Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: trudnicke zelje i beba? primjecujete li slicnosti?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno trudnicke zelje i beba? primjecujete li slicnosti?

kad sam bila trudna gadilo mi se meso, nisam ga mogla niti vidjeti, a kamoli jesti.
    moja Tara danas ne voli meso, uopce ga ne zeli jesti i kaze da smrdi.

u trudnoci sam najvise jela voce, prva tri mjeseca zivjela sam na mangu.
    Tara obozava voce i povrce, mango joj je zakon.

maline i kupine sam tamanila. Tara moze pojesti cijelu kutijicu malina.

imate li takvih slicnosti?

kikica2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam u trudnoći, za razliku od inače (uopće ju ne jedem), jela puuno paštete, a Karlo sada obožava paštetu!

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Trudničke želje obično ukazuju da nešto fali u organizmu, odnosno da bebi nešto fali.
    Zato je dobro "osluškivati" svoje želje, pa onda izabrati nešto zdravo.
    Npr. ako je ta želja baš pašteta - možda je bolje da pojedeš neke iznutrice.
    Ako je to želja za slatkim - pojedi neku tjesteninu.
    Često se događa da žena u trudnoći počne jesti hranu koju prije trudnoće nije ni pogledala. Ili npr. da vegetarijanka počne jesti meso ili obrnuto.
    Dakle, trudničke želje nisu za zanemariti, samo razmislite o tome što vam vaše tijelo poručuje i izaberite najzdaviju opciju.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam očito neka sretnica - u trudnoći mi nije bilo muka niti jedan jedini dan, tamanila sam od hrane sve živo ( osim npr. gorgonzole koju i inače očima ne mogu da vidim ), moj G. oduvijek jede sve i svašta. Blago meni

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mogu samo podpisati ovo od Poslid. jos nisam rodila pa da znam kako ce biti sa bebom, ali na prvi osjecaj da zelim nesto jesti razmisljam sta ima u tu namirnicu i zasto je zelim. Ne jedem meso, nisam jela ni ranije i ne osjecam tu potrebu.

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Poslid prvotno napisa
    Trudničke želje obično ukazuju da nešto fali u organizmu, odnosno da bebi nešto fali.
    Zato je dobro "osluškivati" svoje želje, pa onda izabrati nešto zdravo.
    Npr. ako je ta želja baš pašteta - možda je bolje da pojedeš neke iznutrice.
    Ako je to želja za slatkim - pojedi neku tjesteninu.
    Često se događa da žena u trudnoći počne jesti hranu koju prije trudnoće nije ni pogledala. Ili npr. da vegetarijanka počne jesti meso ili obrnuto.
    Dakle, trudničke želje nisu za zanemariti, samo razmislite o tome što vam vaše tijelo poručuje i izaberite najzdaviju opciju.

Potpisujem i dodajem da je često želja za nečim slatkim zapravo poruka da tijelo treba više bjelančevina.

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ima tu nesto.
    Ja sam jela kisele krastavce (to mi je bio jedan od simptoma trudnoce) i obozavala sam svaku vrstu voca. Danas moja malena obozava krastavce, na opce cudjenje svih a voce ne bira...sve voli jesti.

Ova trudnoca je drugacija...volim slano i mesno, uglavnom kuhano. Voce bas i ne, ali cekam sezosko proljetno i ljetno.

Pepe2 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Meni isto ovo s kiselim krastavcima...i moja je malena isto tamanila kisele krastavce....sjecam se da sam u T počela jesti zelenu salatu i danas moja kci voli salatu...

babel avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Meni je sve isto kao i sweetmint. I moja cura danas voli kisele krastvce i voće a sada bi samo kuhano...

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja sam jela samo voće i juhu od teleće koljenice (naravno, samo tekućini, bez mesa)

M. obožava voće a ne voli meso 8)

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ne primjećujem apsolutno nikakvu povezanost.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •