takodjerForka prvotno napisa
takodjerForka prvotno napisa
A daj mi reci kako da dođem do cookija? Tools, Internet options i onda tražim cookije, ali ja ti to ne vidim...anchie76 prvotno napisa
Izadji iz rodine stranice. Ugasi explorer. Upali ga, odi u TOOLS => INTERNET OPTIONS i tamo stisni DELETE COOKIES i DELETE FILES (klikni na kucicu da ti obrise i offline pages)
Izgasi explorer, upali ponovo i onda se ulogiraj.
Kad ovo napravis, kompjuter ce "zaboraviti" sve passworde za pristup raznim internet stranicama sto je prije pamtio, pa imaj to u vidu (ako nisi na svom racunalu ili ti komp pamti neke bitne passworde za pristup raznim web stranicama).
Anchie76 hvala - samo je bilo kratkog vijeka... jedno 10 minuta je trajalo.
Ma bilo mi je isključivo povezano sa unable to connect. Kada bi mi to prestalo normalno bi mi sve radilo.
Danas me zeza ovo što je Maya&Leon navela, pa opet mislim da je s tim povezano.
Ovo je nešto sasvim drugo; nadam se da će uskoro i to biti riješeno.Maya&Leon prvotno napisa
![]()
ajde, utješno da je nešto drugo
iako mi se javljalo i prije među svim onim unable to connect
I meni istoImga prvotno napisa
ali nije bilo toliko često, pa sam zažmirila...
Step by step...
Hoću reći - radi se o nekoliko grešaka koje su se izmjenjivale. Rješavamo jednu po jednu.
Samo vi dajte... ovo me ne izluđuje kao unable to connect, to me je izbacivalo iz cipela i tjeralo od foruma s ovim mogu živjeti ako se ne "pročesti"
uh, za vikend sve odlicno a sad novi problem![]()
vec me izludilo!!
Ma nije novi problem, javljalo se ovo već i prije.malena beba prvotno napisa
Tek toliko da netko ne pomisli da je rješenje "Unable to connect..." problema rezultiralo novim.
samo sto ovaj postaje sad cest kao taj s "Unable to connect..."
Točno...spajalica prvotno napisa
U biti nema razlike za nas korisnike, isto mi je da li sam unable to connect ili error 52, 332 ili 333...
Znam da niste svemogući i držim fige da se i to riješi
Osoblju podrškasti hug![]()
Warning: mysql_connect(): User roda_rodaphpbb2 has already more than 'max_user_connections' active connections in /home/users/roda/public_html/rodaphpBB2/db/mysql4.php on line 50
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/users/roda/public_html/rodaphpBB2/db/mysql4.php on line 332
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/users/roda/public_html/rodaphpBB2/db/mysql4.php on line 333
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
ovo me danas prilicno izludilo.....cak i nakon brisanja cookia
nadam se da je rjesenje blizu
Nažalost, ovo je sada jako učestalo kao i UTC....
Ima li nade da će se situacija popraviti uskoro?![]()
error i brdo nekih gluposti, a i danima mi ne radi pretražnik. UTC je bio raj za ovo. Ovo je pri svakom postanju, pa f5 pa opet pa opet.
luuuuuuuuda saaaaaaaaaam.
error i brdo nekih gluposti, a i danima mi ne radi pretražnik. UTC je bio raj za ovo. Ovo je pri svakom postanju, pa f5 pa opet pa opet.
luuuuuuuuda saaaaaaaaaam.
Jučer i danas - k a t a s t r o f a !
Ima li nade za nas?![]()
Bdw. super foru sam vidjela danas, za 1. travnja.
MM ide na "svoj" forum - i odjednom aaaa fak, ugasili su nam forum :?
Klikne na read more kad ono 1 april![]()
![]()
![]()
Ne znam kak bi ja reagirala da nestane forum
ali njemu sam umrla od smijeha - sucker![]()
Kahna, ja bih vjerovatno počela plakati prije nego što bih skontala šalu...![]()
Da li je samo meni ili i drugima da nakon 17h ovi svi silni problemi sa forumom nestanu?
istina,sada normalno radi...ali jutrosMaslačkica prvotno napisa
![]()
[quote="
Da li je samo meni ili i drugima da nakon 17h ovi svi silni problemi sa forumom nestanu?[/quote]
Kod mene sve 5, i ujutro i popodne i navecer, vec danima!
(znam da to nisam smjela napisat jer ce sad sigurno i meni pocet....)
Meni je sad sve ok, poslijepodne je bilo koma, danas i jučer.
Evo, isto ovakokoksy prvotno napisa
![]()
to ti je kada se u ova krizna vremena radni narod u radno vrijeme "narodi".tamaris prvotno napisa
![]()
...a popodne se već lakše diše (o noćnim satima da ne govorim).![]()
Eh, da nisam rekla možda ne bi urekla, jer mi je trebalo jedno 5 min. samo da "dođem" da ovo postam...Maslačkica prvotno napisa
A tako vooooollliiiimmmm kad radi sve ok.
Mene zanima da li imate ideju o čemu se radi i u čemu je problem?
![]()
Ne stavljaj sol na ranuMaslačkica prvotno napisa
![]()
Da, imamo ideju o cemu se radi i u cemu je problem, no nazalost nije rjesivo preko noci :/Maslačkica prvotno napisa
Razumijem, a ja bih da je...anchie76 prvotno napisa
![]()
![]()
Ustvari, samo me zanimalo da li znate o čemu se radi...vjerujem da će se popraviti....
Mislim, nikad nije prije bilo problema sa forumom i sad odjednom 2 i to već dosta dugo, sigurno već mjesec dana se mučim sa UTC i sad ovo, pa sam se jutros ufurala da je sve ok, kad ono...još gore, tj. najgore - ali pretpostavljam da "majstori" rade, pa zato da je grozno tako (i ako nije tako nemojte mi reći, jer se tako tješim!)![]()
Nisu to u stvari 2 problema nego samo jedan (ali vrijedan), koji se manifestirao na jedan nacin a sada na drugi.
Mora da je postao otporan (kao na antibiotike)anchie76 prvotno napisa
![]()
Moram pitati - da li ste provele terapiju do kraja?![]()
Svaki, ali baš svaki put kad poželim ovdje doći i reći "gle, danas mi sve super funkcionira", taj sljedeći klik donese could not connect to the database obavijest![]()
![]()
Svimbalo, zaboravljaš da je forum po tom pitanju uklet![]()
Tako se meni često dešava. I s drugim temama.
No, moram primjetiti da se ovo puno, puno češće događa na IE u odnosu na MF.
Da, slažem se, meni kod kuće na Mozilli sve super-doduše, kod kuće sam na forumu samo navečer ili tijekom vikenda, kad je općenito manja gužva...
Ma, više niš ne znam :/
veselog li topica![]()
ja sve trpim stoički i podnosim kaznu s neba za previše surfanja. Svaki put kad me naživcira, kažem si: ne bi te živciralo da previše ne surfaš![]()
Kahna, super fora s prvim aprilomsamo izgleda da bi na rodi to ipak bila malo preopasna šala
I opet mi šteka, pa šteka.![]()
I to na Mozzili
Warning: mysql_connect(): User roda_rodaphpbb2 has already more than 'max_user_connections' active connections in /home/users/roda/public_html/rodaphpBB2/db/mysql4.php on line 50
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/users/roda/public_html/rodaphpBB2/db/mysql4.php on line 332
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/users/roda/public_html/rodaphpBB2/db/mysql4.php on line 333
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
non stop.....
i....ja imama problem kao i pinky, osim toga, pp iz outboxa napisana nocas 12 18 am , otisla je danas poslije podne....
zato što je osoba kojoj si pisala pročitala pp tek danas popodne (dok taj netko ne pročita pp, on stoji u tvom outboxu)bubazara prvotno napisa
![]()
hjoj bas se vidi kako sam zelena na rodi.....
covjek se uci dok je ziv...hvala na informaciji i pozdraaaaaav
![]()
Uz mrvicuuuuu problema, ali stvarno mrvicu - POHVALJUJEM i ZAHVALJUJEM!![]()