Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: HELP,hitno!

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno HELP,hitno!

Dojim već 12,5 mjeseci i mislila sam da me ništa ne može iznenaditi do sinoć???!!!
    Lijeva bradavica me počela peći i boliti, kada pogledam u ogledalu a vrh nekakav bjelkast, što je to??? Po noći sam mu davala da sisa iz desne i vrlo malo iz lijeve. Ragade nikada nisam imala ni sor (samo lagani mastitis na početku dojenja). Jutros vrh nije tako bijel,više je crvenkast a u dojci malo boli iako ne tako neizdrživo da ga ne bi mogla dojiti na toj strani. Šta da radim??? Je li to situacija za doktora??To bih najradije izbjegla jer ovdje kod mene se stalno izmjenjuju jako mladi pripravnici koji doslovce ne znaju ništa. Strah me da ako ništa ne poduzmem,ne dođe do neke infekcije koja bi ugrozila dojenje jer mi je velika želja dojiti još bar godinu dana i duže. Ne znam ni da li je bradavica ozlijeđena jer moj sin na njoj oštri i zubiće kojih ima 8, a u zadnje vrijeme i zavrće i baš terorizira onu koju ne sisa pa je moguće da ju je oštetio. Oprostite na podužem postu,ima li netko slično iskustvo i savijet??????????????????

Tia avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

meni to zvuči kao blister.
    vidi ovdje

Meni pomoglo između podoja držati kuglicu vate namočenu u maslinovo ulje, pa prije podoja, oprati i staviti vruću kompersu, a čim maknem kompresu odmah u usta mog sisavca, nestalo nakon dan, dan i po

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala Tia. Sada kada bolje pogledam,imam malu bijelu točkicu na bradavici pa izgleda da je to stvarno blister (do sada nisam ni znala što je to). Probati ću s toplim oblogom (pročitala sam tekst). Još jednom hvala!]

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •