-
evo da pojasnim.moj je dosta rano počeo sa razvojem govora po onim klasičnim fazama i tabelama.ali ga nije koristio.znači npr. znao je kad ga pitaš šta je to u slikovnici reći pas,ali sam da to veli kad npr. vidi psa ili sl. nikak pa nikak.ni rečenice.nikako mi to nije jasno jer vele kad djeca savladaju 50-100 riječi da počnu puno pričati,ali kod nas je valjda bilo savladano 500 riječi a on je bio tih ko bubica.nije imao prigovora valjda. 8) doduše,ne ide u vrtić i stalno smo nas dvoje sami,pa možda i to igra ulogu. :?
e sad,što se tiče imena,moj zna kak se zove kada ga se pita točno frazom "ti si mali dečko...." i onda on dopuni svoje ime. ali inače ne koristi ime,nego kad ga pitaš kak se ti zoveš ili sl. kaže TI.
jer kak smo mi njemu stalno govorili valjda ajde sad ti ovo,ajde sad ti ono,dečec jadan misli da se zove TI.i kad ga pitaš kog mama voli najviše na svijetu veli TI.
uglavnom sad pokušavamo to sanirati tako da mu govorimo ime umjesto zamjenica,ali teško mi je tak-ne sjetim se uvijek.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma