Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Babe iz kvarta

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Babe iz kvarta

Uglavnom, stvarno ne vjerujem u svašta, katolik sam. Ali danas mi se dogodilo nešto čudno. Šećemo se Iva, moja seka i ja. Iva na biciklici. U susret na idu tri babe iz kvarta ( jednu znam jer ima unučicu malo stariju od Ive) i tako stanu one ispred bicikle, ajme vidi je kako je slatka, ajme da si je vidila neki dan sa sunčanim naočalama, a ono oblačno. Ma bez veze su je tlačile kako se zove bla bla i dvi od njih tri odu, ava treća zastane vrati se i kaže ja ti baš volim malu djecu, baš si lipa, povuče je za rukav tako da joj je rukica ostala unutra i kaže ma jati to radim svoj djeci da bolje rastu :shock: Ma nevjerujem u babe vračare, ali mislim di joj je pamet. Baš sam pukla, stvarno me iznenadila i nisam reagirala. Sljedeći put neću sigurno dopustiti niti jednoj babi u kvartu ne da je takne, nego da je pogleda A htjela sam biti pristojna :/ Cijelo vrijeme mislim što sam mogla napraviti, ma baš me iznenadila i nije mi svejedno iako ne vjerujem ali me kopka

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Koliko puta pogledano, nitko da odgovori, a samo sam htjela malo utjehe da nisam jedina da i vas tlače babe iz kvarta

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

to mi zbilja nikad ne pada na pamet
    ja baš volim kad mi dijete navlače babe (naravno, dok god vidim da njoj ne smeta) jadne bakice, dosadno im je a djeca ih ne posjećuju...
    i volim da mala komunicira s ljudima da ne postane slična meni

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Baš i ne kužim u čemu je problem :? osim da ti babe iz kvarta idu na živce, ali ne vidim tu razloga za takav bijes.
    Bakice jednostavno žele komunicirati, dijete im je slatko, i to je to...
    Mene bi zasmetalo jedino da primijetim da se dijete u takvim situacijama osjeća nelagodno.

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ma nije ni meni problem stati i popričati s bakicama, pa vidiš da mi to uredno radimo, poznaju nas po kvartu. Nego mi je čudno to kako se ova vratila povukla i još kaže ja ti to radim svoj djeci da bolje rastu i ode. Baš mi je bilo nekako ružno to. Sve ovo tepaanje, njinji njinji i slično mi je ok. Ma i oni svakakvi savjeti dobro je zakopčaj, obuci je, bla bla bla, ali ovo mi je baš bilo čudno ili sam ja zabrijala 8)

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zabrijala si.

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ok ja sam zabrijala , lakše mi je

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pa neće ti previše narasti

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

To ti je kao onao kad ti gledaju bebu pa kažu"Puj,puj što si ružna."
    Znaš ,da ju ne ureknu.

Samo 8) ...

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    pa neće ti previše narasti
    A tata dvometras!
    Citiraj pale prvotno napisa
    Koliko puta pogledano, nitko da odgovori, a samo sam htjela malo utjehe da nisam jedina da i vas tlače babe iz kvarta
    Mislis da bi se neka usudila!
    Pomalo i smiri

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

bila je tema s ovim pujpuj što ti je ružno dijete, pa sam ja mislila u prvi tren da si ti mislila da je baba bacila urok na malenu

ali sad ne kužim u čemu je zapravo problem? što je baba grubo povukla malenu za majicu?

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

To samo ti možeš znati jesi zabrijala ili ne. Jer babe od bakica se razlikuju. A ti jedina od nas znaš je li ta gospođa bila baba ili bakica.
    Imam i babe i bakice u kvartu...od baba mi sve ide na živce, a od bakica ništa. Valjda zato i jesu bakice što se trude da čovjeku ne stanu na žulj.

Meni recimo moja svekrva ide na živce- čim netko kaže da je dijete slatko, ona bi ga trčala umivati... i masu sličnih stvari Pa kad bi mi slične stvari radila još i neka baba na ulici, ne bi mi baš bilo svejedno.

I ne znam stvarno kako možeš doći vruće glave na forum i izazvati opće čuđenje što si se zbog nečega uzrujala?! Mislim ono- kakva si ti mama kad se uzrujavaš?! Svašta.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Dok god mu ne daju brda slatkisa bez mog odobrenja, mogu ga gledat kolko hoce i ako im je bas zelja, povuc ga za rukav (iako ja sumnjam da bi on to dopustio)

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja se ne bi uzrujala, meni je to baš simpa - ja općenito na cesti, dućanu - volim razgovarati sa strancima i lako uspostavim kontakt i nimalo me ne smeta kad mi djecu gledaju, komentiraju i "pipaju", dok ne nude slatkiše dobro je. No nismo svi isti. Dok sam i trudna bila - baš sam voljela da mi svatko - ali svatko - pipa trbuh - ponosila sam se i bilo mi drago neizmjerno, shvaćala sam to kao dobrodošlicu nerođenog na ovaj lijepi svijet. a znam da neke trudne grizu na to. sve ovisi o ženi.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa
    To samo ti možeš znati jesi zabrijala ili ne. Jer babe od bakica se razlikuju. A ti jedina od nas znaš je li ta gospođa bila baba ili bakica.
    Imam i babe i bakice u kvartu...od baba mi sve ide na živce, a od bakica ništa. Valjda zato i jesu bakice što se trude da čovjeku ne stanu na žulj.

Meni recimo moja svekrva ide na živce- čim netko kaže da je dijete slatko, ona bi ga trčala umivati... i masu sličnih stvari Pa kad bi mi slične stvari radila još i neka baba na ulici, ne bi mi baš bilo svejedno.

I ne znam stvarno kako možeš doći vruće glave na forum i izazvati opće čuđenje što si se zbog nečega uzrujala?! Mislim ono- kakva si ti mama kad se uzrujavaš?! Svašta.
    Ima hrpa baba koje su mi jako simpatične, baš su zavoljele moju djecu (malo misto a nas ima svugdi), pogotovo malenog koji ih je šarmirao do kraja. A ima njih 2,3 koje su mi prestrašne, na njima vidim da ne vole nikoga, da se pretvaraju, da su neke zločeste babuskare i njima ne dam da se približe mojoj djeci.

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

da - isključujem i ja zločeste, no na sreću takvih je uvijek malo a većinom takvi/takve i ne gledaju djecu - vide samo sebe. ko zna kakve ćemo mi babe biti. superbabe

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ma jednostavno mi je sve to bilo ružno, prvi put joj je netko prišao s takvim pristupom. Ali dobro, sad znam za ubuduće, sljedeći put kad vidim tu babu pristojno ću joj se javiti i povući za nogavicu i reči ću joj da joj ja to za dobar san
    Ali stvarno ne kužim te bapske fore, ma komentiraj što god hoćeš, ali pipkanje neke babe koju vidim u prolazu.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Nama nitko ne prilazi, valjda ih ja odbijam svojim stavom

No, ozbiljno, ne volim kada mi se nepoznati ljudi na cesti obraćaju djetetu ili ga ne daj Bože krenu dirati. Ako se baš imam želje obratiti malom djetetu (npr. karikiram, dati pusu) onda valjda prvo pitat mamu smijem li.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Meni je to skroz normalno, to da nam ljudi priđu ili da nešto upitaju moje dijete. Pa ja sam tu pored njega. Ako se djetetu ne odgovara i ne priča, neće odgovoriti.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Postoji već jedan topic na ovu temu

pipkači beba i trudnica

S obzriom da na ovom pdf-u ne pričamo o djeci, roditeljstvu i sl...molim lijepo da se sa ovom temom prebacite na onaj linkani topic.

Ovu temu ću zaključati.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mene ovo ne bi previše dotaknulo, zapravo uopće ne bi o tome razmišljala. Sorry, pale ne vidim problem. Moja ti je deviza: ne vjerujem u te gluposti, ali ako netko to napravi - o.k. ništa strašno, neka se nađe za slučaj da nisam u pravu 8)

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Citiraj Ninči prvotno napisa

Ima hrpa baba koje su mi jako simpatične, baš su zavoljele moju djecu (malo misto a nas ima svugdi), pogotovo malenog koji ih je šarmirao do kraja. A ima njih 2,3 koje su mi prestrašne, na njima vidim da ne vole nikoga, da se pretvaraju, da su neke zločeste babuskare i njima ne dam da se približe mojoj djeci.
    Tako i ja...ima par dežurnih baba u selu koje su mi prije nego što sam rodila zagorčavale život. Samo jedan primjer- obratile su se policiji- koja je došla na uviđaj zbog neke prometne nesreće- da mi imamo psa i da pas kad one prolaze dođe do ograde i laje...do MOJE ograde, u MOM dvorištu! I to sve pred MM-om (koji je bio svjedok nesreće pa je bio na uviđaju.) I što bih trebala? Takve ljude (babe ili mlade-totalno nebitno) pustiti da mi se odjednom ljigave oko djeteta? Ne dolazi u obzir. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikad!

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Postoji već jedan topic na ovu temu

pipkači beba i trudnica

S obzriom da na ovom pdf-u ne pričamo o djeci, roditeljstvu i sl...molim lijepo da se sa ovom temom prebacite na onaj linkani topic.

Ovu temu ću zaključati.
    zaboravih zaključati. :/ Molim lijepo da nastavite na već otvorenoj temi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •