Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2862

Tema: Njega djeteta nakon 1. godine - III dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj 1712maja prvotno napisa Vidi poruku
    jel je netko imao slično iskustvo...
    Naime od rujna 2008 odobren je dopust za njegu djeteta do 7 godine. Kontrolno vještaćenje potrebno je s navršenom trećom godinom života. To je bilo u lipnju ove godine i stiglo je pozitivno rješenje. No ja sam zbog drugog djeteta bila na porodiljnom skoro cijelu prošlu godinu. I sad kod nas u podrućnom uredu hzzo-a su mi rekli da samo napišem zahtjev i priložim ta rješenja. No međutim neki dan me zovu iz višeg podrućnog ureda da nisam poslala medicinsku dokumentaciju i da dođem s djetetom da će biti doktorica tamo. Sada ništa ne kužim... odobrena je invalidnina i doplatak još tri godine, jel mi mogu ukinuti dopust ili šta? Zbunjena sam totalno... Ak netko nešta zna neka piše!!! Hvala unaprijed
    No sikiriki moraš ići na ponovnu komisiju,vjerojatno kod te doktorice,ponesi svu medicinsku dokumentaciju,nemožeš usporedno biti na porodiljnom i na njezi,znači kad si stupila na porodiljni prekinuta ti je njega,a koliko sam skontala istekla ti je u 6mj,sad da bi nastavila njegu moraš ponovo na komisiju,valjda sam te dobro shvatila

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Pink-OS prvotno napisa Vidi poruku
    No sikiriki moraš ići na ponovnu komisiju,vjerojatno kod te doktorice,ponesi svu medicinsku dokumentaciju,nemožeš usporedno biti na porodiljnom i na njezi,znači kad si stupila na porodiljni prekinuta ti je njega,a koliko sam skontala istekla ti je u 6mj,sad da bi nastavila njegu moraš ponovo na komisiju,valjda sam te dobro shvatila
    Pink bili danas.. odobreno 6 mjeseci, pa onda ponovno... nije mi jasno jer mi je invalidnina odobrena do lipnja 2013, a ovo kao maksimalno mogu produžiti 6 po 6 mjeseci...

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj 1712maja prvotno napisa Vidi poruku
    Pink bili danas.. odobreno 6 mjeseci, pa onda ponovno... nije mi jasno jer mi je invalidnina odobrena do lipnja 2013, a ovo kao maksimalno mogu produžiti 6 po 6 mjeseci...
    Da i ja sam prošli put dobila 6 mjeseci,to mi je baš matletiranje,sad svakih 6mjseci vadi papire i nosi,a valjda misle da će se djeci u 6 mjseci stanje tj.zdravlje iznenada popraviti,aj bitno da si dobila

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pzulic: i ja se nadam da će imati razumijevanja.. dijete je stvarno još premalo da se "samo" pobrine i zna što smije što ne smije...
    jelena: da, to su najgore situacije... a sad je bilo grozno za vrijeme Božića/NG - nitko nije znao što mu kupiti, a ljudima glupo doći praznih ruku... (trebalo bi osmisliti paketiće za alergičare: grožđice, hrskave banane, keksi od riže i sl.)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

došli na komisiju i "poljubili vrata" tj. odgođeno za dva tjedna zbog bolesti članova... nisu nas obavijestili jer smo prvobitno bili predviđeni za 14.01.
    eto...

do novog Rješenja kažu da je pravomoćno staro...(meni staro "traje" odnosno predviđa kontrolu do 28.01.),
    nemam -dakle- straha ostati kući do 4., tako kažu; imate vi drukčija iskustva?
    Posljednje uređivanje od Maya_78 : 21.01.2011. at 20:35

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa Vidi poruku
    došli na komisiju i "poljubili vrata" tj. odgođeno za dva tjedna zbog bolesti članova... nisu nas obavijestili jer smo prvobitno bili predviđeni za 14.01.
    eto...

do novog Rješenja kažu da je pravomoćno staro...(meni staro "traje" odnosno predviđa kontrolu do 28.01.),
    nemam -dakle- straha ostati kući do 4., tako kažu; imate vi drukčija iskustva?
    možda da nazoveš pravnika u Pazin, nekako mi se čini da bi ti on najbolje znao reći. mislim da nećeš imati problema, jer u biti i da dobiješ negativno rješenje ti se na posao moraš vratiti tek kad primiš rješenje o odbijanju, tj drugi dan od primitka rješenja. imala sam broj od tog pravnika iz Pazina, ali nekako je izbrisan iz mobitela,( bit će da su klinci), nazoveš centralu u Pazin i tražiš pravnika i objasniš mu situaciju.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

da, nazvat ću ga čisto da se javim, s njim sam kontaktirala zbog odgode
    a valjda je i on sada na BO pa sam s nekom referenticom onaj dan pričala koja je rekla da je ovo Rješenje pravomoćno do novog. dakle, i nakon te "komisije", ovisno od kojeg datuma stave da teče...
    kaže da neke kojima ističe u 2.mj. čak pozivaju u 3. i sl.
    da se ne trebam brinuti... vidjet ćemo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •