-
Bolovi u kukovima
Pozdrav svima...Trudna sam 10tj i od sinoc imam bolove u kukovima,ledjima...Nisu tako strasni i umire se kada legnem...Mjesec dana sam morala strogo lezat a juce sam malo izasla u setnju...Trudnoca mi je skroz nisko(a nadam se da ce se dignuti ako Bog da)...pa me zna i stomak zaboliti cesto,neka tupa bol kao da cu svakog casa dobiti
Da li je neko imao slicne bolove u kukovima ili ledjima???
A sinoc me je i desni jajnik (koji me uvijek boli) poceo da boli,pa mislim da nije sta od toga....
-
Mince, mene bole križa od samog početka, jajnici povremeno, pritisak je u početku bio puno jači sad je već lakše, a i bolovi kao da će menga nisu zabrinjavajući.
Alarmantni su jaki i neizdrživi bolovi i krvarenja, a ostalo smatram da su nuspojave drugog stanja (širenje maternice).
Ako si u brizi uvijek možeš još otići i do svog doktora.
-
Hej...Pa u petak kada sam bila kod doktorice isto mi je rekla...Ako bolovi postanu neizdrzivi,a pogotovo ne do Bog krvarenje odmah njoj...Ali mene ne boli tako jako...Cak i kada se malo smirim da popusti....Pritisak je i u mene bio jak,sada je slabiji ali me do sada nisu ovako cudno boljela ledja i kukovi...I jajnici....Ma vidim da nisam sama....Valjda ce i prestati nekada....
-
evo i mene kod vas prva 3mj me grozno bolilo sad je ok s vrimena na vrime pritisak mi je doli al onda odmorim i sve ok
-
sve ti je to normalno. tijelo se priprema za veeeeliki ulogu poroda.
mene ne bole kukovi, ali mi se zato zdjelica raspada. i stidna kost. povremeno jedva hodam. ali sve to pripisujem sjedenju na poslu, a premalom hodanju.
-
lory mi smo tu negdi s terminom jel inače sve ok
-
Samo da dam pusu imenjakinji i mrvici u buši
-
fala vanesa
kako ti
-
ne želim da dižem paniku, ali mene su bolila križa oko 16 tjedna, nisam krvarila niti imala bilo kakve druge simptome. i ja sam mislila da je to normalno, međutim tjedan dana kasnije kada sam otišla na kontrolu rekli su mi da se plod ne razvija već tjedan dana.
ipak treba biti oprezan
-
Ma znam da treba bit oprezan ali bila sam kod nje u petak,rekla mi je da je sve u redu,da se beba razvija odlicno i da prati sedmice u kojima se nalazimo (fala Bogu)...A isto tako mi je rekla da cu imati te neke tupe bolove jer mi je maternica skroz nisko i zavaljena..Jos na pocetku trudnoce mi je rekla da ce me ledja boljeti cesce ako se ona bude dizala,a sada mi je u petak rekla da cu mozda osjecati pritisak dole pogotovo kada sjedim jer je nisko pa mi moze smetati....
Nisu to neki bolovi,evo od sinoc me kukovi i ledja ne bole,samo malo me zigne negdje oko jajnika i tacno kada sjednem malo mi zasmeta.....
Ali ako podju pravi bolovi bilo gdje,obavezno idem na kontrolu....
I kako kaze nessa imam taj pritisak dole od pocetka trudnoce....
A hodala sam prekjuce,a nisam izasla punih mjesec dana iz kuce,samo lezala, pa je mozda i zbog toga....
-
Mene bolile prepone, da sam hodala kao da sam se cijelu noć ludo sexala
. Bolila su me i križa čim sam nešto više radila (iako je to bilo malo za normalne uvjete). Bol u kukovima, ali onako straga, ispod križa, ako da me neko pika po kostima - išijas, a kad duže hodam osjećam jak pritisak na tom dijelu. Sve mi to krenulo jako rano, negdje u 2 mj trudnoće. I evo za sad imam samo išijas u kukovima, a križa i prepone prošle :D
Samo da napomenem da visoko nosim i da mi je trudnoća što se tiče bebaća skroz uredna, a svi su se čudili kad sam tako rano imala problema s tim bolovima. Ma sve je to normalno, pa rastežemo se...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma