mare, oni su poslali papir jer sad po novom bi trebalo cca mjesec dana prije polsti papire, znači imaš još vremena za papire, a suđenje oni tak i tak odrade pred kraj znači oko 15.4., ako imaš volje bilo bi dobro da napraviš gastroskopiju, ali pazi da se i za tu pretragu čeka. Možeš ako želiš napisati da je dijete bilo cijelu zimu bolesno, i da nisu postajale okolnosti za tu pretragu, i da si se naručila na pregled s tim i tim datumom.[/QUOTE]

Potpisujem, ja sam tak uvijek znala radit, ili ako smo neki termin morali čekat dugo, pa bi nam već došo rok za predavanje papira ja bi napisala termin pregleda, ili ako sam imala onu potvrdu od centralnog naručivanja nju bi kopirala i priložila.

Cure, imam jedno pitanje, predala sam papire 08.03. (nisam mogla prije jer sam 2 tjedna čekala da mi pedijatrica napiše mišljenje), a po rješenju mi produženi porodiljni ističe 31.03., pa me zanima kaj dalje napravit. Dal mi pedijatrica može pisat bolovanje dok ne dođe rješenje (11.04. imamo dogovoreni zahvat za endoskopsko rješavanje refluksa) ili ne.