimetra me smeta), nemam niti jednu kosulju, niti jednu klasicnu suknju. Ne sminkam se nikad, a niti onda. Ne nedostaje mi nista od navedenog niti mislim da cu to ikada oblaciti, niti da cu se poceti sminkati. Cini mi se da te iste stvari na meni ne moze zamisliti nitko tko me zna.

U isto vrijeme, osjecam se odlicno u svojoj kozi (koje ima.. viska.. zajedno s, uhh, podstavom ispod nje... al radim na tome!!) i zadovoljna sam onime sto oblacim. Obozavam boje, vecina cipela mi je barem malo neobicna, zastitni znak su mi sarene carape. Najbitnije od svega mi je da sam cista. I da mi je oprano svih 300 kila kose.

U vrlo dosadnoj i konzervativnoj radnoj sredini, cula sam pokoji zao jezik kako se pita imam li honoraran posao u cirkusu. Takvi me komentari zabavljaju.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kaae, pa pitam da li se ti osjećaš elegantnom? Bez obzira na odjeću... i šarene cipele
    Pretpostavljam da ono što kažeš - ja bih te vidjela kao elegantnom...

Dani39, isto kao Kaae, meni stvarno ima ljudi koji imaju viška kila, odjeća i baš nije neka bog zna kako elegantna, ma može biti i obična KUĆNA trenerka, ali su MENI elegantni...izgledaju pojavom elegantni.

E sada, kada pričam sa svojom najboljom prijateljicom ja njoj kažem kako ona meni elegantno izgleda i u kojoj odjeći i kako je ja vidim - većinom mi je elegantna, a ona kaže da se ona ne osjeća, ali da mene vidi elegantnom.... a jaaaaaa, kada hodam osjećam se kao neki sumo borac bez tračka elegancije...
    aaaaaaah...

insomnia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ne osjećam se elegantno. Ali, ni ne želim se tako osjećati. Više volim biti posebna, drugačija... imati svoj stil. I uglavnom sam zadovoljna.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni se baš čini da bih se oduševila kad bih vidjela Kaae

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ma, mislim da -da.
    Gracilna sam (hvala genima) i svjesna svojih pokreta pa valjda zato.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa
    Meni se baš čini da bih se oduševila kad bih vidjela Kaae
    I ja isto tako mislim...
    A tebi bi odmah primjetila tu fleku

Nego, upoznala sam jednu forumašicu na primopredaji sa forumske burze (da zna o kojoj pričam kupila je šal i kapu) i ja sam se oduševila osobom. Jako vesela i elegantna - bez obzira na kile... baš sam bila pod dojmom...

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja imam viška kilograma i bez obzira na to oblačim se moderno i elegantno. Kilogrami nisu prepreka.
    I uz to što se osjećam elegantno, osjećam se i drugačije i posebno. Jedno ne isključuje drugo jer imam svoj stil.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sad kad čitam, zavisi što je tebi, Maslačkice, elegantno.
    Kad čujem riječ elegantno: to je meni teta u kostimu s cipalama s potpeticom.
    That's not me

dani39 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    pa pitam da li se ti osjećaš elegantnom?

ne

Dani39, .... a jaaaaaa, kada hodam osjećam se kao neki sumo borac bez tračka elegancije...
    aaaaaaah...
    ista stvar i kod mene pa se ni nemogu osječati elegantnom jer sumo borac to nikako nije.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tema je prebanalna i u skladu sa pravilima...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •