Bili smo s bebom na testiranje na određene alergene,čekamo nalaze.
Primjetila sam ako pijem mlijeko da joj ne odgovara,ako jedem nešto od rajčica isto... I još neke stvari...
Više-manje prehrana mi se svodi na lešo,povrće i tako to...
Zanima me ukoliko se dokaže alergija na proteine kravljeg mlijeka,smijem li ja uzimati npr sir i jogurt pit?

Odgovori s citatom
Sutra idemo opet raditi bris pa ću onda znati kako se zove bakterija.
. Ja sam mu objasnila da ćemo iz toga vidjeti što možemo papati i da smo se već jako zaželjeli nekih stvari da ćemo te pikice istrpiti hrabro, dala sam da mene ispikaju, a sestra je bila jako strpljiva i simpa, zabavljalaga je, a on je urlao. S obzriom da je imao preko pet godina ja sam odlučila da je to nešto što on može i treba izdržati za svoje zdravlje, držala sam mu rukicu i tješila ga. Nakon n-tog pregleda i pikanja na Srebrnjaku više nije bilo urlanja, Do je shvatio da ga branim od neljubaznih teta, da mu govorim istinu što boli, a što ne i da sam tu uz njega i da je u njegovom interesu da sazna što ga smeta i zbog čega jurimo na inekcije svako malo. Uglavnom na zadnjem pregledu je sestra pozvizdila da neće moći očitati jer je sve puno znoja - 6mj. toplonti udar -ja sam joj bila spremna otkinuti glavu, a Do je rekao manema veze mama , teta je bezobrazna, ali to će biti brzo gotovo i idemo doma