Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2862

Tema: Njega djeteta nakon 1. godine - III dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Pozdrav evo imam jedno pitanje naime rodila sam treće dijete 1mj ranije,tražila produljenje rodiljnog dopusta i dobila mjesec dana što bi bilo do 26.07 .Obzirom da je treće dijete i ima distoni sindrom zanima me mogu li ja tražiti njegu djeteta tako da ostvarim veće primanja+doplatak a zatvoriti porodiljni koji bi me išao do treće godine.
    Ionako nisam planirala ostati tri god. doma već kad dijete prohoda i malo ojača otprilikesa njegovih 16 mj. bih išla raditi .

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tomma prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav evo imam jedno pitanje naime rodila sam treće dijete 1mj ranije,tražila produljenje rodiljnog dopusta i dobila mjesec dana što bi bilo do 26.07 .Obzirom da je treće dijete i ima distoni sindrom zanima me mogu li ja tražiti njegu djeteta tako da ostvarim veće primanja+doplatak a zatvoriti porodiljni koji bi me išao do treće godine.
    Ionako nisam planirala ostati tri god. doma već kad dijete prohoda i malo ojača otprilikesa njegovih 16 mj. bih išla raditi .
    Možeš tražiti , ali ti komisija mora odobriti.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

pa da tražit ću ja samo me zanima da li je netko imao sličan slučaj i da li mu je odobreno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •